Profhilo på Estetikcentrum

Kvinna efter Profhilo anti-aging behandling

Profhilo är den senaste nyheten inom injektionsbehandlingar och ger en boost av återfuktande hyaluronsyra. Behandlingen stramar upp huden och motverkar ålderstecken i hela ansiktet.

Profhilo i Malmö

Profhilo är en kosmetisk behandling som används för att återfukta och förbättra huden. Denna injicerbara produkt innehåller höga koncentrationer av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i huden och hjälper till att bibehålla fukt och elasticitet. Vill du:

Till skillnad från traditionella fillers som ökar volymen i specifika områden arbetar Profhilo på huden som helhet. Det injiceras i strategiskt valda punkter i ansiktet eller på kroppen och sprider sig genom huden för att återfukta och stimulera kollagenproduktionen.

Profhilo har en speciell formulering som gör att det sprider sig jämnt över större områden. Detta gör att det kan behandla områden med generell hudåldring, förlust av elasticitet och torrhet.

Behandlingen ger snabba resultat och förbättrar hudens lyster, vilket ger dig ett piggare och fräschare utseende. Profhilo är populärt här i Sverige där det finns en stark efterfrågan på subtila och diskreta resultat som ger en naturlig look.

Snabbfakta

5/5
”Denna behandling samt det trevliga och professionella bemötandet som jag fått, gör att jag varmt rekommenderar Estetikcentrum.”
– Bodil

Injektionsbehandling på Estetikcentrum

Profhilo från 3 700 kr

Finansiering

Vi erbjuder räntefri delbetalning

Tid på kliniken

Behandling: 30 minuter

Injektionssköterskan Sara på Estetikcentrum har konsultation med patient för Profhilo

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum möts du av legitimerade sjuksköterskor med många års erfarenhet som tar emot dig på allra bästa sätt.

Våra legitimerade sjuksköterskor har lång erfarenhet inom estetiska och medicinska injektionsbehandlingar.

Efter din behandling bokas ett återbesök in två veckor fram, för att säkerställa att behandlingen har fungerat för dig.

Skulle behandlingen inte ha gett förväntat resultat gör vi en kostnadsfri touch-up vid återbesöket.

Kvinna håller händerna mot kinderna

Vad är Profhilo?

En högkoncentrerad hyaluronsyrafiller injiceras varsamt precis under hudytan för att motverka linjer och ge fukt. Profhilo injiceras på fem noggrant valda ställen på varje ansiktshalva . Profhilo har en lättflytande konsistens och fungerar bra även på områden som kan vara svåra att behandla med andra traditionella fillers, till exempel panna och hals.

Kort fakta om Profhilo

Kvinna med återfuktad och välmående hud efter profhilo behandling

Våra skickliga sjuksköterskor
ger dig de resultat du söker

Våra erfarna sjuksköterskor finns här för alla dina önskemål, från estetiska till medicinska behandlingar.

Injektionssköterska

Om du har frågor om Profhilo på Estetikcentrum får du gärna kontakta oss på 040 656 66 60. Vi kan svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en tid.

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om Profhilo nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Till skillnad från traditionella fillers som syftar till att öka volymen i specifika områden, arbetar Profhilo på huden som helhet. Det injiceras i strategiskt valda punkter i ansiktet eller på kroppen och sprider sig genom huden för att återfukta och stimulera kollagenproduktionen.

Resultatet av Profhilo är omedelbart synligt, men det slutliga resultatet kan ta upp till fyra veckor att visa sig efter den första behandlingen. Det rekommenderas vanligtvis att göra en andra behandling efter fyra veckor för att uppnå en maximal effekt.

Konsultation: 290 kr

Profhilo första behandling: 3 700 kr

Paket med 2 behandlingar: 6 990 kr

Du kan boka en tid direkt online här

Du kan även ringa oss på 040 656 66 60 så bokar vi en tid tillsammans.

Det är vanligt att uppleva rodnad, svullnad och ömhet i behandlingsområdet direkt efter en Profhilobehandling, men detta avtar vanligtvis inom några dagar.

Blåmärken kan uppstå i sällsynta fall och dessa försvinner vanligtvis efter 1-2 veckor.

I vissa fall kan hudområdet där behandlingen har gjorts se missfärgad ut i form av onormalt ljus eller mörk hud, men detta är tillfälligt och försvinner inom några dagar.

 

Både Skinbooster och Profhilo är behandlingar med hyaluronsyra. 

Profhilo är designad för att ge fyllighet och har en åtstramande effekt, medan Skinbooster ger lyster men stramar inte åt på samma sätt.

Vilken behandling som är bäst beror helt på vad du vill åstadkomma. Vår injektionssköterska kan ge dig råd på din konsultation.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Har du en fråga om Profhilo?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?