Halslyft på Estetikcentrum

Hals utan hängande hud efter halslyft

Oönskad och överflödig hud på halsen och under hakan kan ge en så kallad “kalkonhals”, som kan tas bort med ett halslyft. Vid ett halslyft stramas huden upp för att förbättra utseendet på en slapp och rynkig hals, ofta till följd av åldrande eller viktnedgång.

Slipp hängande hud med ett halslyft

Ett halslyft är ett bra alternativ för dig som vill slippa överskottshud på halsen (så-kallad kalkonhals) och få ett yngre utseende.

Halsplastik på Estetikcentrum Malmö är ett ingrepp som vi ofta utför på personer som kommit upp lite i åren, eftersom huden naturligt blir mindre elastisk och har en tendens att börja hänga.

Ett halslyft innebär att vi stramar upp och tar bort överflödig hud från halsen och haklinjen. Proceduren kan innefatta flera tekniker, inklusive hudstramning, fettavlägsnande och muskeljustering, och utförs vanligtvis under narkos.

Ett halslyft är perfekt för dig som upplever tecken på åldrande såsom slapphet och rynkig hud runt halsen och haklinjen, eller har tappat vikt och därför har lös hud runt halsen.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Halslyft på Estetikcentrum

Pris från 34 900 kr

Finansiering

Delbetala från 545 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Definerade konturer på halsen efter halslyft

Varför göra ditt halslyft på Estetikcentrum?

På Estetikcentrum i Malmö sätter vi alltid patienten först, oavsett behandling eller ingrepp. Du är i helt trygga händer hos oss.

Ibland behöver ett halslyft kombineras med fettsugning för att ge det resultat du önskar. På Estetikcentrum använder vi så-kallad water-assisted fettsugning, eller Body-Jet. Denna metod använder en vattenstråle som mycket skonsam för fettet och gör läkningsprocessen lättare och minskar risken för ärrbildning.

Vid halslyft hos Estetikcentrum placerar våra skickliga kirurger snitten för att de efter läkning ska bli så gott som osynliga.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om kirurgerna på Estetikcentrum

Vi berättar om kliniken

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på en man som gjort ett halslyft på Estetikcentrum i Malmö

Halslyft, man 70 år

Närbild på kvinnas hals

Allt om halslyft

Fördelar med halslyft:

Hur funkar halslyft?

Det finns två typer av halslyft: halsplastik med fettsugning samt lokalt halslyft. Vilket som passar bäst för just dig avgör vi tillsammans på konsultationen.

Återhämtningstiden efter en halsplastik med fettsugning är kort och du kan återgå till ditt normala liv inom några dagar. Dock behöver du bära ett halsförband dygnet runt i 5-7 dagar för att påskynda läkningen av dina ärr.

Halslyft på Estetikcentrum i Malmö ger dig tydligare konturer, vacker profil och en åtstramad hud.

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför halslyft hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och utbildar även nya plastikkirurger.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om halslyft nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Halsplastik med fettsugning 

Återhämtningstiden efter halsplastik med fettsugning är kort och du kan återgå till ditt normala liv och arbete inom några dagar. Dock behöver du bära ett halsförband dygnet runt under 5-7 dagar för att påskynda läkningen av dina ärr.

Komplikationerna av en fettsugning på halsen är förhållandevis enkla, såsom blåmärken och små svullnader. Risken för infektion är mycket låg, men ökar om du är rökare.

Lokalt halslyft

Detta ingrepp utförs vanligtvis under narkos, och din plastikkirurg lägger snitt på öronens baksida längs en linje via hårkanten. Överflödig hud tas bort och halsens muskulatur stramas upp.

Ibland är det även nödvändigt att man lägger ett mindre snitt under hakan för att ta bort små fettansamlingar under hakan.

Denna åtgärd lämpar sig för dig som lider av överflödig hud vid halslinjen. Som namnet antyder är detta en lokal åtgärd där plastikkirurgen tar bort överskottshuden och stramar upp de underliggande musklerna.

Resultatet blir en mer väldefinierad hak- och halslinje som ger en fin balans till ansiktet.

Priserna börjar från:

Halslyft (operationssnitt under hakan) 34 900 kr

Halslyft (operationsnitt bakom öronen)  44 900 kr

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

När du besöker oss för en inledande konsultation inför ett halslyft lyssnar vi på dina förväntningar och önskemål, och svarar på alla frågor som du har.

Du får information om kostnad och betalningsmöjligheter, och en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli. Vi diskuterar även hur lång väntetid som gäller och bokar in ett datum för operation om du vill det.

Här finns även möjlighet att ställa frågor om vår trygghetsgaranti och våra patientförsäkringar.

Det kan vara bra att fundera över hur du vill att ditt resultat ska bli innan du kommer in till din konsultation.

Vi börjar med en konsultation, där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd.

Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet.

Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

Vid halslyft placeras snitten på naturliga platser där dess synlighet är minimal.

Trots detta är efterbehandlingen av ärr mycket viktig för bästa möjliga läkning och minskad synlighet. Du får all information om egenvård från din kirurg efter operationen.

Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för att minska synligheten av ärr efter läkning. Fråga oss gärna eller läs mer om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket här.

Efter en halsplastik återhämtar du dig snabbt, men får vara beredd på att ha förband under några dagar. Kraftiga huvudrörelser bör undvikas under de första veckorna. Oftast behöver man göra en halslyft och fettsugning av halsen samtidigt.

Att sövas ner under operationen kan göra att vissa patienter mår illa. Illamående och yrsel är också vanliga biverkningar av anestesi.

Om du föredrar att vara vaken under operationen, säg till. Vi kan bemöta dina önskemål. Lokal anestesi bedövar det specifika området och kan även påskynda återhämtningsperioden.

Om du genomgått generell anestesi observeras du av din alldeles egen sjuksköterska. Direkt efter ingreppet tas du till återhämtningsrummet där du får vila i lugn och ro i några timmar innan du kan åka hem. Under hela denna tid observeras du av en personlig sjuksköterska. Din sjuksköterska sitter bredvid dig och håller koll på dina vitala ämnen tills du är redo att åka hem.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Halslyft?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?