Tandbehandling och tandundersökning

Tandbehandling och undersökning under lustgas eller narkos

Tandbehandling och undersökning

Vi använder lustgas eller narkos för att hjälpa med en smidig och stressfritt besök hos våra tandläkare. Du behöver inte vara rädd länge.

Det finns många moment kring ett tandläkarbesök som kan vara skrämmande, och att vara på helspänn under hela besöket lämnar en ofta utmattad efteråt. När du har sån otroligt tandvårdsrädsla, då är det naturligt att vilja undvika det som skrämmer. Tyvärr så är det vanligt att inte våga besöka tandläkare alls på grund av sin rädsla. Kanske känns det som att din tandvårdsrädsla inte tas på allvar?

Vi på Estetikcentrum tycker att god munhälsa är viktigt, men det är även dina känslor! Därför erbjuder vi tandvård under narkos eller lustgas till alla våra tandvårdsbehandlingar. Att du är avslappnad och känner dig trygg är väsentligt för ett bra besök, och för oss är narkos hos tandläkare en självklarhet att erbjuda. Våra tandläkare är vana vid att behandla patienter med tandvårdsrädsla, och förstår det mod som du behöver ta till dig för att besöka oss.

Fakta:

  • Vid tandvård under narkos är du inte vid medvetande utan faller i en konstgjord och avslappnande sömn.
  • Tandvård under lustgas är mer som en bedövning, du blir avslappnad men är vid medvetande under behandlingen.
  • Du behöver inte ha tandläkarskräck för att få tandvård under narkos eller lustgas, utan det kan även användas vid större ingrepp.

Vi har:

  • Legitimerade tandläkare med stor expertis.
  • Omvårdsam personal som är med dig före, under och efter behandlingen.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Estetikcentrum om estetisk tandvård

Ett leende kan verkligen lysa upp ett ansikte, men kvaliteten eller utseendet på ens tänder kan göra att det undviks i brist på självkänsla. Oavsett om du söker dig till Estetikcentrum för allmän eller estetisk tandvård, så möts du av legitimerade och erfarna tandläkare i Malmö som gärna hjälper dig mot bättre munhälsa och tänder du är stolt över. Även om du är känner att tandläkarbesök är läskiga så tycker vi inte att dina tänder ska få agera hinder från att uppvisa glädje. Därför erbjuder vi även estetisk tandvård under narkos och lustgas för att göra ditt besök så avslappnat som möjligt.

På Estetikcentrum strävar vi efter att erbjuda tillgänglig tandvård som passar alla, oavsett dina förutsättningar eller rädslor. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder narkos eller lustgas vid alla våra olika tandvårdsbehandlingar. Det är en självklarhet för oss att ingenting ska få hindra dig från ett vackert leende och en god munhälsa.
Vi är en liten privat klinik med stort fokus på dina upplevelser som patient. Ditt tandläkarbesök ska kantas av välförtjänt lyx och kännas som en lugn och behaglig upplevelse. Vi lovar att lyssna noggrant på alla dina önskemål!

Lustagas

Lustgas/narkos

Tandläkarna här på Estetikcentrum har lång erfarenhet av att jobba med tandvårdsrädda patienter, och tar det på största allvar att hjälpa dig med din fobi på allra bästa sätt. Om du lider av mycket svår rädsla för tandvård så kan det kännas jobbigt att ens sätta dig i tandläkarstolen. Det har vi full förståelse för, och erbjuder därför alternativ för alla som är tandvårdsrädda. Tandvård under narkos eller lustgas ger dig möjligheten att få både ett hälsosamt leende och slippa ångesten som tyvärr kan följa ett besök hos tandläkaren.

På Estetikcentrum strävar vi efter att erbjuda tillgänglig tandvård som passar alla, oavsett dina förutsättningar eller rädslor. Vi är en av få kliniker i Sverige som erbjuder narkos eller lustgas vid alla våra olika tandvårdsbehandlingar. Det är en självklarhet för oss att ingenting ska få hindra dig från ett vackert leende och en god munhälsa.


Varför vi erbjuder sövning

Vi anser att alla har rätt till kvalitativ tandvård på sin egna villkor. Vår erfarenhet vittnar om att tandvårdsskräck kan vara väldigt utmattande, och du ska inte behöva känna att en fobi gör att du måste uppoffra en god munhälsa. Därför är tandvård under narkos eller lustgas ett utmärkt alternativ för tandvårdsrädda. Ångesten försvinner och byts ut mot lugn och avslappning. Dessutom kan antalet gånger du behöver besöka tandläkaren minska genom att narkos tillåter att man kan utföra fler och större ingrepp under ett tillfälle, utan att du märker av minsta lilla.

Självklart passar narkos även dig som inte lider av tandvårdsrädsla. Då du ska göra ett större eller mer avancerat ingrepp kan det krävas för en smärtfri tandvård. Det kan exempelvis vara att du behöver operera ut en klurig och sned tand, eller liknande större ingrepp. Det är ett bra sätt för att du som patient ska slippa onödigt obehag, vi vill ge dig en så bekväm och kvalitativ tandvård som möjligt.


