Tandblekning i Malmö hos erfarna tandläkare

Tandblekning

Perfekt leende med tandblekning

Det är aldrig fel med vitare tänder. Ibland det kan vara åldern, rökningen eller att man har snusat för mycket som gör oss att önska ha lite vitare tänder.

Tandblekning

Skaffa dig ett riktigt filmstjärneleénde med tandblekning. Samtliga av våra tandblekningar utförs av leg. tandläkare för att du ska få ett hållbart och professionellt resultat. Vi använder oss av bra och godkända produkter som inte skadar dina tänder.

Tandblekningar är en mycket efterfrågad estetisk behandling som passar de flesta som vill ha vitare tänder. Många väljer att bleka båda tandraderna men du kan även välja att bleka enstaka tänder. 

Vi gör alltid en klinisk undersökning av dina tänder innan en tandblekning utförs för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Det är viktigt att tänderna som ska blekas inte har karies och om det är något som ska åtgärdas innan behandlingen utförs får du reda på det under din undersökning. Om allt är som det ska gå utförs tandblekningen i samband med din undersökning. Kostnad för basundersökning tillkommer.

Fakta:

  • Vilken effekt tandblekning ger är väldigt individuellt utifrån dina tänders naturliga förutsättningar.
  • Resultatet efter en tandblekning håller i cirka 2 år, men livsstilsfaktorer kan påverka hållbarheten. Du får själv avgöra hur ofta du vill boka tid för tandblekning!
  • Vi använder oss av säkra produkter som ger bra resultat utan att skada dina tänder.

Vi har:

  • Som rutin att erbjuda tandvård under narkos eller lustgas för våra kunder med tandläkarskräck.
  • Legitimerade tandläkare med stor expertis.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Estetikcentrum om tandblekning

Ett leende kan verkligen lysa upp ett ansikte, men kvaliteten eller utseendet på ens tänder kan göra att det undviks i brist på självkänsla. När du väljer att boka tid för tandblekning i Malmö hos oss möts du av legitimerade och erfarna tandläkare som gärna hjälper dig mot bättre munhälsa och tänder du är stolt över. Även om du känner att tandläkarbesök är läskiga så tycker vi inte att dina tänder ska få agera hinder från att uppvisa glädje. Därför erbjuder vi tandvård under narkos eller lustgas för att göra ditt besök så avslappnat som möjligt.

Tandblekning i Malmö på Estetikcentrum är för dig som vill få en ljusare nyans på dina tänder genom en säker och skonsam behandling. Tandblekning med plasmaljus är mindre påfrestande på dina tänder, och behandlingen resulterar inte i ilningar efteråt som andra typer av tandblekningar kan göra. Vi hjälper dig gärna på resan mot ett förändrat leende, utan att göra det med kostnad av dina tänders kvalitet!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur går en tandblekning till?

Vi utför våra tandblekningar med hjälp av plasmaljus vilket är den mest efterfrågade behandlingsmetoden gällande professionella tandblekningar. Det är en tidseffektiv, säker och effektiv för att uppnå ett fantastiskt resultat. Hur mycket ljusare nyansen på dina tänder blir är individuellt.

Vi på Estetikcentrum använder oss av en skonsam blekningsgel som är tillåten och rekommenderad enligt Sveriges nationella riktlinjer från Socialstyrelsen. Gelen aktiveras med hjälp av plasmaljus och behandlingen tar ca 60 min. Resultatet varar i upp till 2 år.

Det slutliga resultatet samt hållbarheten påverkas av din vardagliga livsstil och matvanor. Färgstark mat, kaffe, te rödvin samt nikotin påverkar emaljen på dina tänder.

Innan tandblekningen utför vi alltid en basundersökning för att utesluta att skador kan uppkomma på tänderna. Detta för att vi vill säkerställa ett optimalt resultat för dig som kund. Kostnaden för basundersökningen tillkommer.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

​​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Varför du ska välja oss på Estetikcentrum

Vi gör samtliga av våra behandlingar med stor omsorg, ser varje individs enskilda behov och vi lägger ner mycket tid på våra patienter oavsett omfattning på behandling. För oss är lång erfarenhet och noggrannhet nyckeln till en framgångsrik behandling.

