Coolsculpting/Fettfrysning
på Estetikcentrum

Coolscuilpting/ fettfrysning

Coolsculpting, eller fettfrysning som det även kallas, utfördes tidigare på Estetikcentrum, men då resultaten efter behandlingarna sällan gav tillräckliga resultat samt att det vid tillfällen rapporterades om problem efter behandlingar på andra kliniker beslutade vi att ersätta behandlingen med mer tillförlitliga behandlingar såsom fettsugning, LPG, CM Slim och Prostrolane. Här kan du läsa om dessa behandlingar och klicka dig vidare till dem.

Reducering av oönskat fett på Estetikcentrum

På Estetikcentrum är kvalitet och resultat av våra behandlingar alltid en prioritet. Eftersom Coolsculpting (fettfrysning) ger varierande resultat och är en förhållandevis kostsam behandling, erbjuder vi istället dessa behandlingar för fettreducering:

Coolsculpting/ Fettfrysning utfördes för att reducera oönskat fett på olika delar av kroppen genom att frysa fettcellerna. Behandlingen gav varierande resultat, var förhållandevis kostsam för patienten och upplevdes ofta som smärtsam.

De behandlingar vi erbjuder som alternativ till Coolsculpting/ Fettfrysning idag ger våra patienter bättre resultat, är mer anpassningsbara till patientens ekonomi samt mindre smärtsamma.

Boka konsultation idag för att se vilken behandling som passar dig. Vårt team är experter på att avgöra vilken behandling som är bäst för just dig.

Snabbfakta

5/5
”Har gått på tio Lpg-behandlingar hos superproffsiga Yasmina Pivic. Är sååå nöjd ; skuttar fram; har fått en mycket finare figur men det viktigaste är att min lymfa har vaknat till liv igen.”
– Eva

Alternativ till Coolsculpting/Fettfrysning på Estetikcentrum

Pris från 795 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 45 minuter

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av certifierade hudterapeuter med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra certifierade hudterapeuter har lång erfarenhet inom både estetisk och medicinsk hudvård.

För att vara säkra på att din behandling får ett så bra resultat som möjligt använder vi oss alltid av den senaste utrustningen för dina behandlingar.

Utöver de högteknologiska maskiner som används finns en uppsjö av produkter som boostar din behandling. Vi använder oss endast av produkter som är CE certifierade och rekommenderade för din behandling.

Nackdelar med coolsculpting

Nackdelar med Coolsculpting/ Fettfrysning

På Estetikcentrum är dina resultat viktiga för oss. Här är anledningarna till att vi inte längre erbjuder behandlingar med Coolsculpting/Fettfrysning:

Hur fungerar Coolsculpting/Fettfrysning?

Behandlingen Coolsculpting/ Fettfrysning fungerar genom att en skyddsduk placeras på huden och ett handstycke för att suga in fettvävnad. Med hjälp av pumpande vakuum kyls fettvävnaderna ner till minus 10 grader varvid fettcellerna förstörs. Fettcellerna är mer känsliga för kyla än kroppens övriga vävnader, på så sätt tar man bort fettdepåerna.

Alternativ för dig som funderar på Coolsculpting

Förutom fettfrysning finns det flera olika alternativ för fettreducering. Läs mer här eller boka en konsultation för att få hjälp med vilken behandling som passar dig bäst.

Ett kirurgiskt ingrepp där vi med hjälp av en smal kanyl suger ut fettcellerna från väl valda områden på kroppen. På detta sätt kan vi skulptera fram former som är utom räckhåll genom träning och dieter.

Kroppsskulptering utan kirurgi är flera olika behandlingar vilka precis som Coolsculpting/ Fettfrysning inte innebär ett kirurgiskt ingrepp.

LPG: Djupgående bindvävsmassage som rekommenderas i kur om 10 behandlingar under 4-5 veckor. Reducerar celluliter, kickstartar lymfsystemet och ökar blodflödet.

CM Slim: Elektromagnetiska plattor fästs på området du vill behandla. Verkar muskelbyggande och fettförbrännande. Rekommenderas i kur på 6 st behandlingar.

Prostrolane Fat Burner: Injektionsbehandling som reducerar storleken på fettceller och förstör dem, vilket leder till minskade fettdepåer på lång sikt. Verkar effektivt på alla typer av fettlager och celluliter.

Vår skickliga personal
ger dig de resultat du söker

Vår erfarna personal finns här för att möta dina behov, från estetiska operationer, injektionsbehandlingar till hud och kroppsvård.

Hudterapeut

Hudterapeut

Chefsläkare och estetisk kirurg

Injektionssköterska

Om du har frågor om Coolsculpting, fettreducering eller andra kroppsbehandlingar på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Coolsculpting/ Fettfrysning nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ett visst obehag eller lättare smärta kan uppstå vid behandlingen, men försvinner av sig själv efter behandlingen. Ömhet och svullnad kan finnas kvar ett tag efter behandlingen.

Bra att veta är att vid Coolsculpting/ fettfrysning försvinner inte mer än 20 % av fettcellerna på det område som behandlas därför kan behandlingen bli ganska dyr. Det tar ca. 8 veckor innan du börjar se resultat och det kan ta upp till 4 månader att se slutresultat.

Estetikcentrum har valt att inte utföra Coolsculpting/ Fettfrysning då resultaten varierar och vi inte anser att det är en kostnadseffektiv behandling för våra patienter.

De behandlingar vi erbjuder för kroppsskulptering istället för Coolsculpting/ Fettfrysning, kan du boka tid för genom att besöka varje behandling: 

Fettsugning

LPG

CM Slim

Prostrolane Fat Burner

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Coolsculpting/ Fettfrysning?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?