Sunekos på
Estetikcentrum

Sunekos behandling på Estetikcentrum i Malmö

Sunekos är en bra behandling för dig med åldrande hud som vill stimulera produktionen av kollagen och elastin för att bromsa åldrandet och öka spänsten i huden.

Sunekos i Malmö

Sunekos är en annan typ av injicerbar behandling som används för hudföryngring och återuppbyggnad. Den är utformad för att behandla åldrande och skadad hud genom att stimulera produktionen av kollagen och elastin. Sunekos kan:

Sunekosinjektioner innehåller en blandning av aminosyror och hyaluronsyra i låga koncentrationer. Dessa aktiva ingredienser fungerar genom att reparera och återuppbygga hudens extracellulära matrix, vilket ger en förbättring av hudens fasthet, elasticitet och struktur.

Behandlingen kan användas för att behandla olika hudområden, såsom ansiktet, händerna, halsen och dekolletaget. Det kan vara effektiv för att minska rynkor och fina linjer, förbättra hudens ton och textur, samt ge en generell uppstramning och föryngring av huden.

Snabbfakta

5/5
"Sara är supernoggrann, generös, mycket lyhörd och genuint angelägen om att jag ska bli så fin som möjligt. Jag känner mig så trygg hos henne och på Estetikcentrum. De är proffsiga och mycket kompetenta!”
– Charlotte

Sunekos på Estetikcentrum

Pris från 2 500 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

närbild på kvinnas öga

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom estetiska injektionsbehandlingar.

När du har gjort din behandling bokas ett återbesök in efter två veckor för att se att din behandling har gett resultat.

Om behandlingen inte gett det resultat vi önskar görs vid ditt återbesök en kostnadsfri touch-up.

kvinna ser allvarligt in i kameran

Hur fungerar sunekos?

Vad händer efter behandlingen?

Efter en behandling med Sunekos kan det uppstå en lätt svullnad i det behandlade området, men denna minskar gradvis efter injektionerna. Svullnaden varierar från person till person och beror på hudens elasticitet och spänst. Det är vanligt att det uppstår en lätt "kuddighet" runt ögonen några dagar efter behandlingen. Det går bra att använda makeup redan efter några timmar efter injektionerna.

Vanligtvis kan man se skillnad redan efter första Sunekos-behandlingen, men det tar tid för kollagenproduktionen att öka och ge full effekt. De flesta personer som har genomgått behandlingen ser en märkbar förbättring av hudens elasticitet och fasthet efter cirka två till fyra veckor.

ansikte med mindre rynkor efter sunekos behandling

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för att möta dina önskemål, estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om injektionsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Sunekos nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Till skillnad från tear through-fillers, som enbart består av hyaluronsyra, innehåller Sunekos även aminosyror.

Aminosyrorna stimulerar hudens egen produktion av elastin och kollagen, vilket innebär att Sunekos förbättrar hudens struktur och elasticitet.

Vanligtvis tar det tid för kollagenproduktionen att öka och ge full effekt, men de flesta personer som har genomgått Sunekos-behandling ser en märkbar förbättring av hudens elasticitet och fasthet efter cirka två till fyra veckor.

Det tar upp till tre månader för kollagenproduktionen att öka maximalt och för den fullständiga effekten av behandlingen att synas.

Konsultation: 290 kr

Sunekosbehandling: 2 500 kr

Paketpris 3 behandlingar: 5 990 kr

En vanlig Sunekos-behandling har en effekt på cirka sex månader men det kan variera från person till person beroende på hudens kvalitet.

För att bibehålla resultatet efter en kur rekommenderas det att upprepa behandlingen var sjätte månad.​

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Sunekos?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.