Hos oss möts du av en trevlig och lugn atmosfär på vår moderna klinik i centrala Malmö. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandvårdsbehandlingar oavsett omfattning och vi har ett nära samarbete med duktiga tandtekniker som hjälper oss på vägen mot ett riktigt lyckat slutresultat.

 Tandläkare

Pris för tandblekning

Vi på Estetikcentrum har avtal med försäkringskassan vilket innebär att du via den allmänna tandvårdsförsäkringen kan få hjälp med finansieringen av undersökningar samt tandvårdsbehandlingar. Vid din konsultation kan vi ge dig en komplett prisuppgift.

Du kan även kontakta Medical Finans för hjälp med privat finansiering av estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen.

Resurs Bank

Våra priser

Tandundersökning

Boka en konsultation!

Att genomgå en behandling inom estetisk tandvård kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönhetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

Vanliga frågor

FAQ

Bleks mina lagningar/fyllningar också?

Nej. Det är bara tandens egna yta som påverkas vid en tandblekning och fyllningar, kronor, broar och fasader bleks med andra ord inte.

Finns det några biverkningar vid en tandblekning?

Vissa patienter kan uppleva ilningar i tänderna under behandlingen men även en kort tid efteråt. Dessa ilningar är övergående. Om blekgelen kommit i kontakt med tandköttet kan du uppleva en viss irritation en kort tid efter behandlingen.

Det är viktigt att du inte har några hål och en god munhygien innan du gör en tandblekning och det är därför vi alltid gör en undersökning innan man går vidare med en behandling. Om du mot förmodan skulle bleka tänderna och har hål så kan det i värsta fall bildas en inflammation om blekgelen kommer i kontakt med tandens inre. Du kan underlätta eventuella biverkningar genom att borsta tänderna noga och skölja med flour efter din tandblekning.

Hur lång tid tar en tandblekning?

En tandblekning hos oss på Estetikcentrum tar i genomsnitt 60 min.

Hur länge håller resultatet efter en tandblekning?

Det beror helt på dina personliga vanor och förutsättningar så det är svårt att svara på exakt hur länge dina tänder bibehåller sin nya vita nyans. Efter en tandblekning hos oss på Estetikcentrum håller i genomsnitt nyansen i ett eller flera år beroende på vanor som t.ex nikotin, kaffe, rödvin och färgade livsmedel. Om du vill att resultatet ska vara varaktigt kan det vara lämpligt att försöka dra ner på de vanor som orsakar missfärgningar lättast.

Kan jag välja att bleka enstaka tänder?

Det är möjligt att bleka en eller enstaka tänder istället för en hel tandrad om du bara har en eller färre tänder som är missfärgade. Om du har en tand som är missfärgad på grund av hål eller annan skada så behöver tanden lagas innan en tandblekning kan utföras.

Detta kan du diskutera med din tandläkare vid den kliniska undersökningen innan behandlingen utförs.

Kan man bleka tänderna när man är gravid eller ammar?

Det har inte gjorts någon dokumenterad forskning kring tandblekningar och graviditet/amning. Så trots att man mot förmodan inte påvisat några direkta biverkningar som skulle kunna påverka foster/ammande barn så avråder vi från att göra en tandblekning när man är gravid eller ammar.

Vilket resultat kan jag förvänta mig efter en tandblekning?

Resultatet beror helt på dina individuella förutsättningar – hur svårt missfärgade dina tänder är, hur de har uppstått och hur länge du haft dom. De missfärgningar som är lättast att få bort med hjälp av en tandblekning är de som uppstått av t.ex livsmedel, rödvin, nikotin, kaffe och te.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Tandläkare- Basundersökning

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.