Dr Torbjörn Söderström

Överläkare i plastikkirurgi

Dr Torbjörn Söderström har etablerat sitt namn inom nordisk plastikkirurgi genom hög kompetens, god kunskap och imponerande resultat. Han är en eftertraktad kirurg och legitimerad i både Sverige, Danmark och Norge.

Dr Söderström har i över 25 års tid skapat vackra resultat inom plastikkirurgi, och har även samlat på sig ovärderlig erfarenhet som han nu lär ut till nya plastikkirurger.

Torbjörn Söderström är mycket omtyckt och får ofta beröm för sitt trevliga bemötande av patienter, som tycker att han är lätt och trevlig att prata med.

Innan Torbjörn Söderström fastnade för plastikkirurgi var han specialist inom både ortopedisk och allmän kirurgi. Han är en mycket välutbildad kirurg med en bred bas och ett stort intresse för att lära sig mer, vilket är tydligt när man tittar på hans imponerande CV och utbildningshistorik.

Dr Söderström har tidigare arbetat som plastikkirurg vid Akademiska sjukhuset i Uppsala, Universitetssjukthuset MAS i Malmö, Colosseumkliniken i Norge och Universitetssjukhuset i Örebro, där han var klinikchef.

Torbjörn är kirurgen man kan fråga vad som helst, och han har ett svar. Med sin grund i breda kunskaper inom kirurgi har han lyckats utveckla nya operationsmetoder som tagit plastikkirurgin till nya nivåer. En av dessa är en förbättrad mikrokirurgisk teknik vid bröstrekonstruktion som han presenterade redan år 1997.

Utöver sin gedigna karriär som kirurg har Dr Söderström även publicerat flertalet vetenskapliga artiklar i internationella tidskrifter, bland annat om blödningar och nerver. Han är medlem i Svenska läkarförbundet, Svenska läkarsällskapet, Svensk plastikkirurgisk förening och Svensk förening för Rekonstruktiv Mikrokirurgi.

Ett besök hos Torbjörn inger lugn och trygghet, eftersom han ger mycket energi och engagemang till varje patient han träffar.

Lär känna vårt team

Koordinator, Allurioncoach

Chefsläkare och estetisk kirurg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Dr Torbjörn Söderström?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?