Skillnaden mellan narkos och lustgas

Vi erbjuder både narkos och lustgas på vår klinik och vilken av alternativen som passar bäst för dig avgörs beroende på hur tidskrävande samt omfattande din behandling är, eller hur pass tandvårdsrädd du är. Allt diskuteras fram mellan dig och din tandläkare.

Narkos är en sorts konstgjord sömn där du som patient inte kommer att uppfatta någonting under behandlingen. Du ligger i en skön dvala medan din tandläkare kan ge dig helt smärtfri tandvård. Innan behandlingen pratar du och din tandläkare igenom allt som ska göras under behandlingen, och eventuella frågor diskuteras. Detta gör vi för att du ska kunna känna dig trygg med att tandläkaren känner till din tankegång. Det är inte möjligt att väcka dig under behandlingen för att ställa frågor, så vi vill att du kan lita på att du är helt och hållet i både trygga och legitimerade händer. Personalen på Estetikcentrum är vana vid att jobba med narkos, då vi utför operationer nästan dagligen. Därför kan du lita på att vi vet vad vi gör. En tandundersökning under narkos tas på precis lika stort allvar som en operation, och du kommer att få ett skönt uppvaknande efteråt med högsta service och professionell övervakning. Tänk på att ordna hjälp hem efter ditt besök hos oss, då det inte är säkert att köra på egen hand efter att ha varit under narkos.

Lustgas kan man betrakta mer som en bedövning, och den andas du in genom en mask, och blir därefter härligt lugn och avslappnad. Det är ett mycket bra alternativ för de som är tandvårdsrädda, men gärna vill vara vid medvetande och ha kontroll under sitt besök. Det passar även som ett komplement till lokalbedövning under behandlingar, och bidrar då till mer smärtfri tandvård. Det är ibland lite olika hur man upplever lustgas, för vissa funkar det hur bra som helst medans andra föredrar någon annan metod.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Risker med narkos

Förutsatt att du är frisk och har en god allmän hälsa så är riskerna med narkos i stort sett obefintliga. Vi är dock ändå alltid noggranna med att du går igenom en hälsokontroll innan vi fortsätter att överväga sövning, för att du ska känna dig trygg och för att vi ska kunna garantera dig en säker omvårdnad.

Man kan uppleva några få bieffekter av narkos. När du vaknar efter en behandling under sövning kan du uppleva illamående eller huvudvärk, men det brukar gå över snabbt. Du får självklart stanna kvar och bli ompysslad på vårt uppvak till dess att du själv känner dig redo för att lämna. På Estetikcentrum stressar vi inte, det är du som står i centrum.


Varför tandvård under narkos på Estetikcentrum?

På Estetikcentrum besitter vi goda kunskaper inom all form av tandvård i Malmö. Våra behandlingar utförs av legitimerade och skickliga tandläkare, och vi har därför både många och goda erfarenheter som gör oss till ett bra stöd under din tandvård.

Vi är en liten klinik med desto större hjärtan. Du som patient kommer alltid att stå i centrum hos oss, oavsett vad det gäller. Vi erbjuder högklassig service och vill att du ska känna dig speciell. Om det är något vi ofta får beröm för på vår klinik, då är det vår personal. Det glädjer oss att våra ansträngningar, vänliga leenden och omhändertagande når fram till våra patienter och ger en upplevelse utöver det vanliga. Du som besöker oss kommer att bli bemött på allra bästa sätt, det ser vi till!

Bra öppettider är en lyx som vi vill erbjuda våra kunder. Du ska kunna få hjälp när det passar dig, och därför försöker vi alltid att tillgodose önskemål. Vår ambition kring att alla våra patienter ska ha lätt att komma till, har lett till att vi kan erbjuda snabb tillgång till akuttider och behandlingar.

Tandläkarstolen ska inte orsaka magknip. Vi hoppas att du som är tveksam till tandvård ska uppleva en stor lättnad under och efter besöket hos oss. Våra tandläkare är fantastiska på alla sätt och vis, så även när det gäller att hjälpa dig som har tandläkarskräck. I rätt takt och med en förstående personal till hands så kan upplevelsen faktiskt bli riktigt trevlig för dig. Estetikcentrum har en innerlig önskan att alla våra patienter ska känna sig trygga och sedda, och därför läggs det alltid stor vikt vid att ta sig tid och lyssna vid varje besök.


 Tandläkare

Boka tid idag

Letar du efter en tandläkare som kan sin sak och alltid är noggrann, titta då gärna in hos oss. Vi är din trygga punkt då tandvården känns skrämmande, och kommer att göra allt för att din rädsla ska lindras eller till och med försvinna. Det är helt och hållet kravlöst då du besöker vår trivsamma klinik. Vi kan diskutera möjligheter tillsammans, och komma fram till en behandlingsform som passar just dig. Du förtjänar ett hälsosam och vackert leende!

Våra priser

Tandundersökning

Boka en tid hos oss!

Vi på Estetikcentrum förstår att tandläkarbesök inte brukar vara associerade med något roligt, men vi anstränger oss för att göra ditt besök till en lyxig upplevelse. När du besöker oss försöker vi se till att du är så avslappnad och bekväm som möjligt. Vad för beslut som ska tas diskuteras med dig för att komma fram till det bästa sättet att gå vidare. Vi värdesätter ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg. Om du har några frågor eller funderingar så bemöter vi dem gärna!

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Tandläkare

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.