Armplastik på Estetikcentrum

Armplastik

Som en av Sveriges ledande plastikkliniker och specialister på armplastik vet vi hur man på bästa sätt tar bort det så kallade gäddhänget för att få vackert formade armar oavsett ålder.

Bli av med gäddhänget med armplastik

Vi på Estetikcentrum kan hjälpa patienter som är missnöjda med sin lösa hud på överarmarna - det så kallade gäddhänget.

Hudens elasticitet försämras naturligt med åren och kan upplevas som slapp och hängig, och därmed ge upphov till det välkända "gäddhänget" på armarna. Även fett tenderar att samlas på armarna och kan vara svårt att träna bort.

Armplastik är ett ingrepp som tar bort överskottshuden på överarmarna och ger ett mer tonat intryck. Med armplastik på Estetikcentrum Malmö hjälper vi dig att förbättra formen på dina armar, oavsett om det är efter viktnedgång, graviditet eller bara att du känner dig missnöjd med dem.

Armplastik på Estetikcentrum går även att kombinera med fettsugning för ett ännu bättre resultat. Med fettsugning kan armarnas konturer skulpteras fram ytterligare genom att ta bort de envisa fettdepåerna på överarmarna.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Armplastik

Pris från 49 900 kr

Finansiering

Delbetala från 958 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Kvinna trycker på hängande hud på överarmen

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum i Malmö kan du alltid känna dig säker på att vi sätter dig som patient först.

Om du väljer att göra din armplastik hos Estetikcentrum i Malmö kan du alltid känna dig trygg. Vi använder modern och avancerad utrustning för bästa säkerhet och resultat.

Vid armplastik är målet att få en fin och jämn hud på överarmen med minimala ärr. Genom att lägga snittet på insidan av överarmen minskar vi synligheten av ärret och resultatet av armplastiken blir bättre.

Våra kirurger och övriga personal har lång erfarenhet i yrket så du är i säkra händer både före, under och efter din operation.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Presentation av kirurgerna

Vi berättar om kliniken

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför armplastik hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet och håller ofta föreläsningar och utbildar nya plastikkirurger. Hos oss är du alltid i säkra händer.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om armplastik nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Snittet läggs på insidan av överarmen för att minska synligheten av ärr efteråt. Ärrets längd beror på hur mycket hud som avlägsnas. Målet med operationen är att åstadkomma en jämn, fast hud på överarmen. Du får vanligtvis narkos men kan även få lokalbedövning, beroende på storleken på ingreppet.

Priset varierar beroende på hur mycket hud som ska avlägsnas och huruvida du vill ha fettsugning för att förbättra resultatet ytterligare.

Priset börjar på 49 900 kr, men kontakta oss gärna för att få en offert anpassat för just dig.

Vi börjar med en konsultation, där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd. Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet. Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

Ärret är till en början synligt men bleknar med tiden.

Efterbehandling av ärret hemma efter operationen är mycket viktig. Du får all information om egenvård av snittet för att resultatet ska bli så bra som möjligt efter operationen.

Om du vill minska synligheten på ärret ytterligare erbjuder vi även behandlingar för detta, såsom microneedling och fraktionerad laser. Hör gärna av dig om du är intresserad.

Återhämtningen efter armplastik är viktig, och du kommer att få instruktioner av din kirurg om hur du bäst tar hand om dig själv efter operationen. 

Alla återbesök fram till slutbesöket är kostnadsfria, så du kan känna dig helt lugn om du har frågor eller funderingar.

För återhämtningen efter armplastik rekommenderar vi vanligtvis: 

  • Förband i 3 dagar
  • Ingen rökning
  • Gördel i 4-6 veckor
  • Tejpa ärren i 2-3 månader
  • Sola inte ärren
  • Vänta med träning i 6 veckor

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Andra populära operationer

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Armplastik?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?