Save the date | Vårevent GLOW | 27 april

Dr Tina Tos

Överläkare i plastikkirurgi

Dr Tina Tos är Estetikcentrums kvinnliga kirurg. Hon är enormt omtyckt av både patienter och personal och mycket begåvad i operationssalen.

Tinas specialiteter är bröstoperationer, bukplastik och fettransplantationer som samtliga är populära estetiska ingrepp både på Estetikcentrum och i världen. Hon har utfört dessa operationer många gånger och har förfinat sina tekniker så mycket att hon nu utbildar andra kirurger inom specialiserad plastikkirurgi.

Dr Tina Tos är även specialist inom mikrokirurgi och bröstrekonstruktion, områden som ställer höga krav på precision och öga för detaljer. Hon har fina meriter och med en öm och säker hand ger hon vackra resultat. Tinas breda erfarenhet av olika former av kirurgi gör henne till en mycket kompetent plastikkirurg. Hon vet vad hon gör och är säker i sin roll vid operationsbordet efter många år i yrket.

Tina Tos är dessutom en bra lyssnare och får ofta beröm för sitt lugna och fina bemötande vid konsultationer med patienter. Hon värdesätter dig som patient och prioriterar din trygghet. Hon lägger därför mycket tid på samtala med dig och förstå dina önskemål och orosmoment. Tina är medveten om att många kvinnor känner sig mer bekväma om de kan få möjligheten att opereras av en annan kvinna, och hon tar emot alla med öppna armar.

Dr. Tos är utbildad läkare sedan år 1997 och tog därefter specialistexamen inom plastikkirurgi år 2008. När hon inte är hos oss på Estetikcentrum har hon rollen som överläkare på plastikkirurgiska kliniken vid Herlevs Universitetssjukhus i Danmark. Med sin långa erfarenhet och stora kompetens är hon en mycket respekterad plastikkirurg. Att ha henne som kollega på Estetikcentrum är en ära.

När hon inte står i operationssalen undervisar Tina kirurger som går sin specialistutbildning. Hon är en omtyckt föreläsare och känd för sina specialiteter och meriter inom plastikkirurgi. Hon har blivit publicerad i en mängd vetenskapliga medicinska tidskrifter, både i Skandinavien och internationellt.

Dr Tina Tos är medlem i Dansk Läkarförening, Dansk Selskap för Plastik och rekonstruktionskirurgi samt Dansk Mikrokirurgiska selskapet.

Lär känna vårt team

Koordinator, Allurioncoach

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Har du en fråga om Dr Tina Tos?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.