Halslyft i Malmö

Halsplastik

Föryngra ansiktet med halslyft

Våra specialister hjälper dig med rätt behandling att slippa överskottshud på halsen och få ett bättre och yngre utseende.

Halsplastik på Estetikcentrum i Malmö

Halslyft eller s.k. halsplastik är ett ingrepp som vi ofta utför på personer som kommit upp lite i åren. Oönskad överflödig hud på hals och under haka kan då ge en “kalkonhals”. Det kan även vara problem med fettansamling kring halspartiet.

Halsen är, tillsammans med ansiktet, den kanske viktigaste delen i en människa estetiska profil. När halsens utseende förändras kan det påverka självkänslan.

 

Ett halslyft är ofta ett bra alternativ för den som vill slippa överskottshud på halsen och dessutom få ett yngre utseende. En halsplastik kan huvudsakligen utföras på två sätt: som fettsugning eller som ett lokalt halslyft. Operationen kan utföras av kvinnlig kirurg om det önskas.

Fakta:

  • Ingreppet används för att ge ett föryngrat utseende vid hals och dekolletage.
  • Halslyft kan ske antingen genom fettsugning av hals, via lokalt halslyft eller genom båda metoder vid samma operation!
  • Estetikcentrums halslyft i Malmö ger dig tydligare konturer, vacker profil och en åtstramad hud.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Operation på Estetikcentrum

På Estetikcentrum möts du av personal med flerårig expertis inom estetisk kirurgi. Vi tar till det lilla extra för att ditt besök ska vara bekvämt och att du ska vara avslappnad under din tid hos oss. Oavsett vilket ingrepp som valts, så är det ett stort beslut att ta! Din operation skräddarsys utifrån din kropps förutsättningar och dina egna önskemål. Vi är vid din sida genom hela processen; före, under och efter.

Halslyft passar dig som önskar ta bort överflödig hud vid halsen och få ett mer ungdomligt utseende. Om fettsugning av hals eller lokalt halslyft genom kirurgi är metoden för dig bestäms tillsammans med din kirurg - helt utifrån vad dina förväntningar kring ingreppet är, samt din kropps möjligheter. Vi på Estetikcentrum vill gärna hjälpa dig på vägen mot ett förändrat liv!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Halsplastik med fettsugning

Fettsugning av halsen passar framförallt dig som är lite yngre, inte har betydande överskottshud och som inte önskar ärr på halsen.

Återhämtningstiden efter en sedvanlig halsplastik med fettsugning är kort och du kan återgå till normalt liv med arbete inom några dagar. Dock behöver du bära ett halsförband dygnet runt under 5-7 dagar på grund av att förbättra läkningen av dina ärr.

Komplikationerna av en fettsugning på halsen är förhållandevis enkla och inskränker sig till blåmärken och svullnader. Risken för infektion är generellt mycket liten, men ökar om du är rökare.


Lokalt halslyft

Ingreppet utförs oftast i narkos och din plastikkirurg lägger snitt på öronens baksida längs en linje via hårkanten. Överflödig hud tas bort och halsens muskulatur stramas upp. Ibland är det även nödvändigt att man lägger ett mindre snitt under hakan för att ta bort små fettansamlingar under hakan.

Denna åtgärd lämpar sig för dig som lider av överflödig hud på halslinjen. Som namnet antyder är detta en lokal åtgärd där plastikkirurgen tar bort överskottshuden och stramar upp de underliggande musklerna. Resultatet blir en mer väldefinierad hak- och halslinje som ger en fin balans till ansiktet.

Efter en halsplastik återhämtar du dig snabbt, men får vara beredd på att ha förband under några dagar. Kraftiga huvudrörelser bör undvikas under de första veckorna.

Oftast behöver man göra en halslyft och fettsugning av halsen samtidigt.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Boka en konsultation med oss!

Om du är intresserad och tror dig vara hjälpt av ett halslyft så är du välkommen att kontakta oss på Estetikcentrum. Vi bokar en konsultation där du får träffa en av våra erfarna plastikkirurger och du får berätta mer om dina önskemål och förväntningar på behandlingen. Tillsammans beslutar vi om ett halslyft kan vara en lämplig åtgärd för dig, och du får naturligtvis också veta mer om hur ingreppet rent praktiskt går till, vilka komplikationer som kan följa samt pris och eventuell väntetid.

Resultatet av ett halslyft är inte helt permanent, men håller i många år. Du kan förvänta dig en betydligt bättre definierade hals- och haklinjer, vilket ger hela ditt yttre en ungdomligare profil.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö för en konsultation inför din halsplastik!


Priser Halslyft

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Ansikte

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.