Kroppsoperationer i Malmö

Många går runt och är missnöjda med sin kropp. Kanske är det magen som hänger efter graviditeter eller viktnedgång, eller låren som skaver, eller envist fett som inte går att träna bort hur du än försöker. På Estetikcentrum är vi specialister på plastikkirurgi och kan hjälpa dig att återfå kroppen du drömmer om.

Kroppsoperationer har blivit ett populärt alternativ för många som vill förbättra sitt utseende och öka sitt självförtroende. I Malmö finns Estetikcentrum som erbjuder ett brett utbud av kroppsoperationer, både estetiska och medicinska.

Några av de mest efterfrågade plastikkirurgiska ingreppen för kroppen inkluderar bukplastik, fettsugning och borttagning av hudförändringar.

Scrolla ner för att upptäcka vårt utbud av kroppsoperationer

Typer av kroppsoperationer

Kroppsoperationer - så här går det till

Läs mer om hur hela operationsprocessen går till på Estetikcentrum i Malmö. Vi sätter alltid dig som patient i centrum för att du ska kunna känna dig trygg och nöjd genom hela resan.

Mage med bristningar efter graviditet

Typer av kroppsoperationer

På Estetikcentrum utför vi flera olika typer av kroppsoperationer. De vanligaste är:

Varför göra en kroppsoperation?

I takt med att plastikkirurgi blir alltmer säkert och avancerat blir det också vanligare att göra en kroppsoperation för att återställa eller forma kroppen.

Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sin egen kropp efter graviditet och förlossning. Vissa har tur och kroppen återgår naturligt till sin ursprungliga form. Andra får lös hud, hängande bröst och andra bekymmer, som kan åtgärdas med plastikkirurgi.

En annan anledning till kroppsoperationer är bland personer som gått ner mycket i vikt. Ibland drar huden inte ihop sig och det kan vara jobbigt med lös hud på mage, armar och lår. Då kan våra kroppsoperationer vara en stor hjälp.

Många har hudförändringar och leverfläckar som inte tas bort av regionen eftersom de anses ofarliga, eller som nerprioriteras. På Estetikcentrum kan vi hjälpa dig att ta bort leverfläckar som stör eller oroar dig.

kurvig kvinna sitter på en säng i underkläder

Träffa våra plastikkirurger

Plastikkirurg och överläkare

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Kroppsoperationer?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?