Blanching

Blanching

En filterteknik mot rynkor

En effektiv fillerteknik mot rynkor som man får med åldern eller rökning. Få en fräschare hy med hjälp av blanching.

Känner du att fina linjer och rynkor har börjat göra sig påminda? När huden tappar sin spänst kan det ge ett äldre uttryck, även om du inte alls känner dig eller är speciellt gammal. Blanching är en fillerbehandling vars syfte är att korrigera fina linjer och föryngra huden. Hyaluronsyra, vilket hjälper din hud bli spänstig, injiceras ytligt i huden. Metoden fungerar ytterst bra mot rynkor som uppstått av rökning!

Det genialiska med hyaluronsyra är att det ökar din kropps naturliga produktion av kollagen. Behandlingens resultat är inte permanent, men efter att materialet brutits ned totalt så kommer din hud i sig själv förbättrats något. Blanching är en modern metod som verkligen föryngrar huden, både utvändigt och på djupet.

Fakta:

  • Resultatet efter en behandling håller i ungefär 6 månader. Väljer du att göra ytterligare en behandling därefter håller resultatet i 9 månader!
  • Hyaluronsyra kan du hitta som aktiv ingrediens i en stor mängd hudvård idag.
  • Behandlingen är inte permanent, och passar därför dig som vill göra en mjukstart inom estetiska behandlingar.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar som också är till för att föryngra huden i ansiktet
  • Målet att vara den bästa kliniken för fillers i Malmö.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

En ytlig injektionsteknik som råder bot på fina linjer –  en fillerteknik för ansikte, hals och dekolletage. Perfekt för dig som tröttnat på fina rynkor som uppstått av rökning! Med hjälp av den populära tekniken Blanching får du ett naturligt och fräscht utseende med frisk hy. Fina linjer är ett minne blott! 

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Varför Blanching?

Det är en populär fillerbehandling som anpassats för att behandla de allra finaste rynkorna. Linjer av rökning och rynkor på överläppen är optimala att behandla med denna ytliga injektionsteknik. Fillern slätar ut och fyller i, vilket får din hud att se len och strålande ut. Dessutom återskapar Blanching hudens naturliga volym och ger en återfuktande effekt – du kan räkna med lyster och ungdomlig fräschhet!

Blanching är en modern och mycket populär filler-metod i Europa som med avancerad teknik suddar ut ytliga linjer och rynkor. Men vid djupare injektion är fillern även effektiv på de djupare rynkorna genom att stötta upp huden där det behövs.


Vad är det för filler som används i Blanching-metoden?

Fillern som används vid Blanching är en Hyaluronsyra – ett kroppseget ämne som binder vätska. Fillern är geléliknande i konsistensen och fungerar som ett smörjmedel och en volymgivande fyllning. Det är bristen på Hyaluronsyra i huden som gör att den tappar lyster och volym – genom att varsamt injicera det så återskapas hudens ungdomliga egenskaper på ett naturligt sätt. Fördelen gentemot andra fillers är att Hyaluronsyran har en utflytande egenskap – det vill säga att den sprider sig jämnt och fint helt fritt under hudens lager. Det motverkar risken för klumpar och komplicerad behandling!

Tack vare sin anpassningsbara konsistens så är fillern effektiv även på statiska rynkor – som skrattrynkor eller bekymmersrynkor. Dessa områden kan vara besvärliga att behandla med botulinumtoxin eftersom att det begränsar rörligheten i huden – det händer inte med Hyaluronsyra!

Hyaluronsyran bidrar dessutom till kroppens eget skapande av kollagen, så med tiden kommer Blanching att ge din hud en boost på djupet.

​​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur länge håller resultatet?

Fillers bryts alltid ner av kroppen efter hand – speciellt Hyaluronsyra då det är ett kroppseget ämne. Därför kommer du att behöva upprepa behandlingen med jämna mellanrum för ett hållbart resultat. Det är väldigt individuellt hur snabbt kroppen bryter ner ämnet, det beror helt och hållet på dina personliga förutsättningar.

Men efter första behandlingen kommer resultatet att hålla i ungefär sex månader, och efter andra håller det snarare i nio månader. Det beror på att den egna kollagen-produktionen ökar för varje behandling, och din hud kommer att må bättre och bättre i sig själv. Det är alltså värt att göra de där extra besöken för ett långvarigt och rynkfritt resultat!


Blanching på Estetikcentrum i Malmö

Letar du efter en klinik som utför Blanching i Malmö? Då är du välkommen till oss på Estetikcentrum! Hos oss arbetar enbart noggrann och välutbildad personal – vi sätter alltid din säkerhet i första hand. Vi är lyhörda för dina önskemål och har lång erfarenhet av moderna fillerbehandlingar i Malmö. Besök oss för en konsultation eller boka en tid för behandling direkt – vi förverkligar dina skönhetsdrömmar!

 

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en kosmetiskt behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Filler - Blanching

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.