Ansiktsbehandling i Malmö

Ansiktsbehandlingar

Rätt resultat med rätt ansiktsbehandling

Vi hjälper med rätt behandling för att du ska få resultatet du eftersträvar. Våra erfarna hudterapeuter har många års erfarenhet inom hudvård.

Hudvård

Vi erbjuder det senaste och mest effektiva ansiktsbehandlingarna för att du som kund ska få de resultat du eftersträvar. Vi har stor kunskap och erfarenhet av resultatinriktat hudvård, både när det gäller IPL och kemiska peelingar. Förutom effektiva behandlingar med synliga resultat lägger vi stor vikt vid upplevelsen. Vi vill att du ska känna dig avslappnad och harmonisk när du lämnar efter din behandling. Våra professionella hudterapeuter finns här för dig.

Alla våra ansiktsbehandlingar utformas efter dina behov och vi anpassar alla behandlingar efter dina önskemål. Allt från en djuprengörande behandling för acne eller en lystergivande anti-aging behandling. Märkena vi stolt arbetar med är Neostrata och Dermaceutic och nedan kan du läsa lite mer om de respektive märken:

Boka gärna en hudkonsultation hos vår hudterapeut 15 min 290 kr: En guide för dig för att hitta rätt behandling och vård för just din hud.

Fakta

 • Neostrata ansiktsbehandlingar är några av världens mest välkända varumärken för hudvård
 • Dermaceutics är skapat av kirurger och hudläkare och får endast säljas och användas på plastikkirurgi kliniker och särskilt utvalda salonger.
 • Estetikcentrum är en av de största klinikerna i södra Sverige

Vi har:

 • Endast diplomerade hudterapeuter på kliniken
 • Endast välkända och kvalitativa hudvårdsprodukter
 • Ett stort sortiment av produkter på kliniken

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.
Ansiktsbehandlingar & Peeling

Neostrata

Här på Estetikcentrum använder vi oss av hudvårdsmärke Neostrata som är experternas favorit – en dermatologiskt utvecklad hudvårdsprodukt som hyllas världen över Neostrata är en vetenskapligt avancerad och kliniskt beprövad hudvårdsserie som rekommenderas av hudläkare världen över och som gör succé hos användarna. Produkterna hjälper till att återställa och förbättra hudens naturliga lyster och är effektiva vid olika typer av återkommande hudproblem och passar olika hudtyper. Neostratas hudvårdsserie är anpassad för personer med exempelvis:

 • Förtidigt åldrad och solskadad hy
 • Torr, glåmig och uttorkad hy
 • Fina linjer och rynkor
 • Pigmentfläckar
 • Akne/fet hy som är benägen att få finnar

Neostrata har erhållit ett av världens mest prestigefyllda pris för hudvårds forskare Grundarna av Neostrata, dr Van Scott och dr Yu, är internationellt erkända pionjärer inom dermatologi och har bland annat erhållit the Honorary Discovery Award från the Dermatology Foundation för sin forskning. De två professorerna har gjort fortlöpande framsteg och skapat vetenskapliga innovationer och genomfört kliniska studier som har publicerats i flera stora fackgranskade medicinska och dermatologiska tidskrifter. På kliniken säljs också flertal produkter.

NeoStrata

Våra Neostrata behandlingar:

FÖR ANSIKTE

Neostrata Express 30 min:  Rengöring, hudanalys, AHA- peeling, mask och avslutande produkter. En peeling med glykolsyra hjälper din hud att bli slätare, friskare och får en jämnare pigmentering.

Neostrata Classic 60 min : Rengöring, hudanalys, booster peeling, AHA-peeling, portömning, massage, mask, serum och avslutande produkter.Huden blir maximalt återfuktad, ordentligt rengjord och får en fin lyster.

Hudföryngring De Luxe 80 min: AHA-peeling och IPL. Rengöring, AHA-peel, IPL behandling av hela ansiktet och halsen. Avslutas med uppstramande och fuktgivande serum samt lugnande dagkräm. En lyxig behandling som återställer hudens ungdomliga elasticitet genom att öka kollagen och elastin produktion. Huden stramas upp, får mer elasticitet, flexibilitet och lyster. Denna behandling reducerar dessutom ytliga kärl och pigmentfläckar, vilket resulterar i en jämnare hudton.

Neostrata Retinol Peel 45 min: Rengöring, hudanalys, Retinol Peel.

Neostrata Prosystem Retinol peeling: Avancerad högeffektiv antiaging-behandling som endast fås hos din Neostrata expert. För dig som vill få ut det mesta av din behandling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Aminofil® förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor och jämnar ut hudtonen. Passar utmärkt att alternera med Neostratas AHA-peeling för maximalt resultat. Neostrata Retinol peeling är ett nytt fantastiskt komplement till alla estetiska behandlingar på klinik. Behandlingen är mycket enkel och effektiv – appliceras på kliniken och tvättas av hemma.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

FÖR KROPP

Delkropps behandling 20 min: Punktbehandling med AHA-peeling på speciella problemområden på kroppen. Till exempel röda ärr, pigmentförändringar eller knottror på huden.

Ryggbehandling 60 min: Rengöring, booster, AHA-peeling, pottömning, djupverkande mask och avslutande produkter.

FÄRGNING AV FRANSAR OCH BRYN: Till alla behandlingar kan du lägga till färgning av fransar och bryn, det går också bra att boka tid endast till detta om så önskas.


Dermaceutic

Dermaceutic är ett märke från Frankrike som är utvecklat av hudläkare, estetiska kirurger och kemister. Deras primära uppgift har varit att behandla hudproblem som pigmentering, akne och åldrande. Dermaceutics produkter optimerar och reparerar huden inifrån och får endast säljas av diplomerade hudterapeuter, plastikkirurger och hudläkare.

Dermaceutics produkter hjälper mot:

 • Akne
 • Rosacea
 • Pigmenteringar
 • Torr och glåmig hy
 • Fina linjer och rynkor

Dermaceutic är ett av de första cosmeceuticalmärken som började utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, glykolsyra och stabiliserat C-vitamin. De jobbar endast med resultat och har därför inga parfymer i deras produkter som tillför någon doft.

Ansiktsbehandlingar & Peeling

​​​​​​


På Estetikcentrum erbjuder vi följande Dermaceutics behandlingar:

På kliniken säljs också flertal produkter.

MASK PEEL 30min: Rengöring med pree-peel, peeling med Mask-peel och avslutande cream. Djuprengöring för huden. Denna behandling passar bra för fet aknehud samt om man vill ha en mildare föryngring.

MILK PEEL 30min: Rengöring med pree-peel, peeling med mjölksyrapeel, avslutande post-peel. Vår Askungepeel. En effektiv peeling mot fina linjer och torrhetsrynkor. Fräschar effektivt upp en trött och livlös hud samt ger den lyster och en jämnare hudton.

VÅR REKOMMENDATION: Gör dessa behandlingar i en kur på 4ggr med 2 veckors intervall

MELA PEEL FORTE 30min: En kraftfull behandling för all sorts pigmentering. Efter en Mela peel forte behandling kan du oftast flagna lite. Denna behandling utförs i kur om 1-3 behandlingar med en månads intervall.

Boka en kostnadsfri konsultation idag!


Våra priser

Vi har samlat ett unikt team av erfarna och skickliga behandlare.Hos oss är du inte bara “en i mängden”. Det är viktigt att din upplevelse ska kännas trygg och speciell.

Vi tror på att vi kan förändra våra patienters liv. Det gör vi genom att öka deras självförtroende, självkänsla och livskvalité!

Boka behandling: Neostrata Classic

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.