Intimkirurgi

Slidförsnävning

För ett bättre sexliv

Du kan få hjälp av en kvinnlig läkare som är specialist och erfaren inom intimkirurgi. Vi hjälper dig för att få ett bättre sexliv och självkänsla.

Slidförsnävning på Estetikcentrum i Malmö

En slidförsnävning, eller vaginalplastik, som ingreppet även kallas utförs ofta som en kombination av förminskning av inre blygdläpparna med samtidig försnävning av slidöppningen. För din trygghet och bekvämlighets skull utförs alla ingrepp inom estetisk gynekologi av en kvinnlig läkare som är specialiserad inom gynekologisk kirurgi.

Vi erbjuder ett komplett utbud av operationer inom intimkirurgi och har lång erfarenhet inom området. Kvinnlig genital kosmetisk kirurgi är ett växande fält inom plastikkirurgi.

Vi erbjuder en variation av möjligheter som syftar till att förbättra eller föryngra de kvinnliga könsorganen. Målet är att eliminera funktionella problem som kan ha stora psykologiska fördelar för patienterna.

Fakta:

  • Intimkirurgi är ett ganska nytt område inom plastikkirurgi.
  • Operationen sker vanligtvis under narkos.
  • Intresset för intimkirurgi ökar i Sverige.

Vi har:

  • Kvinnlig läkare som genomför alla våra gynekologiska operationer.
  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig

Estetikcentrum om Slidförsnävning

Efter graviditet och förlossning är det vanligt att känna att de vaginala musklerna blivit slappa, och som resultat kan den sexuella tillfredsställelsen påverkas negativt. Kroppen din har gått igenom något fantastiskt - men det har också lämnat sina spår. Även om du är stolt över vad din kropp klarat av, så kan de förändringar som barnafödande ger vara orsak till sänkt självförtroende. Vi på Estetikcentrum i Malmö vill hjälpa dig mot ökad självkänsla och ett bättre sexliv.

Slidförsnävning är bland annat till för dig som upplever försämrat sexliv eller inkontinensbesvär som följd av graviditet. Målet är att avlägsna funktionella och estetiska problem och återskapa ditt självförtroende. Ingreppet går även att kombinera med blygdläppsplastik för en förändring av helheten.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vad sker före ingreppet slidförsnävning?

Före operationen får du träffa vår erfarna kvinnliga specialiserade kirurg. Tillsammans går vi igenom dina förväntningar och frågor och all behandling skräddarsys individuellt för att passa just dig optimalt.

Det är vanligt att man är lite nervös före ett intimkirurgiskt ingrepp och det kan också kännas lite pinsamt eftersom det handlar om ett intimt område på kroppen. Det är helt normalt och vår hjälpsamma och erfarna personal tar hand om dig på bästa sätt. Hos oss kommer du att känna dig trygg och komfortabel.

Om du vill kommer du att få se före- och efterbilder på ingreppet för att du ska få en känsla för vad vi kan åstadkomma på intimkirurgisk väg för dig.

Du bör avstå från rökning två veckor före operationsdagen och det är också viktigt att vara helt rökfri under läkeprocessens gång efter ingreppet. För ditt välbefinnandes skull rekommenderar vi att du slutar helt.


Risker och komplikationer med intimkirurgi

Metoderna utförs vanligtvis under narkos, ger hög tillfredsställande och få komplikationer. Vid den inledande konsultationen kommer du att få all information om riskerna med intimkirurgi.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Slidförsnävning

Slidförnävningen hjälper kvinnan och hennes partner till en ökad sexuell tillfredsställelse. Ingreppet är vanligt efter exempelvis barnafödande, då man upplever att de vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkas negativt.

Genom en slidförsnävning kan man även komma tillrätta med inkontinensbesvär som uppstår med ökad ålder eller barnafödande. Vaginalplastik kan också kombineras med en förminskning av yttre blygdläpparna.

Vi upplever en ökad efterfrågan på intimkirurgi och är glada över att kunna hjälpa våra patienter mot ett bättre sexliv och ökad självkänsla. Är du intresserad av vad vi skulle kunna göra för dig? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös konsultation.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Vi utför flera olika estetiska gynekologiska operationer.

Lär mer under Intimkirurgi.


Priser Slidförsnävning

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Kirurgen går igenom ingreppet med dig, vilka risker som finns och vilket resultat du kan förvänta dig. Vad som anses som rätt varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, och saker kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Intim

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.