Dr Ali Bagher

Chefsläkare och estetisk kirurg

Dr Ali Bagher är grundare och ägare av Estetikcentrum, och en erfaren estetisk kirurg. Han är medlem i Svensk Kirurgisk Förening och brinner för det konstnärliga i yrket som plastikkirurg. Han grundade Estetikcentrum år 2016, och har innan dess varit verksam inom både estetisk kirurgi, allmänkirurgi och forskning.

Det var just viljan att förändra människors liv som fick Ali Bagher att utbilda sig till läkare, och han tog examen 2007 från Lunds universitet. Dr Bagher har under sin karriär som läkare arbetat på bland annat Plastikkirurgiska kliniken på Skånes universitetssjukhus, på Lunds lasarett och på Kristianstads centralsjukhus.

Efter flera års erfarenhet inom allmänkirurgi och traumafall valde Dr Bagher att vidareutbilda sig inom estetisk kirurgi, något han länge drömt om. Han har sedan barndomen älskat att arbeta kreativt, så valet var självklart. Ali Bagher utför estetiska operationer på hela kroppen och har från sin tid som allmänkirurg vana att hantera komplexa fall och komplikationer.

Dr Bagher har gjort ett stort antal kurser i bland annat Schweiz, Tyskland och Danmark, och har deltagit vid flera internationella kongresser inom plastikkirurgi. han är numera en högt uppskattad estetisk kirurg och certifierad injektionsspecialist. Han har även forskat inom kirurgi och har skrivit flera vetenskapliga artiklar som publicerats i välkända medicinska tidskrifter världen över.

Det som Ali Bagher älskar allra mest med sitt jobb som estetisk kirurg är glädjen som hans nöjda patienter visar efter livsförändringen som operationen gett dem. Det kommer regelbundet tackbrev, blommor och gåvor till honom från glada patienter, något som glädjer honom mycket.

Som patient vill Ali Bagher att man ska känna sig både trygg och välinformerad. Han värderar ärlighet högt och går alltid igenom både möjligheter och risker innan ett ingrepp bokas in. De kirurgiska tekniker han använder baseras på att resultatet ska bli så bra som möjligt så fort som möjligt, utan att kompromissa med säkerhet. Dessutom har han sett till att vi på Estetikcentrum alltid erbjuder bekvämligheter såsom god mat, ständig uppvaktning av sjuksköterska och den senaste tekniken.

Lär känna vårt team

Koordinator, Allurioncoach

Chefsläkare och estetisk kirurg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Dr Ali Bagher?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?