Ansiktslyft i Malmö

Ansiktslyftning

Få ansiktsuttrycket du önskar ha

Ansiktslyft hjälper dig nå ett slätare och piggare ansikte. Ett fräscht och naturligt resultat för ett bättre välmående.

Ansiktslyft används främst för att släta till och jämna ut huden runt haka, ansikte och halsparti. Det är inte ovanligt att önska att kroppen reflekterar den åldern man känner sig på insidan, men tyvärr är det inte alltid fallet. Med tiden så åldras även huden, och blir som resultat slappare och rynkigt. Ålderstecken sätter sig gärna på ansiktets nedre del tillsammans med halspartiet, vilket kan föryngras genom ansiktsplastik. Ett ansiktslyft är en operation vars syfte är just att ge ansiktet ungdomlig lyster och spänst!

Är du intresserad av ett ansiktslyft i Malmö så är du mer än välkommen att kontakta oss för en konsultation! Vid vårt första möte får du möta den kirurg som, om du väljer att fortsätta med processen, kommer genomföra operationen. Dina förutsättningar och förväntningar på resultatet diskuteras för att välja det bästa tillvägagångssätt för dig. Ingen kropp är den andre lik, och vissa metoder funkar bättre på vissa än andra, vilket gör konsultationen otroligt viktig!

Exempel på hur förändringen kan se ut före- och efter en ansiktslyftning.

Exempel på hur förändringen kan se ut före- och efter en ansiktslyftning.

Bilder före och efter ansiktslyft

När du kommer till oss för att påbörja processen mot ett ansiktslyft i Malmö så är det bra att ha ett hum om vad du vill ha ut av operationen. Ett sätt kan vara att se andras ansiktslyfts före- och efterbilder. Genom att kolla på andras bilder ser du den förändring som ansiktslyft faktiskt resulterar i, och vad du själv kan förvänta dig. Vi har samlat våra patienters ansiktslyfts före- och efterbilder här, för att hjälpa dig på traven mot ett ännu vackrare ansikte. Något som du dock bör tänka på är - alla är vi unika! Varje ansikte är ensam i sitt slag, och varje ansiktslyft kommer skilja sig något från person till person.

Ansiktslyft
Ansiktslyft

Ansiktslyft

57-årig kvinna som önskade ansiktslyft pga trött utseende och tunga ögonbryn.

Ansiktslyft
Ansiktslyft

Ansiktslyft och ögonlocksplastik

72-årig kvinna som önskade strama åt hals och ansikte samt en ögonlocksplastik för att få piggare ögon. 

Ansiktslyft
Before

Ansiktslyft och ögonlocksplastik

72-årig kvinna som önskade strama åt hals och ansikte samt en ögonlocksplastik för att få piggare ögon. 

Ansiktslyft before
Ansiktslyft after

Ansiktslyftning

58 årig kvinna

Fakta:

  • Det finns livsstilsfaktorer som påskyndar hudens åldrande, exempelvis rökning.
  • Det tar upp till ett halvår för dig att se det slutgiltiga resultatet av ditt ansiktslyft.
  • Ansiktslyft går att kombinera med andra operationer vars syfte också är att föryngra ansiktet.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Operation på Estetikcentrum

På Estetikcentrum möts du av personal med flerårig expertis inom estetisk kirurgi. Vi värdesätter ärlighet mot våra kunder då vi vill att du ska känna dig trygg och avslappnad när du är i våra händer. Oavsett vilket ingrepp som valts, så är det ett stort beslut att ta! Vi är vid din sida genom hela processen före, under, och efter.

Se din operation i 3D

Denna animationsvideo visar en ungefärlig beskrivning av operationen. Mindre skillnader kan förekomma i verkligheten utifrån kirurgens erfarna bedömning vid varje enskild operation.

Ansiktslyft är för dig som vill släta ut hud vid hakan och halspartiet. Målet med operationen är att föryngra ansiktet, ge det ett ungdomligt uttryck och reflektera den skönhet du minns. Vi på Estetikcentrum är gärna med dig på resan mot ett förändrat liv!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Ansiktslyft på Estetikcentrum i Malmö

Ett ansiktslyft blir aktuellt då hudens elasticitet och lagret av underhudsfett har tunnats ut med åren. Resultatet av dessa förändringar blir en slapp och rynkig hud. Ofta visar sig ålderstecknen tydligast på ansiktets nedre del och på halsen.

Även yttre faktorer som rökning, kost, alkohol och solariesolning bidrar även de till att hudens åldrande och gör ditt ansiktsuttryck tröttare. Genom en ansiktslyftning motverkar vi effektivt detta, och du får ett slätare och piggare ansikte.

En ansiktslyftning har framförallt stor påverkan på hakan och halspartiet. Huden blir märkbart jämnare. Rynkor vid mungiporna går även att behandla med hudslipning, peeling eller laser.

Många patienter vill kombinera ansiktslyft med  ögonlockskirurgi, pannlyft eller fettsugning av hakan. Oavsett kombination så ger våra behandlingar dig ett ungdomligare och fräschare utseende.

Innan du åker hem efter din operation avlägsnar vi det första förbandet och ersätter med ett nytt. Detta förband ska sitta kvar under dygnets alla timmar tills det är dags att göra ett återbesök hos oss efter cirka en vecka.

De första dygnen efter operation kan vara smärtsamma, men smärtan lindras effektivt med smärtstillande tabletter, som vi självfallet tillhandahåller. Blåmärken och svullnader sitter i 1 till 2 veckor för att sedan successivt försvinna.

Det är viktigt att du håller huvudet högt under den första tiden och därför är det lämpligt att lägga några extra kuddar under huvudet när du sover. Du måste även inta enbart mjuk föda under den första tiden och du bör vara försiktig med att utsätta ansiktet för stark kyla, då kinderna är tillfälligt känsel nedsatta efter ingreppet. Lyssna alltid på kroppens signaler.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

 

 

 

 

Det tar upp till 6 månader innan resultatet av ansiktslyftet går att bedöma, men redan efter stygnens avlägsnande kan du se en märkbar förbättring. Det är dock alltid viktigt att ha realistiska förväntningar. Resultatet beror bland annat på din huds arvsanlag och elasticitet. Detta informerar vi naturligtvis dig om innan operationen genomförs.​​​​

Boka tid för konsultation inför ett ansiktslyft!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Alla har individuella förutsättningar och önskemål. Kanske vill du se yngre ut eller har råkat ut för en olycka eller sjukdom som har förändrat ditt ansiktes utseende. Oavsett anledning är du varmt välkommen att ta kontakt med oss för en första konsultation inför ett ansiktslyft. Vi går då tillsammans igenom dina önskemål och förväntningar samt vilken behandling som kan vara lämplig för just dig. Naturligtvis får du även information om pris och eventuell väntetid.

Hos oss kan du alltid känna dig trygg och vara säker på ett vänligt och professionellt bemötande. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vad våra erfarna plastikkirurger kan erbjuda dig.

Varmt välkommen till Estetikcentrum i Malmö för konsultation inför ditt ansiktslyft!

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Ansikte

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.