Halslyft

Halsplastik på Estetikcentrum i Malmö

Halslyft eller s.k. halsplastik är ett ingrepp som vi ofta utför på personer som kommit upp lite i åren. Oönskad överflödig hud på hals och under haka kan då ge en “kalkonhals”. Det kan även vara problem med fettansamling kring halspartiet.

Halsen är, tillsammans med ansiktet, den kanske viktigaste delen i en människa estetiska profil. När halsens utseende förändras kan få påverkan på självkänslan.

Ett halslyft är ofta ett bra alternativ för den som vill slippa överskottshud på halsen och dessutom få ett yngre utseende. En halsplastik kan huvudsakligen utföras på två sätt: som fettsugning eller som ett lokalt halslyft.

Operation på Estetikcentrum

Halsplastik med fettsugning

Fettsugning av halsen passar framför allt dig som är lite yngre, inte har betydande överskottshud och som inte önskar ärr på halsen.

Återhämtningstiden efter en sedvanlig halsplastik med fettsugning är kort och du kan återgå till normalt liv med arbete inom några dagar. Dock behöver du bära ett halsförband dygnet runt under 5-7 dagar. Detta görs för att förbättra läkningen av dina ärr.

Komplikationerna av en fettsugning på halsen är förhållandevis enkla och inskränker sig till blåmärken och svullnader. Risken för infektion är generellt mycket liten, men ökar om du är rökare.

Lokalt halslyft

Ingreppet utförs oftast i narkos och din plastikkirurg lägger snitt på öronens baksida längs en linje via hårkanten. Överflödig hud tas bort och halsens muskulatur stramas upp. Ibland är det även nödvändigt att man lägger lägget mindre snitt under hakan för att ta bort små fettansamlingar under hakan.

Denna åtgärd lämpar sig för dig som lider av överflödig hud på halslinjen. Som namnet antyder är detta en lokal åtgärd där plastikkirurgen tar bort överskottshuden och stramar upp de underliggande musklerna. Resultatet blir en mer väldefinierad hak- och halslinje som ger en fin balans till ansiktet.

Efter en halsplastik återhämtar du dig snabbt, men får vara beredd på att ha förband under några dagar. Kraftiga huvudrörelser bör undvikas under de första veckorna.

Oftast behöver man göra en halslyft och fettsugning av halsen samtidigt.

Boka en konsultation med oss!

Om du är intresserad och tror dig vara hjälpt av ett halslyft så är du välkommen att kontakta oss på Estetikcentrum. Vi bokar en konsultation där du får träffa en av våra erfarna plastikkirurger och du får berätta om dina önskemål och förväntningar på behandlingen. Tillsammans beslutar vi om ett halslyft kan vara en lämplig åtgärd för dig, och du får naturligtvis också veta mer om hur ingreppet rent praktiskt går till, vilka komplikationer som kan följa samt pris och eventuell väntetid.

Resultatet av ett halslyft är inte helt permanent, men håller i många år. Du kan förvänta dig en betydligt bättre definierade hals- och haklinjer, vilket ger hela ditt yttre en ungdomligare profil.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.
Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.

Delbetala din behandling

0 kr

50 000 kr

Låna kr

Betala ca kr/mån

Hos Medical Finance kan du låna upp till 200 000 kr

Ansök om lån direkt genom att besöka Medical Finance hemsida på medicalfinance.se

Medicalfinance.se

* Ränta 0%. Effektiv ränta enl. KoV riktlinjer för ett lån på 50.000 kr, 24 mån återbetalning, uppläggningsavgift ca 695 kr, adm.avgift ca 45 kr/mån, blir ca 3,42%. Variation kan förekomma beroende på kreditbolag och låneprodukt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search