Estetikcentrum

Om oss

Det här är vi på Estetikcentrum!

Här hittar du vår vision, våra värderingar och vilka som arbetar på vår klinik!

Vi är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi är ytterst måna om att du ska känna dig trygg och välinformerad när du kommer till oss. Här på bloggen kan du följa Estetikcentrum och de senaste nyheterna och rönen inom estetiska världen. Vi vill ge dig inspiration och nyheter med handplockade godbitar, tips och information om estetiska behandlingar och plastikkirurgi. Du kommer att få följa vår verksamhet i stort och smått. Vi har ditt bästa för våra ögon. Du är varmt välkommen att kommentera, fråga, tipsa och tillsammans med dig vill vi skapa bloggen om skönhetsestetik som du längtar efter!

Teamet på Estetikcentrum

Ta hand om dig, varje dag

Vår vision

 1. Att framhäva dina vackra drag och stärka ditt självförtroende.
 2. Att hjälpa dig visa upp din inre skönhet.
 3. Att vara ditt förstahandsval för estetisk vård i Sverige.

Värderingar

 • Ärlighet och förtroende
 • Kvalitet
 • Kunskap och innovation
 • Ständig utveckling
 • Kommunikation
 • Integritet
 • Medkänsla

Ett Besök Ett Förändrat Liv!

Mål

 1. Estetikcentrums uppdrag är att vara ett komplett center för dermatologi och plastikkirurgi. Att leverera naturliga, säkra och banbrytande lösningar till patienterna i en vårdande och toppmodern miljö.
 2. Våra kirurger och övrig personal är engagerade i att erbjuda den allra bästa estetiska omvårdnad. Han vill göra varje patients upplevelse unik med hjälp av överlägsen patientsäkerhet och den högsta integritetsstandard. Han strävar efter att kombinerar det främsta inom läkekonsten med de senaste framstegen inom forskning och teknologi för att skapa individanpassade behandlingsplaner och uppnå unika och önskvärda resultat.
 3. Att ge en säker, empatisk, och individanpassad vård från en certifierad, specialistutbildad kirurg i den mest komfortabla miljön.
 4. Vårt uppdrag är att ge våra patienter exceptionell och omfattande vård från välutbildad personal som bryr sig, och som även kommer att finnas med dig på din personliga resa.

Personalen på Estetikcentrum

Estetikcentrum består av ett gäng talangfulla experter med goda rykten - enbart dem bästa duger för att ta hand om dig som patient.

Utmärkt

Based on 258 recensioner

Helt fantastisk personal
Helt fantastisk personal o framförallt mycket kunniga o proffsiga, finns änglar finns dom på Estestik centrum i Malmö.
Jag är en mycket nöjd patient. Jag känner mig så fräsch när jag går därifrån det är er förtjänst. All heder åt er.
Jag är supernöjd med konsultationen och…
Jag är supernöjd med konsultationen och operationen. Dr. Ali och narkos läkaren är så duktiga man känner sig i goda händer. Sjuksköterskorna var så snälla och hjälpsamma. Jag är så tacksam för deras fina bemötande. Allt var perfekt!! Jag rekomenderar estetikcentrum starkt.
Väldigt bra
Väldigt bra
proffsig och vänlig personal.
rekommenderas verkligen