Bodylift på Estetikcentrum

Slimmad kroppssilhuett med bakre kroppslyft

Få en snyggare midja och ett ordentligt lyft med ett bodylift. Detta är en kirurgisk procedur som utförs för att korrigera och förbättra kroppens kontur genom att ta bort överflödig hud och fettvävnad, exempelvis om du gått ner mycket i vikt.

Bodylift kan återskapa eller förbättra din figur

Om du gått ner i vikt eller varit gravid och har överskottshud som skaver eller stör kan ett bodylift vara lösningen för dig.

Bodylift är till för dig som känner att din kropps utseende inte överensstämmer din målbild. Vi på Estetikcentrum i Malmö vill hjälpa dig att bli säker i din kropp efter graviditet eller viktnedgång. Du har all rätt att vara bekväm i din egen kropp, och vi är stolta att stå vid din sida på resan mot ett förändrat liv.

Det är en omfattande operation som vanligtvis utförs efter betydande viktminskning, men det kan också vara ett alternativ för personer som har slapp hud på grund av åldrande eller genetiska faktorer.

Ett bodylift fokuserar vanligtvis på flera områden samtidigt, inklusive buken, midjan, höfterna, skinkorna och lår. Vi gör snitt längs midjan eller underlivet och lyfter och stramar upp huden och musklerna. Överskottshud och fett tas bort och snitten sys sedan ihop igen.

Ett bodylift kan vara en effektiv metod för att uppnå en mer tonad och proportionerlig kroppsform efter en betydande viktminskning.

Snabbfakta

5/5
”Jag kände mig trygg och personalen var mycket vänliga och omtänksamma. Bra info angående efter operationen, jag kände verkligen att de brydde sig, inte för lite personal, flera som frågade mig angående uppvaknande. Mycket nöjd personalen var mycket fantastiska."
– Dunya

Bodylift

Pris från 129 900 kr

Finansiering

Delbetala från 1934 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar plus övernattning

Tilbaka på jobbet

2 veckor

Mans bara överkropp med svett

Hur går ett kroppslyft till?

Vid en kroppsskulpturering med kroppslyft (bodylift) utförs en bukplastik och en ryggplastik. Huden stramas åt och slätas ut varefter överskottet avlägsnas. Bukväggen stärks upp och naveln görs snyggare.

Vid denna operation förlänger vi bukplastikssnittet bak på ryggen så att även hudöverskottet i ryggen tas bort. Det medför en rad positiva effekter för din figur: midjan markeras tydligare, övergången mellan rygg och buk blir jämnare och stussen får ett ordentligt lyft.

Efter avslutad operation får du vila ut under natten på vår moderna klinik. Ett bodylift är en stor operation så det är helt naturligt att man som patient kan känna sig nervös innan. Vår personal har lång erfarenhet av detta och vi lyssnar gärna på dina tankar och svarar på dina frågor.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Dr Farooq Nasseri och Dr Tina Tos diskuterar på Estetikcentrum i Malmö
Spela video om Dr Farooq Nasseri och Dr Tina Tos diskuterar på Estetikcentrum i Malmö

Vad händer på operationsdagen?

Dr Ali Bagher berättar

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Våra kirurger är erfarna och utfört över 2000 kosmetiska operationer. De har lång erfarenhet och bistår med både utbildning av nya plastikkirurger och föreläsningar.

Plastikkirurg och överläkare

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om fettransplantation nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Vid ett kroppslyft är målet att  eliminera överskottshud runt kroppens mittparti: mage, rygg, midja och rumpa.

Vid en kroppsskulpturering med kroppslyft utförs en bukplastik och en ryggplastik eller stjärtlyft. Huden stramas åt och slätas ut varefter överskottet avlägsnas. Bukväggen brukar stärkas upp och naveln görs snyggare.

Kroppslyft hos Estetikcentrum genomförs med narkos och då distribueras antibiotika före ingreppet. Detta minskar drastiskt risken för infektion efter operationen.

Priset börjar från 120 000 kr för ett helt bodylift, men det beror i stort på hur dina önskemål ser ut. Kontakta oss för att få en offert för just din kropp.

Ett bodylift är ett större ingrepp som innebär längre återhämtning. Detta är bra att vara förberedd på så att du kan planera vardagen efter ingreppet när du ska återhämta dig.

Vi börjar alltid med en konsultation där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd.

Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet.

Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

Genom att lägga snitten under kanten där underkläderna normalt sitter minskas synligheten av ärren och resultatet av ditt kroppslyft blir bättre.

Det är viktigt att följa kirurgens rekommendationer för ärrbehandling för att minska synligheten av ärr.

Vi erbjuder även andra behandlingar som kan minska ärr, såsom microneedling. Fråga oss gärna!

Efter avslutad operation får du vila ut under natten på vår komfortabla klinik, hela tiden med en egen sköterska nära till hands.

Infektioner är relativt ovanliga, men vi anser att det är bäst att begränsa risken för infektion för din säkerhet och ditt välmående.

När du kommit hem ska du vila. Användning av gördel, hygien och rengöring av såren är också ytterst viktigt. Om du känner dig orolig eller upplever några som helst problem bokar vi in dig direkt till kirurg eller sjuksköterska. 

Alla dina återbesök är kostnadsfria. Kroppslyft är en stor operation och din återhämtning är viktig för oss.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Bodylift?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.