Specialistklinik inom intimkirurgi i Malmö

Intimkirurgi

För ett bättre självmående

Vi är ledande inom intimkirurgi. Känner du dig obekväm med dig själv på grund av din underliv? Vi kan hitta rätt behandling till dig.

Intimkirurgi på Estetikcentrum i Malmö

Vi på Estetikcentrum erbjuder intimkirurgi för kvinnliga patienter. För din trygghet och bekvämlighets skull utförs alla ingrepp inom estetisk gynekologi av en kvinnlig läkare som är specialiserad inom gynekologisk kirurgi.

Vi erbjuder ett komplett utbud av operationer inom intimkirurgi och har lång erfarenhet inom området. Kvinnlig genital kosmetisk kirurgi är ett växande fält inom plastikkirurgi.

Vi erbjuder en variation av möjligheter som syftar till att förbättra eller föryngra de kvinnliga könsorganen. Målet är att eliminera funktionella problem som kan ha stora psykologiska fördelar för patienterna.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Fakta:

  • Intimkirurgi är ett ganska nytt område inom plastikkirurgi.
  • Blygdläppsplastik är den vanligaste sortens intimkirurgi.
  • Intresset för intimkirurgi ökar i Sverige

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Kvinnlig läkare som utför alla våra operationer inom gynekologisk kirurgi.
  • Hög kundnöjdhet.

Estetikcentrum om intimkirurgi

Hos oss på Estetikcentrum i Malmö är det av största betydelse att du ska känna dig trygg och bekväm, och därav utförs all vår intimkirurgi av en kvinnlig läkare. Vi är gärna med på din resa mot ett förändrat liv!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Varför ska du välja Estetikcentrum till din intimkirurgi?

Våra kirurger har genomfört intimoperationer i många år och därför kommer män och kvinnor från hela världen till oss. Vår popularitet baserar sig på en äkta hängivenhet till varje patients säkerhet och belåtenhet.

Vi har gjort vår klinik så säker och komfortabel som möjligt, så pass att vi själva (och våra vänner och familj) skulle välja kliniken. All personal, den avancerade utrustningen och de tekniker vi använder har noga valts ut. Ett ypperligt exempel som demonstrerar detta engagemang är det luftreningssystem vi har i rummet där ingreppen sker.

 


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Kontakta oss

Vi upplever en ökad efterfrågan på intimkirurgi och är glada över att kunna hjälpa våra patienter mot ett bättre sexliv och ökad självkänsla. Är du intresserad av vad vi skulle kunna göra för dig? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös konsultation.

Du kan ringa oss på 040-65 66 660, maila oss på info@estetikcentrum.se eller boka tid direkt online här på hemsidan.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

Finansieringsmöjligheter finns då vi har ett samarbete med Resurs bank. Du kan redan nu ta reda på vad din månadskostnad blir genom lånereglaget nedan.

Resurs Bank

Våra priser

Vanliga frågor

FAQ

Hur fungerar en slidförsnävning?

En slidförsnävning eller vaginalplastik som ingreppet även kallas är det vanligt med en kombination av förminskning av inre blygdläpparna med samtidig försnävning av slidöppningen.

Slidförnävningen hjälper kvinnan och hennes partner till en ökad sexuell tillfredsställelse. Ingreppet är vanligt efter exempelvis barnafödande, då man upplever att de vaginala musklerna har förslappats och det sexuella samlivet påverkas negativt.

Genom en slidförsnävning kan man ofta även komma tillrätta med inkontinensbesvär som uppstår med ökad ålder eller barnafödande. Ingreppet kan även kombineras med en förminskning av yttre blygdläpparna.

Hur fungerar inre blygdläppsplastik?

Ökade tillväxt av inre blygdläpparna kan orsaka smärta, irritation, och obehag med åtsittande kläder. Korrektion av de inre blygdläpparna syftar till att få dem att harmonisera bättre i form och storlek. De inre blygdläpparnas topp omsluter genom ett veck, klitoris. Klitorisområdet påverkas naturligtvis inte av våra inre intimkirurgiska ingrepp utan kommer fortsatt att vara ett känsligt och upphöjt område.

Målet vid en operation av inre blygdläppar är att de ska hamna i nivå och ligga innanför de yttre blygdläpparna. Det görs med ärr på längsgående är på toppen av de inre blygdläpparna. Alternativt kan man lägga ett V-format snitt vertikalt mitt på blygdläppen.

 

Hur fungerar yttre blygdläppsoperation?

Många kvinnor upplever att de yttre blygdläpparna mister sin stadga och blir större med stigande ålder eller genom graviditeter och barnafödande. Problemet kan också vara medfött. Storleken på de yttre genitalierna är framför allt ett estetiskt problem, men det kan också skapa svårigheter att bära tighta kläder, idrotta och vara ett hinder i sexlivet.

Vid denna blygdläppsoperation korrigerar vi storleken på de yttre blygdläpparna genom uttunning. Ärret ligger vid blygdläpparnas topp och löper längs med försmalningsområdet. Efter operation kommer de yttre blygdläpparnas storlek att harmonisera bättre med varandra och de inre.

Operation av yttre blygdläppar utförs i narkos. Efteråt kan en viss bedövningskänsla infinna sig i området, men den är av övergående art. I allmänhet kan du gå hem redan samma dag som operationen utförs.

Är de yttre blygdläpparna alltför små har vi också möjlighet att utföra motsvarande ingrepp, det vill säga en förstoring av de yttre genitalierna. Denna operation är dock lite mer ovanlig. 

Risker och komplikationer

Metoderna utförs vanligtvis under narkos, ger hög tillfredsställande och få komplikationer. Vid den inledande konsultationen kommer du att få all information om riskerna med intimkirurgi.

Vad händer före en intimkirurgi?

Före operationen får du träffa vår erfarna kvinnliga specialiserade kirurg. Tillsammans går vi igenom dina förväntningar och frågor och all behandling skräddarsys individuellt för att passa just dig optimalt.

Det är vanligt att man är lite nervös före ett intimkirurgiskt ingrepp och det kan också kännas lite pinsamt eftersom det handlar om ett intimt område på kroppen. Det är helt normalt och vår hjälpsamma och erfarna personal tar hand om dig på bästa sätt. Hos oss kommer du att känna dig trygg och komfortabel. Om du vill kommer du att få se före- och efterbilder på ingreppet för att du ska få en känsla för vad vi kan åstadkomma på intimkirurgisk väg för dig.

Du bör även avstå från rökning två veckor före operationsdagen och det är också viktigt att vara helt rökfri under läke processens gång efter ingreppet. För ditt välbefinnandes skull rekommenderar vi att du slutar helt.