Skinbooster

Skinbooster

Få en rejäl boost till din hud

Vår legitimerade sjuksköterska hjälper din hud att få en boost av hyaluronsyra som föryngrar huden och förbättrar ansiktsuttrycket.

Skinbooster är en hudbehandling med hyaluronsyra som föryngrar huden snabbt och skonsamt. Hyaluronsyra är ett kroppseget material som binder fukt och assisterar huden i att bibehålla ett fylligt och sunt utseende. Materialet injiceras i det önskade hudpartiet och tillför vackert ungdomlig spänst.

Produktionen av den naturliga hyaluronsyran i kroppen minskar i takt med att vi blir äldre - det leder till att huden blir torr och förlorar sin elasticitet, samt att rynkor uppstår. Skinbooster ger resultat såsom mindre synliga fina linjer, slät hud och massa lyster!

Fakta:

  • Skinbooster ger resultat som håller i 6-12 månader.
  • Ansiktet är det vanligaste området att behandla med skinbooster, men det går även att injicera i andra delar av kroppen.
  • Du hittar numera hyaluronsyra som aktiv ingrediens i en stor mängd hudvård.

VI har:

  • Ett team med stor expertis som är vid din sida före, under och efter behandlingen.
  • Hög kundnöjdhet.
  • Ett flertal andra behandlingar som också föryngrar huden.

 

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Vår hud innehåller något som heter hyaluronsyra. Hyaluronsyra är egentligen inte en syra utan en fuktbindande sockermolekyl som tyvärr successivt minskar med vår ålder. Detta leder till att vi får rynkor, fina linjer och blir ihopsjunkna i ansiktet.

Med hjälp av en skinbooster behandling kan man få tillbaka den spänsten och volymen som man en gång förlorat. Detta på grund av att vi injicera hyaluronsyra i ansiktet. En rädsla många har är att huden ska bli mer rynkig när effekten gått ur, men så är inte fallet. Vi tillför bara fukten och spänsten i ansiktet igen men den sträcker inte ut huden på något sätt. Så väljer man sedan att sluta med behandlingen så är man tillbaka på ursprungsläget av sin hud.

Skinbooster

Vilka områden kan man behandla med Skinbooster?

Det vanligaste området att behandla är ansiktet för att det är där de första rynkorna syns. Men något som börjat bli mer populärt är dekolletaget, händerna, örsnibbarna och armarna. Skinbooster innehåller lokalbedövning vilket innebär att behandlingen inte är så smärtsam. Önskar man mer bedövning så ordnar vi givetvis det.

Skinbooster

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

SKinbooster

Vilket resultatet får man av en Skinbooster behandling?

Resultatet av behandlingen är en uppstramad och slät hy där rynkor och fina linjer minimerat. Resultatet är individuellt men efter cirka 6-12 månader behöver du fylla på med mer Skinbooster. Efter behandlingen kan du få små blåmärken där vi injicerat men dessa försvinner efter några dagar. Vi rekommenderar att man investerar i bra produkter för att bibehålla resultatet hemma. Vi jobbar med Dermaceutic och Neostrata på Estetikcentrum och många av deras produkter innehåller just hyaluronsyra.


Kan alla göra en Skinbooster behandling?

Nej, inte gravida eller ammandes. Är du osäker på om du kan göra en Skinbooster behandling så kan du alltid boka in en kostnadsfri konsultation innan.


Priser Skinbooster

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Behandlingar för överdriven svettning

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som leder till en stor livsförändring. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Skinbooster

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.