Skönhetsbehandlingar

Skönhetsbehandlingar I Malmö

Rätt behandling för dig

Vi erbjuder en del skönhetsbehandlingar för ett bättre utseende och självmående. Här får du en sammanfattning av våra behandlingar.

Skönhetsbehandlingar i Malmö

Vi erbjuder skönhetsbehandlingar i en lugn och stressfri miljö mitt i hjärtat av Malmö. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med din behandling och du blir väl omhändertagen av vårt vänliga och skickliga team.

Vi erbjuder en rad skönhetsbehandlingar som IPL för hårborttagning, fettfrysning (Coolsculpting), estetisk tandvård och svettbehandlingar. Gemensamt för dem alla är att de utförs på icke-kirurgisk väg och är därmed skonsamma, snabba och i stort sett riskfria

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Skönhetsbehandlingar – Rynkor

Många av våra patienter upplever problem med rynkor och överflödig hud. Rynkor är något som uppkommer med åren när huden förlorar sin spänst och elasticitet. Rynkor kan dock behandlas effektivt på många sätt. Vilken behandlingsmetod som din läkare använder diskuteras tillsammans med dig. Det beror bland annat på den underliggande orsaken och rynkornas utseende. Vanligaste problemområdena är pannrynkor, rynkor mellan ögonen (även kallade bekymmersrynkor) och ”kråksparkar” i ögonens utkanter. Muskelavslappnande läkemedel kan här vara synnerligen effektiva. Andra former av rynkor kan uppkomma när huden tappar de ämnen som fyller ut och gör huden slät. Huden veckar sig och blir slapp. Då kan det vara lämpligt att behandla med volymstärkande fillers såsom Restylane och Juvederm.


Skönhetsbehandlingar – hudförändringar

På Estetikcentrum är vi måna om att våra patienter ska få den absolut bästa behandlingen. Som ett led i det har vi specialister för nästa alla typer av estetisk kirurgi och skönhetsbehandlingar. För hudproblem och hudåkommor har vi en egen hudläkare som du kan få konsultation och behandling av. Vi behandlar alla typer av pigmentförändringar och har också stor erfarenhet av IPL-behandlingar. IPL är en ljusbaserad behandlingsteknik som har utvecklats från lasern. Med hjälp av den behandlar vi framgångsrikt hudrodnader, ytliga blodkärl och andra hudförändringar. Vid elakartade (cancerogena) hudförändringar hjälper vi dig givetvis att få adekvat behandling inom öppenvården eller annat lämpligt alternativ.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Skönhetsbehandlingar – Estetisk tandvård

Till vår klinik har vi två legitimerade tandläkare knutna. Vi kan därför erbjuda dig högkvalitativ estetisk tandvård. Du kan bland annat få hjälp med tandblekning för missfärgade tänder och fyllningar och andra estetiska behandlingar för missbildade och skadade tänder, sneda tänder och fula mellanrum mellan tänderna. Med vår hjälp kan du få ett leende som är både hållbart och vackert. Estetisk tandvård har ofta en kraftig positiv inverkan på våra patienters självkänsla och välbefinnande. Inom plastikkirurgin är vår tjänst ganska unik och du hittar den inte på så många övriga kliniker i landet.

Förutom ovanstående kan vi även erbjuda borttagning av överflödigt fett genom fettfrysning (icke kirurgiskt), hudslipningar och olika typer av svettbehandlingar. För oss är det viktigt att kunna erbjuda ett heltäckande utbud av skönhetsbehandlingar där vi använder oss av den senaste tekniken. Därför följer vi noggrant utvecklingen på marknaden samtidigt som vi är måna om att kontinuerligt fortbilda oss inom området.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!


Priser Skönhetsbehandlingar

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser