Intimkirurgi

Blygdläppsoperationer

För en bättre figur och självförtroende

Du behöver inte känna dig obekväm längre. Vi erbjuder rätt behandling som hjälper dig nå det önskade estetiska resultatet.

Blygdläppsoperationer på Estetikcentrum i Malmö

En blygdläppsplastik är en operation av blygdläpparna som utförs av både funktionella och estetiska skäl. Det vanligaste önskemålet från våra patienter är att förminska blygdläpparna.

Många kvinnor upplever att de yttre blygdläpparna mister sin stadga och blir större med stigande ålder eller genom graviditeter och barnafödande. Problemet kan också vara medfött.

Storleken på de yttre genitalierna är framför allt ett estetiskt problem, men det kan också skapa svårigheter att bära tighta kläder, idrotta och vara ett hinder i sexlivet. Även ökad tillväxt av inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation, och obehag med åtsittande kläder.

På Estetikcentrum i Malmö har vi stor erfarenhet av blygdläppsoperationer. Alla ingrepp inom estetisk gynekologi utförs av en kvinnlig läkare specialiserad på gynekologisk kirurgi.

Vi erbjuder ett komplett utbud av operationer inom intimkirurgi och har lång erfarenhet inom området. Kvinnlig genital kosmetisk kirurgi är ett växande fält inom plastikkirurgi.

Vi erbjuder en variation av möjligheter som syftar till att förbättra eller föryngra de kvinnliga könsorganen. Målet är att eliminera funktionella problem som kan ha stora psykologiska fördelar för patienterna.

Fakta:

  • Med Estetikcentrum metoden får du minimala ärr
  • Med vår operationsteknik minskar risken för komplikationer och infektioner
  • Blodfri teknik för snabbare återhämtning.
  • Hos oss arbetar endast erfarna och skickliga narkosläkare
  • Du har rätt till kostnadsfria återbesök i 12 månader efter operationen

Vi har:

  • Kvinnlig läkare som genomför alla våra gynekologiska operationer.
  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Utöver blygdläppsplastik även operation för slidförsnävning.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Estetikcentrum om Intimkirurgi

Hos oss på Estetikcentrum i Malmö är det av största betydelse att du ska känna dig trygg och bekväm, och därav utförs all vår intimkirurgi av en kvinnlig läkare. Vi är gärna med på din resa mot ett förändrat liv!

Se din operation i 3D

Denna animationsvideo visar en ungefärlig beskrivning av operationen. Mindre skillnader kan förekomma i verkligheten, baserat på kirurgens erfarna bedömning vid varje enskild operation.

Blygdläppsplastik är för dig som upplever en saknad av symmetri mellan dina yttre och inre blygdläppar. Målet är att skapa ett mer proportionsenligt, föryngrat utseende som inte längre ska vara ett hinder. Kanske känner du obehag vid fysisk aktivitet eller så är du kanske inte bekväm med utseendet? En artikel av M.D Goodman i The Journal of Sexual Medicine visade att majoriteten av utförda studier redogjorde en 90-95% övergripande tillfredsställelse hos patienter som genomförde estetiska och funktionella gynekologiska ingrepp - vilket blygdläppsplastik är ett exempel på.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Risker och komplikationer med intimkirurgi

Metoderna utförs vanligtvis under narkos, ger hög tillfredsställande och få komplikationer. Vid den inledande konsultationen kommer du att få all information om riskerna med intimkirurgi.


Blygdläppsplastik

Yttre blygdläpp operation

Vid denna blygdläppsoperation korrigerar vi storleken på de yttre blygdläpparna genom uttunning. Ärret ligger vid blygdläpparnas topp och löper längs med försmalningsområdet. Efter operation kommer de yttre blygdläpparnas storlek att harmonisera bättre med varandra och de inre.

Operation av yttre blygdläppar utförs i narkos. Efteråt kan en viss bedövningskänsla infinna sig i området, men den är av övergående art. I allmänhet kan du gå hem redan samma dag som operationen utförs.

Är de yttre blygdläpparna alltför små har vi också möjlighet att utföra motsvarande ingrepp, det vill säga en förstoring av de yttre genitalierna. Denna operation är dock lite mer ovanlig.​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Inre

Ökade tillväxt av inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation, och obehag med åtsittande kläder. Korrektion av de inre blygdläpparna syftar till att få dem att harmonisera bättre i form och storlek.

De inre blygdläpparnas topp omsluter genom ett veck, klitoris. Klitorisområdet påverkas naturligtvis inte av våra inre intim kirurgiska ingrepp utan kommer fortsatt att vara ett känsligt och upphöjt område.

Målet vid en operation av inre blygdläppar är att de ska hamna i nivå och ligga innanför de yttre blygdläpparna. Det görs med ärr på längsgående är på toppen av de inre blygdläpparna. Alternativt kan man lägga ett V-format snitt vertikalt mitt på blygdläppen.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Vi utför många estetiska gynekologiska operationer. Lär mer under Intimkirurgi.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö för att utföra din blygdläppsoperation!


Priser Blygdläppsplastik

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Du kan känna dig trygg med Estetikcentrum

Efter din konsultation hos kirurgen träffar du vår koordinator som hjälper dig med allt från operationsdatum och förberedelser inför operationen till hjälp med finansiering. Där kan ni tillsammans i lugn och ro gå igenom allt, och om du kommer på att du glömt ställa några frågor på konsultationen kan de besvaras här till dig.
På Estetikcentrum i Malmö är vi med dig hela vägen – före, under och efter operationen har du oss som ledsagare. För oss är det allra viktigast att du känner dig trygg som patient under resans gång.

Vi har samlat ett unikt team av erfarna och skickliga kirurger, alla med målet att förverkliga din dröm.
Hos oss är du inte bara “en i mängden”. Det är viktigt att din upplevelse ska kännas trygg och speciell. Som patient kan du ringa oss dygnet runt på vår jourtelefon och du kan sjukskrivas efter din operation.

Vi tror på att vi kan förändra våra patienters liv!

Boka behandling: Intim

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.