Pannlyft på Estetikcentrum

kvinna döljaer rynkor i pannan innan pannlyft

Vill du återfå ett piggare ansikte utan stresslinjer och rynkor? Då kan ett pannlyft kan vara rätt lösning för dig. Pannlyft hos Estetikcentrum i Malmö används i första hand för att sträcka ut huden i pannan. Sträckningen av huden motverkar även djupa bekymmersrynkor mellan ögonen.

Bli av med bekymmersrynkorna med ett pannlyft

Ett pannlyft är ett kosmetiskt ingrepp där den övre delen av ansiktet lyfts för att minska synliga tecken på åldrande. Resultatet blir ett piggare ansiktsuttryck utan stresslinjer och bekymmersrynkor. Pannlyft passar dig som:

Ett pannlyft hos Estetikcentrum i Malmö är perfekt för dig som vill släta ut huden i pannan och föryngra ansiktet.

Pannlyft skiljer sig från ögonbrynslyft, som fokuserar på just ögonbrynen. Istället innebär ett pannlyft att hela pannan lyfts upp. Plastikkirurgen lägger ett långt snitt längst med hela hårfästet, i vissa fall kan man även lägga det en liten bit in på hårfästet. Vi på Estetikcentrum hjälper dig gärna till ett ungdomligare utseende som reflekterar din personlighet och skönhet. Pannlyft är ett av de vanligaste estetiska ingreppen för att föryngra ansiktet.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Pannlyft hos Estetikcentrum

Pris från 44 900 kr

Finansiering

Delbetala från 545 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Kvinna slipper hängande ögonbryn efter pannlyft

Varför välja Estetikcentrum för ditt pannlyft?

På Estetikcentrum Malmö sätter vi alltid dig som patient först, oavsett behandling eller ingrepp.

Vi använder alltid modern och avancerad teknik för din säkerhet och för bästa resultat. Fråga oss gärna mer om detta på din konsultation.

Våra erfarna kirurger gör mycket små snitt placerade i hårfästet. Dessa läker snabbt och blir nästintill osynliga.

De kirurger som utför pannlyft hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och bistår såväl vid utbildning av nya plastikkirurger och håller föreläsningar.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om kirurgerna på Estetikcentrum

Vi berättar om kliniken

Blond kvinna ler glatt mot kameran

Varför göra ett pannlyft?

Fördelar med en pannlyft:

Hur funkar pannlyft?

Vid ett pannlyft tas överskottshud i pannan bort och huden sträcks för att ge ett föryngrat utseende. Snittet läggs i hårfästet och blir nästintill osynligt när det läkt.

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför pannlyft hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och mycket bra rykte inom branschen. De utbildar även nya plastikkirurger och håller regelbundet föreläsningar.

Plastikkirurg och överläkare

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om pannlyft nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Pannlyft skiljer sig från ögonbrynslyft då hela pannan lyfts upp istället för enbart ögonbrynen. Plastikkirurgen lägger ett långt snitt längst med hela hårfästet, i vissa fall kan man även lägga det en liten bit in på hårfästet. 

Kirurgen lossar därefter pannhuden från snittet ner mot ögonbrynen och här kan kirurgen eventuellt behöva dela lite av pannmuskulaturen. Därefter stärks pannhuden upp mot snittet och överskottshuden tas bort som nu ligger ovanför snittet. I vissa fall tas överskottshud bort på ögonlocken (ögonlocksoperation). 

Därefter läggs ett förband på som lämnas på i ett visst antal dagar, hur länge förbandet ska sitta på blir du informerad om av vår operationssköterska. Denna operation görs under narkos eller lätt narkos (sedering) men för den som känner sig orolig för att bli sövd kan pannlyftet även utföras under lokalbedövning och lugnande medicin.

Priset börjar från 44 900 kr

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

Ett pannlyft är en relativt enkel operation som tar bort bekymmersrynkor, förbättrar ansiktsuttrycket och kan höja ögonbrynen, vilket ger en mer vaken blick.

När du besöker oss för en inledande konsultation inför pannlyft lyssnar vi på dina förväntningar och önskemål, och svarar på alla frågor som du har.

Du får information om kostnad och betalningsmöjligheter, och en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli. Vi diskuterar även hur lång väntetid som gäller och bokar in ett datum för operation om du vill det.

Här finns även möjlighet att ställa frågor om vår trygghetsgaranti och våra patientförsäkringar.

Efter konsultationen får du med dig operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker att gå igenom hemma i lugn och ro.

Vi går även igenom ditt hälsotillstånd och dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du kan förbereda dig på bästa sätt inför operationen.

Uppstår fler frågor efter konsultationen finns alltid möjligheten att boka in en andra kostnadsfri konsultation.

Ärr efter pannlyft hamnar precis i hårfästet vilket minskar synligheten.Efterbehandlingen av ärret mycket viktig och du får all information om egenvård av snittet för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Estetikcentrum erbjuder även andra behandlingar för minskning av synlig ärr. Fråga oss gärna eller läs mer om microneedling, fraktionerad laser och våra eftervårdspaket här.

Förbandet som läggs efter operationen ska sitta kvar i några dagar.

Ditt första återbesök kommer sedan att ske ungefär en vecka efter operationen. Under detta första återbesök kommer vi att ta bort eventuella stygn och noggrant kontrollera att snittet läker ihop som det ska.

Det är viktigt att du följer läkarens ordinationer för att ditt resultat och din ärr efter operationen ska bli så bra som möjligt.

Känner du dig orolig eller upplever några problem, ring oss så bokar vi in dig till kirurg eller sjuksköterska. Alla dina återbesök är kostnadsfria.

Din kirurg går noga igenom hur du ska sköta din återhämtning innan du åker hem.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Pannlyft?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?