Vårevent GLOW | 27 april | Biljetter finns att köpa nu

Lårplastik på Estetikcentrum

Lår med slimmad kontur efter lårplastik

Känner du dig obekväm i shorts och kjol? Bristningar, hängande hud eller envisa fettansamlingar på låren kan vara frustrerande. Återfå kärleken till din kropp med en lårplastik på Estetikcentrum.

Snyggare ben med lårplastik

Hos kvinnor samlas fett ofta just på låren. Detta kan vara svårt att få bort, och orsakar både skav och tveksamhet till att gå ut med bara ben. Lårplastik kan vara lösningen för dig som har:

Just vid låren kan slappare hud skapa friktion och skava när man rör på sig, vilket gör vardagen besvärligare än den behöver vara. Bristningar, hängande hud eller envisa fettansamlingar på låren kan orsaka nedstämdhet inför spegelbilden.

Lårplastik, även känt som lårlyft eller lårförminskning, är en kirurgisk procedur som förbättrar utseendet på låren genom att ta bort överskottshud och fettvävnad.

På Estetikcentrum i Malmö kan du även kombinera detta med fettsugning för ett ännu bättre resultat och snyggare ben. Med fettsugning kan låren skulpteras fram genom att ta bort små, envisa fettdepåer.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Lårplastik hos Estetikcentrum

Pris från 64 900 kr

Finansiering

Delbetala från 1239 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Två kvinnor sitter bredvid varandra med bara ben

Varför välja Estetikcentrum?

Här på Estetikcentrum Malmö har vi lång erfarenhet av att utföra lårplastik, och vi sätter alltid patienten först, oavsett behandling eller ingrepp.

Vi på Estetikcentrum har lång erfarenhet och gör allt för att du ska känna dig trygg och bekväm före, under och efter din operation.

Våra skickliga kirurger vet hur man lägger snitten i en lårplastik så att synligheten av ärret blir minimal. Ärret bleknar med tiden och blir nästan osynligt.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om kirurgerna på Estetikcentrum

Vi berättar om kliniken

Kvinnas ben i vita byxor och högklackade skor

Varför göra lårplastik?

Fördelar med lårplastik:

Hur funkar lårplastik?

Ingreppet involverar ett snitt på insidan av låren därifrån vi eliminerar din överskottshud på låren. Detta kan kombineras med fettsugning för att även ta bort envist fett på låren och få en bättre form som resultat.

Även om det är ett relativt stort ingrepp kan du vanligtvis gå hem redan samma dag. Räkna med 1-2 veckors sjukskrivning efter operationen.

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför lårplastik hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet. De utbildar nya plastikkirurger och håller regelbundet föreläsningar.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om lårplastik nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Lårplastik är ett kirurgiskt ingrepp som innebär att huden sträcks ut och överflödig hud tas bort. Detta ökar hudens fasthet och ger låren ett fastare utseende.

Lårplastik kan med fördel kombineras med fettsugning. Då formas låret först smalare genom fettsugningen och sträcks sedan ut och anpassas till den nya formen.

Priset börjar från 64 900 kr.

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

Lårplastik passar den som antingen vill bli av med skavande eller lös överskottshud på låren, eller den som tycker att låren är oproportionerligt stora jämfört med resten av kroppen. Eftersom fettsugning kan användas i samband med lårplastik kan den både strama och slimma till låren. 

Det kan vara bra att fundera över hur du vill att ditt resultat ska bli innan du kommer in till din konsultation.

Vi börjar alltid med en konsultation, där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd.

Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet.

Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

När du besöker oss för en inledande konsultation inför fettransplantation lyssnar vi på dina förväntningar och önskemål, och svarar på alla frågor som du har.

Du får information om kostnad och betalningsmöjligheter, och en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli. Vi diskuterar även hur lång väntetid som gäller och bokar in ett datum för operation om du vill det.

Här finns även möjlighet att ställa frågor om vår trygghetsgaranti och våra patientförsäkringar.

Efter en lårplastik kommer ärret efter snittet till en början att vara synligt. Det kommer med tiden att blekna. Det finns även efterbehandlingar som hjälper att minska synligheten av ärr ytterliggare, såsom microneedling och fraktionerad laser.

Efter operationen och hemkomst från kliniken är det dags för återhämtning efter din lårplastik. Det är viktigt att du följer läkarens ordinationer för att ditt resultat och dina ärr efter operationen ska bli så bra som möjligt. 

Hygien och rengöring är viktigt, och du kommer att få en gördel för att hålla allt på plats medan du läker. Om du är orolig eller upplever några som helst problem bokar vi in dig till kirurg eller sjuksköterska. Alla dina återbesök är kostnadsfria.

Vanligtvis rekommenderar vi att ha gördeln i 4-6 veckor, att undvika att sola ärren och att vänta med träning i minst 4 veckor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Andra populära operationer

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Lårplastik?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.