Bröstförstoring med eget fett på Estetikcentrum

Bröstförstoring med kroppseget fett

Bröstförstoring med fettransplantation av kroppseget fett ger ett naturligt resultat och är ett alternativ för dig som vill ha en mindre dramatisk förändring än med implantat. Denna typ av bröstförstoring kan ändå göra stor skillnad för kroppens konturer.

Bröstförstoring med kroppseget fett

Bröstförstoring med fettransplantation av eget fett är en metod för att öka bröststorleken utan att använda implantat. Detta görs ofta för att:

Vid bröstförstoring med fettransplantation av kroppseget fett utförs en varsam fettransplantation till brösten. Oönskat fett avlägsnas från donatorplatsen och flyttas istället till brösten - allt under samma operation! Utöver att du får en fylligare byst reduceras även fett på andra platser på kroppen och ger dig en mer slimmad kroppskontur. Vi på Estetikcentrum i Malmö är erfarna inom den här typen av bröstoperationer och det finns flera fördelar:

Snabbfakta

5/5
”Trevlig, hjälpsam och professionell personal! Supernöjd med resultatet på min bröstförstoring. Äntligen kan jag känna mig bekväm med mina bröst! Evigt tacksam.”
– Erika

Bröstförstoring med kroppseget fett

Finansiering

Delbetala från 995 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Bröstförstoring med eget fett

Varför välja Estetikcentrum?

Våra kirurger på Estetikcentrum i Malmö har många års erfarenhet inom plastikkirurgi och har utvecklat en teknik och metod som ger dig mindre komplikationsrisker och mindre synliga ärr vid bröstförstoring med kroppseget fett.

Nyckeln till en lyckad fettransplantation är att så många fettceller som möjligt överlever och blir dugliga till att fästa på stället de omplaceras till. Därför använder vi på Estetikcentrum oftast water-assisted fettsugning så kallad Body-Jet för fettransplantation till brösten. Detta är en teknik där en vattenstråle används, vilket är mer skonsamt för fettet.

Vid bröstförstoring med kroppseget fett hos Estetikcentrum är ärren mindre än när implantat används. Ärren efter fettsugningen är så små som 2-4 mm. Fettransplantationen involverar endast minimala nålstick som blir i stort sett osynliga när de sedan läker.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om kirurgerna på Estetikcentrum

Vi berättar om kliniken

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på kvinna som gjort en bröstförstoring med eget kroppsfett på Estetikcentrum

Bröstförstoring med eget fett, kvinna, 31

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Våra kirurger är erfarna och utfört över 2000 bröstoperationer. De har lång erfarenhet och stor expertis inom just bröstförstoringar.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om bröstförstoring med eget fett nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

En bröstförstoring med eget fett är en metod för att öka bröststorleken genom att flytta fett från andra delar av kroppen till brösten.

Processen börjar med att en kirurg använder ett mycket litet snitt för att samla in fett från en donatorplats, vanligtvis från buken, höfterna eller låren.

Det insamlade fettet behandlas sedan och injiceras sedan i bröstvävnaden för att öka volymen och förbättra volymen och proportionerna i förhållande till resten av kroppen.

 

Fördelarna med denna metod jäntemot bröstförstoring med implantat är att det inkluderar det är en mer naturlig och permanent lösning än bröstimplantat, och det finns minimala ärr och mindre smärta efteråt.

Priset för en bröstförstoring med kroppseget börjar på 49 900 kr. Kontakta oss för att få en personlig offert för just din kropp. 

Vid bröstförstoring med kroppseget fett är riskerna mycket mindre än vid bröstförstoring med implantat. Detta är för att kroppen inte behöver vänja sig vid främmande material, vilket implantat innebär.

Vi går alltid noga igenom de risker som finns med din operation och du får material med dig hem att läsa i lugn och ro.

Läkningsprocessen efter en bröstförstoring med kroppseget fett är ofta mycket snabbare än efter en bröstoperation med implantat.

Du kan vanligtvis börja jobba redan efter ett par dagar om du har ett kontorsarbete och ca en vecka efter operationen om du har ett fysiskt arbete. Du kan börja träna efter 2-3 veckor efter bröstoperationen.

Det fullständiga slutresultatet efter en bröstförstoring med eget fett kommer efter ca sex månader.

Det du bör ha i åtanke är att du inte kommer att kunna uppnå en lika dramatisk förändring om du väljer att förstora brösten med eget fett jämfört med inläggning av bröstimplantat. Det blir ett mer naturligt och mjukt resultat.

En livsfaktor som viktnedgång kan påverka resultatet av din bröstförstoring i framtiden, så innan du satsar på att förflytta fett till din byst bör du vara relativt nöjd med din nuvarande vikt. Det säger vi i all välmening för att du ska kunna njuta av ett hållbart och vackert resultat.

Hur resultatet efter en bröstförstoring med eget fett blir är mycket individuellt och det är många faktorer som kan påverka resultatet. Är du en smal och vältränad person har plastikkirurgen mindre fett att ta ut än vad som är optimalt för bröstförstoringen.

Kontakta oss för en konsultation för att diskutera vad som skulle passa just dig bäst.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Andra populära behandlingar

Läs våra omdömen på Trustpilot

Har du en fråga om Bröstförstoring med eget fett?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?