Dr Farooq Nasseri, plastikkirurg på Estetikcentrum

Dr Farooq Nasseri

Plastikkirurg och överläkare

Dr Farooq Nasseri är överläkare på Estetikcentrum. Han har mer än 25 års erfarenhet inom plastikkirurgi och hans namn är vida känt eftersom han varit verksam både i Sverige och Danmark. Dr Nasseri tvekar inte att ta sig an även de mest komplicerade ingreppen och skapar med säker hand, välutvecklade tekniker och ett vänligt leende fina resultat.

Farooq Nasseri är grundare at Københavns Plastikkirurgi, en klinik han drev i många år innan han kom till Estetikcentrum. Patienter kommer till Farooq för hans imponerande resultat såväl som hans vänliga bemötande och enastående kunskaper.

Dr Nasseri är specialist på estetisk kirurgi och har djupa kunskaper om ansiktsoperationer, kroppskirurgi, fettsugning och fettransplantation. Under sina år som plastikkirurg har han utfört över 2000 bröstförstoringar med mycket goda resultat.

Dr Nasseri är även en mycket skicklig näskirurg med välbeprövade tekniker, och har utfört både estetiska och rekonstruerande näsoperationer både privat och på sjukhus. Han ställer höga krav på precision och är expert på att skapa naturligt vackra näsor.

Farooq Nasseri har även deltagit i flera internationella kongresser och har utbildat nya plastikkirurger i många år. Han prioriterar fortbildning och att hålla sig uppdaterad om det senaste inom tekniken. Med Farooq i operationssalen kan du känna dig helt trygg.

Farooq Nasseri är medlem i Dansk Läkarförening, Dansk Selskap for Plastikog Rekonstruktionskirurgi, International Society of Plastik and Regenerative Surgery samt International Society of Aesthetic Plastic Surgery. Han pratar flera språk, såsom svenska, danska, engelska och persiska. Du som patient kan därför välja att tala det språk du känner dig bekväm med.

Lär känna vårt team

Koordinator, Allurioncoach

Chefsläkare och estetisk kirurg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Dr Farooq Nasseri?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?