Näsoperationer

Näsoperationer – Näsplastik i Malmö

Näsoperation – näsplastik – är ett av de vanligast förekommande plastikkirurgiska ingreppen. Det är också ett av de mest framträdande plastikkirurgiska ingreppen av estetiskt skapande och tekniskt genomförande. De flesta som önskar åtgärda näsan gör det av funktionella och eller estetiska orsaker.

Exempel på före- och efter en näsplastik.

Operation på Estetikcentrum

Konsultation inför näsoperation

När du kontakta oss på Estetikcentrum bokar vi in ett första möte, under denna konsultation går vi tillsammans igenom dina önskemål, förutsättningar och förhoppningar. Vår plastikkirurg kommer att gå igenom med dig all information om din näsoperation, så väl före som under och efter din operation. För oss är det viktigt att dina önskemål uppfylls utifrån de förutsättningar som du har, ett perfekt resultat är alltid ett naturligt resultat.

Näsan är en av de mest framträdande dragen i ditt ansikte. En liten korrigering kan ge stor effekt och därför går vi noga igenom dina förutsättningar för att anpassa möjligheterna efter ditt önskemål. Näsor kan vara tunna eller mer köttiga, men de är uppbyggd av ben och brosk för sin funktion. Det är därför också viktigt att du själv har tydliga och realistiska krav och önskemål. Innan din konsultation inför näsoperationen är det bra om du tittar på före- och efter-bilder, och ta gärna med dig bilder som beskriver ditt önskemål. Detta ger dig inte bara möjlighet att se vad och hur du vill ha det men även vad du inte vill ha. Skriv gärna ner eventuella frågor och funderingar innan mötet, du kommer få mycket information av din kirurg.

Exempel på före- och efter en näsplastik.

Näsplastik – operationen

Näsplastik och näsoperationer är bland de mest efterfrågade ingreppen. I de flesta fallen är det en kombination av estetik och funktion, att minska, förändra och omforma en storlek eller att ta bort eventuella utväxter på näsryggen. Kirurgen kan även förändra nästippens utseende, antingen genom att höja eller sänka tippen för att ge ett mer estetisk utseende anpassat efter ansiktet.

Det är inte helt ovanligt att man lider av andningssvårigheter vilket oftast kan korrigeras funktionellt med hjälp av näsplastik. Kirurgen kommer då under näsoperationen att räta ut skiljeväggen i näsan och/eller minska så kallade näsmusslor, vilket ger en förbättrad andning.

Efter näsoperation

En näsoperation genomförs vanligtvis under narkos och oftast får man gå hem redan samma dag. Du kommer att få all information om ingreppet och eftervården under ditt första möte med vår kirurg. Det är viktigt att du följer alla föreskrifter och rådgivning för att resultatet ska bli så naturligt och optimalt som möjligt.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vad våra erfarna plastikkirurger i Malmö kan erbjuda dig.

Pris näsplastik

Näsplastik från 37 000 kr.
Med Medical Finans kredit, ca 785 kr/månad med 5 års återbetalningstid, eller ca 496 kr/månad under 10 år. Läs mer om Medical Finance här.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!