Hudföryngrande fillers

Profhilo – Hudföryngrande fillers

Innovativ hyaluronsyra-baserad filler

Profhilo är senaste innovationen inom fillers. Substanserna i profhilo hjälper dig att få önskat resultat även inom områden där vanliga filler misslyckas

Profhilo är en ansiktsbehandling i form av fillers med koncentrerad hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en typ av sockermolekyl som din kropp naturligt producerar, vilken hjälper huden att bibehålla fukt och sin spänstighet. Tyvärr så minskar kroppens produktion av materialet med åren, och det är en av anledningarna till att rynkor och slapp hud uppstår.

Genom att injicera hyaluronsyra i huden repareras vävnad som tappat både spänst och volym. Efter Profhilo stramas din hud till och blir mer återfuktad, vilket är optimalt för dig som önskar pigga upp huden med ett naturligt resultat!

Fakta:

  • Resultatet som du får efter Prohfilo uppnås relativt fort.
  • Profhilo används oftast som ansiktsbehandling men går även att använda på andra hudområden.
  • Efter Profhilo bör du vara försiktig med det behandlade området då huden är mer sårbar.

Vi har:

  • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar vars syfte också är att föryngra huden.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Profhilo – Hudföryngrande fillers

Fylligare, slätare och fastare hud – visst låter det som en dröm? Profhilo är en filler som baseras på hyaluronsyra. Istället för att bygga upp och modellera som andra filler gör så stärker profhilo dina vävnader och resulterar i vacker föryngrad hud. 

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur går en behandling till? 

Fillern med högkoncentrerad hyaluronsyra injiceras varsamt precis under din hudyta. Där fördelar den sig sedan genom att flyta ut och kontinuerligt dra åt sig fukt – vilket ger dig en fylliga och slät hy med glänsande lyster. Under behandlingen injiceras Profhilo på fem noggrant valda ställen på varje ansiktshalva. Behandlingen är snabb och utförs på under en halvtimme. Behandlingen ger en plumping-effekt på hela ditt ansikte och resultatet är fantastiskt. Fillern flyter ut felfritt under din hy och ger en jämn förändring – vilket gör Profhilo till en användbar behandling som även fungerar på områden som kan vara svåra att behandla med andra traditionella fillers – såsom panna och hals.

För ett fulländat resultat kommer du att behöva besöka oss två gånger med en månads mellanrum. Efter det håller resultatet i ungefär sex månader, men det kan variera beroende på hur just din hy hanterar fillers. Oavsett vad så är det ett resultat som du kommer att njuta av då Profhilo bygger upp och förbättrar din hy på lång sikt.


Vem passar Profhilo?

Profhilo passar den moderna synen på skönhetsbehandlingar då det ger ett mer naturligt och slätt resultat än de uppbyggande fillers som finns på marknaden. Så om du vill uppnå en hy som ser naturligt föryngrad ut – utan att förändra dina ansiktsdrag – då är Profhilo helt rätt för dig. Resultatet uppnås snabbt och det märks sällan att du gjort en skönhetsbehandling, du kommer mest bara att se piggare och fräschare ut. Behandlingen är särskilt populär i Skandinavien – just eftersom att det här ofta efterfrågas snabba resultat som är diskreta – det ska inte vara uppenbart att något förändrats på ett “onaturligt” sätt.

​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

 

Vad är hyaluronsyra?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper till att behålla fukt i kroppen och bidra till produktionen av kollagen. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och sin spänst. Men hjälp av Profhilo återskapas nivåerna av fukt samt att fina linjer och rynkor framstår som mindre framträdande.


Är Profhilo säkert?

Produkten är vältestad och säker vilket är en stor trygghet både för dig och oss som klinik. På Estetikcentrum är vi noggranna med att alltid välja den senaste och allra bästa tekniken. Vi förverkligar drömmar – på ett tryggt och modernt sätt. 
På Estetikcentrum utför vi inte Profhilo-behandling om du är gravid, har en hudsjukdom eller cancer. Det är enbart för din säkerhets skull, och vi kontrollerar alltid noggrant att din hälsa kommer i första hand. 


Boka behandling

Vi vill gärna hjälpa dig att förverkliga din dröm om en yngre och glänsande hy. Estetikcentrum är en modern klinik i Malmö med fokus på din upplevelse och det vackra resultatet. Vi hjälper dagligen kvinnor och män att uppnå fantastiska resultat. Kontakta oss över telefon, via mail eller besök oss i receptionen i Malmö för att boka in en egen Profhilo-behandling. 

 

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Prophilo behandling

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.