Mesoterapi

Mesoterapi

Ansikts föryngring utan operation

Mesoterapi kan hjälpa dig som har rynkor, små ärr eller bara acne, torr hy att föryngra huden och få ett fräscht ansikte, händer eller hals.

Mesoterapi är en djupverkande behandling som inte kräver någon kirurgi. Det är effektiv nålbehandling som innehåller multi vitaliserande näringsprodukter, så som hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och vitaminer.

Med andra ord en härlig cocktail av näringsrika ingredienser! Behandlingen ökar cellaktiviteten och stimulerar produktionen av elastin och kollagen.

Fakta:

 • Mesoterapi är en behandlingsmetod som är till för att föryngra huden och hjälper mot diverse hudtillstånd.
 • Behandlingen anpassas utifrån din hud och vad du vill åtgärda.
 • Bäst resultat får du om behandlingen upprepas.

Vi har:

 • Personal med expertiskunskap som är mer än redo att hjälpa dig förverkliga din skönhetsdröm.
 • Hög kundnöjdhet.
 • Ett flertal andra behandlingar vars syfte också är att föryngra huden.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Mesoterapi är vanligast att utföras i ansiktet men går även att göra på dekolletaget, halsen och händerna. Mesoterapi funkar på alla hudtyper, hudtoner, kön och anpassas efter just dina behov. Behandlingen är en näringsboost för huden och förbättrar helheten av kvalitén i din hy även om du inte har några större bekymmer. 

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Mesoterapi behandlar:

 • Fina linjer
 • Rynkor
 • Glåmig hy
 • Små ärr
 • Slapp hy 
 • Pigmentfläckar
 • Acne
 • Rosacea
 • Torr hy

   

Under mesoterapi behandlingen kan du uppleva en liten smärta men för att undvika detta så applicerar vi bedövningskräm på området innan. Efter själva behandlingen kan du känna en lätt rodnad och sveda som sedan lägger sig efter några timmar. Vi rekommenderar inte att du tränar samma dag som du gör behandlingen.

Mesoterapi

​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Dermaroller

Vilket resultatet får man av Mesoterapi?

Resultatet av mesoterapi är en jämnare hy och mer lyster. Behandlingen bör upprepas för att bibehålla resultatet och maximera effekten. Men redan efter första behandlingen kommer du att kunna se stor skillnad och speciellt på lystern i ditt ansikte. Vi rekommenderar alltid att investera i bra produkter för hemmabruk för att bibehålla det fina resultatet efter behandlingen. Behöver du hjälp med att hitta rätt hudvård för dig så hjälper givetvis vår duktiga hudterapeut dig med det. 


Är alla lämpade för en Mesoterapi behandling?

Nej, gravida, ammandes eller de som lider av blödarsjuka och diabetes bör inte utföra behandlingen. Tar du mediciner eller har någon sjukdom bör du alltid komma på en konsultation innan för att rådfråga läkaren om du kan göra behandlingen.

Trådlyft

Priser Mesoterapi

Här kan du se våra priser för Mesoterapi.

 

Resurs Bank

Våra priser

Behandlingar för överdriven svettning

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Mesoterapi

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.