TANDLÄKARE

Estetisk tandvård i centrala Malmö

Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på vår klinik i centrala Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare.

Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat.

Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård. Vi har även möjlighet att få remisser från tandhygienister.

Tandreglering utförs inte på Estetikcentrum.

Tandblekning

Krona & Bro

Implantat

Fasader

Estetikcentrum om Tandvård

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård– även kallat för kosmetisk tandvård- är ett sätt att få dina tänder vackrare och vitare. Till skillnad från vanlig tandvård handlar det alltså inte om ett tillstånd som måste behandlas, utan en önskan om att tänderna ska se bättre ut. Tandvårdsförsäkring gäller därmed inte för estetisk tandvård.

Det finns en rad tillstånd/problem som vi kan åtgärda med estetisk tandvård. Några möjligheter/korrigeringar som vi erbjuder är:

  • Sneda tänder
  • Missfärgade tänder
  • Tandblekning (vitare tänder)
  • Skalfasader
  • Implantatbehandlingar

Vi har lång erfarenhet av estetisk tandvård och kan erbjuda detta i en lugn och rogivande miljö på vår klinik i Malmö.

Estetisk tandvård med stort patientinflytande

Om du känner dig missnöjd med dina tänders tillstånd och färg, ditt leende eller något annat relaterat till tänderna så tycker vi att du ska kontakta oss för en inledande konsultation. Vi lyssnar och tar stor hänsyn till dina önskemål och förväntningar när vi genomför en behandling. Vid konsultationen går vi igenom dina tänders sammansättning status och tillstånd och lämnar förslag på möjliga behandlingar som alltid anpassas efter dig som individ. Nedan beskrivs lite mer detaljerat vad vi kan åstadkomma. 

Vi är experter på patienter med tandvårdsrädsla!

I vårt arbete har vi stött på flertalet patienter som undvikit att gå till tandläkaren på grund av en påtaglig oro, det vill vi ändra på genom att erbjuda en trygg behandling med en varsam tandläkare som är specialiserad på att hantera patienter med tandvårdsrädsla. Oavsett om du har en rädsla för nålar, oro över smärta eller känner obehag vid blotta åsynen av tandläkarintrumenten.

 

Nästan hälften av alla vuxna tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren och ca 5 % av dessa upplever en mer uttalad tandläkarfobi. Vi på Estetikcentrum vill hjälpa dessa patienter att kunna behandlas tryggt och få en positivare syn på tandvård.

Tandläkare Klinik med narkos och lustgas

Vi kan erbjuda samtliga av våra behandlingar under narkos eller med lustgas vilket ger dig en lugn och behaglig stund hos tandläkaren. Vi är en av få kliniker i Sverige att erbjuda narkos eller lustgas vid samtliga av våra tandvårdsbehandlingar.

 

Att kunna behandlas smärtfritt och i lugn och ro är en självklarhet för oss på Estetikcentrum och en trygghet för dig som är patient hos oss.

Boka här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.