Ansiktslyft - få tillbaka dina ansiktsdrag

Uppstramad hy efter ansiktslyft

Känner du att huden är lös i ansiktet? Ett ansiktslyft på Estetikcentrum Malmö stramar upp och föryngrar huden, som blir naturligt slappare med åldern.

Ansiktslyft hos Estetikcentrum

Med tiden åldras huden och blir allt slappare och mer rynkig. Även yttre faktorer såsom rökning, kost, alkohol och solning bidrar till hudens åldrande och gör att ditt ansikte ser tröttare ut. Kanske känner du att du möts av en mer sliten uppsyn i spegeln än du önskar?

Ett ansiktslyft hos Estetikcentrum i Malmö är ett effektivt sätt att motverka ålderstecken. Du får ett slätare och piggare ansikte och slipper hängande hud och djupa fåror som annars kan ge ett lite surt ansiktsuttryck även när du känner dig pigg, glad och utvilad.

Ett ansiktslyft är ett bra alternativ för dig som vill släta ut just huden i ansiktet och över halspartiet.

Lagret av underhudsfett tunnas ut med åren och dessa förändringar leder till en slapp och rynkig hud. Därför vill många patienter kombinera ett ansiktslyft med ögonlockskirurgi, pannlyft eller fettsugning av hakan för att skapa en mer drastisk förändring.

Andra vill endast vill strama upp den lösa hud som kommer av det naturliga åldrandet.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Ansiktslyft hos Estetikcentrum

Pris från 79 900 kr

Finansiering

Delbetala räntefritt från 545 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Kvinna på konsultation inför ansiktslyft

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum Malmö sätter vi alltid patienten först, oavsett vilken behandling eller ingrepp du väljer. Du är i helt trygga händer för ditt ansiktslyft hos oss.

Vi lägger stor vikt vid att hålla en hög standard av hygien och säkerhet i våra operationssalar, och vi har investerat i utrustning som hjälper oss att upprätthålla den. Ett av de verktyg som vi använder för att säkerställa att våra operationssalar är rena och säkra är DOPair-ventilationssystemet. Denna avancerade teknologi har utformats för att eliminera alla mikroskopiska partiklar som kan finnas i luften och som kan utgöra en risk under en operation.

Vi gör små snitt vid ansiktslyft och placerar dessa där de blir minst synliga och läker snabbt. Ärren blir nästintill osynliga.

De kirurger som utför ansiktslyft hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och bistår vid såväl utbildning av nya plastikkirurger som håller föreläsningar för andra kirurger i ämnet.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om våra kirurger

Vi berättar om kliniken

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett ansiktslyft på Estetikcentrum i Malmö

Ansiktslyft, övre ögonlocksplastik samt fetttransplantation, kvinna 55 år

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett ansiktslyft på Estetikcentrum i Malmö

Ansiktslyft, kvinna 67 år

Före- och efterbild på en man som gjort ett halslyft på Estetikcentrum i Malmö

Halslyft, man 70 år

Kvinna med hårband inför ansiktslyft

Varför göra ett ansiktslyft?

Fördelar med ett ansiktslyft:

Hur funkar ansiktslyft?

Ansiktslyft är en kosmetisk operation för att strama upp och föryngra huden i ansiktet. Det utförs genom små snitt i hud och muskler, och vävnaden placeras om för att återställa ett mer ungdomligt utseende.

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför fettransplantationer hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och mycket bra rykte inom branschen. De utbildar även nya plastikkirurger och håller regelbundet föreläsningar.

Plastikkirurg och överläkare

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om ansiktslyft nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ansiktslyft är en estetisk kirurgisk procedur som utförs för att minska synliga tecken på åldrande i ansiktet. Genom att justera både hud, muskler och vävnad kan kirurgin strama upp hudstrukturen och återställa ett ungdomligt utseende.

Priset börjar från 75 900 kr 

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

Fördelarna med ett ansiktslyft inkluderar en mer ungdomlig och slät hud, reducering av synliga rynkor och linjer, förbättrad ansiktskontur, ökad självbild och självförtroende och en förbättrad allmän estetik.

När du besöker oss för en inledande konsultation inför ansiktslyft lyssnar vi på dina förväntningar, önskemål och svarar självfallet på alla frågor som du har. Du får information om pris och betalningsmöjligheter, en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli samt hur lång väntetid som gäller. Här finns även möjlighet att ställa frågor om vår trygghetsgaranti och våra patientförsäkringar.

Inför operationen är det viktigt att diskutera förväntningar och möjliga komplikationer med kirurgen, avstå från rökning och vissa mediciner, och planera för tillräcklig återhämtningstid efter operationen.

Efter konsultationen får du med dig operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker att gå igenom hemma i lugn och ro. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd och dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du kan förbereda dig på bästa sätt inför operationen. 

Uppstår fler frågor efter konsultationen finns alltid möjligheten att boka in en andra kostnadsfri konsultation.


Vid ansiktslyft placeras snittet på naturliga platser där deras synlighet är minimal.

Trots detta är efterbehandlingen av ärr mycket viktig för bästa möjliga läkning och minskad synlighet. Du får all information om egenvård från din kirurg efter operationen.

Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för att minska synligheten av ärr efter läkning. Fråga oss gärna eller läs mer om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket här.

Efter din operation avlägsnar vi det första förbandet och ersätter med ett nytt. Detta förband ska sitta kvar fram till ditt återbesök hos oss efter en vecka.

Blåmärken och svullnader kan verka i 1-2 veckor för att sedan successivt försvinna.

Det är viktigt att du håller huvudet högt den första tiden, så lägg några extra kuddar under huvudet när du sover.

Efter ditt ansiktslyft bör du enbart äta mjuk föda första tiden och var försiktig med att utsätta ansiktet för stark kyla, då kinderna är tillfälligt känsel nedsatta efter ingreppet.

Det tar upp till 6 månader innan resultatet av ansiktslyftet går att bedöma.  Detta informerar vi dig om innan operationen genomförs.​

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Ansiktslyft?