Pannlyft

Pannlyft

Få ett fräscht ansikte med ett pannlyft

Vill du ha ett fräscht ansikte och ögonbryn utan stresslinjer och rynkor? Ett pannlyft kan vara rätt lösning för dig.

Pannlyft på Estetikcentrum i Malmö

Pannlyft används i första hand för att sträcka ut huden i pannan och därmed även lyfta ögonbrynen. Sträckningen av huden motverkar även djupa ”bekymmersrynkor” mellan ögonen. Det är ett förfarande som utförs på både män och kvinnor som alla brukar uttrycka en önskan att se ut som de känner sig. Metoden används främst för att sträcka huden i pannan och därigenom höja ögonbrynen, vilket då även motverkar djupa “stresslinjer”.

Känner du att pannlyft är ett ingrepp för dig är du välkommen att boka en tid för konsultation hos en av våra plastikkirurger. Under detta första möte görs en bedömning huruvida denna metod lämpar sig för just dina bekymmer och önskemål. Tillsammans går ni igenom dina förhoppningar och önskad målbild. Du och din kropp är unik och därför är det viktigt att skräddarsy behandlingen efter dina förutsättningar.

Fakta:

  • Pannlyft är ett av de vanligaste estetiska ingreppen för att föryngra ansiktet.
  • Operationen utförs oftast under narkos.
  • Snittet vid pannlyft läggs längs med hårlinjen och blir i stort sett osynligt.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Ett flertal andra ingrepp vars syfte även är att föryngra ansiktet.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Operation på Estetikcentrum

På Estetikcentrum möts du av personal med flerårig expertis inom estetisk kirurgi. Vi värdesätter ärlighet mot våra kunder då vi vill att du ska känna dig trygg och avslappnad när du är i våra händer. Oavsett vilket ingrepp som valts, så är det ett stort beslut att ta! Vi är vid din sida genom hela processen före, under, och efter.

Ett pannlyft är optimalt för dig som vill släta ut huden i pannan och föryngra ansiktet. Man brukar tala om att ansiktet är det första man lägger märke till när man träffar någon ny, och slapp hud kan göra att du upplevs äldre än vad du faktiskt känner dig eller är. Vi på Estetikcentrum hjälper dig gärna till ett ungdomligare utseende som reflekterar din personlighet och skönhet.

Lorem ipusm

Inför ett pannlyft

Om det under konsultationen bedöms att behandlingen lämpar sig för dig, kommer vi att boka in en tid för operation av pannlyft. Ett tips är att titta på före/efter-bilder vid pannlyft för att skapa dig en bild av vad ingreppet kan göra för dig. På så sätt kan du forma dina önskemål och din målbild efter riktiga och naturliga resultat. Plastikkirurgen kommer att informera dig och gå igenom de olika metoderna under konsultationen. Har du specifika frågor rekommenderar vi att du skriver ned dessa inför ditt första möte, så att du kommer ihåg dina frågor du vill få svar på.


Operation

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Läkarkonsultation

Hur utförs pannlyft?

Pannlyft skiljer sig från ögonbrynslyft då hela pannan lyfts upp istället för enbart ögonbrynen. Plastikkirurgen lägger ett långt snitt längst med hela hårfästet, i vissa fall kan man även lägga det en liten bit in på hårfästet. Kirurgen lossar därefter pannhuden från snittet ner mot ögonbrynen och här kan kirurgen eventuellt behöva dela lite av pannmuskulaturen. Därefter stärks pannhuden upp mot snittet och överskottshuden tas bort som nu ligger ovanför snittet. I vissa fall tas överskottshud bort på ögonlocken (ögonlocksoperation). Därefter läggs ett förband på som lämnas på i ett visst antal dagar, hur länge förbandet ska sitta på blir du informerad om av vår operationssköterska.

Denna operation görs under narkos eller lätt narkos (sedering) men för den som känner sig orolig för att bli sövd kan pannlyftet även utföras under lokalbedövning och lugnande medicin.


Efter ett pannlyft

Förbandet som läggs efter operationen ska sitta kvar i några dagar. Ditt första återbesök kommer sedan att ske ungefär en vecka efter operationen. Under detta första återbesök kommer vi att ta bort eventuella stygn och noggrant kontrollera att snittet läker ihop som det ska.


 Boka tid för pannlyft

Pannlyft är idag en vanlig operation inom plastikkirurgi. Vi har lång erfarenhet av denna typen av ingrepp och du är alltid välkommen att boka tid för en konsultation. Vi kommer tillsammans gå igenom vad som är bra att tänka på innan ett pannlyft och om metoden passar just dig. Du kommer få ingående information om ingreppet och självklart kommer vi besvara alla dina frågor om tiden före/under och efter ett ingrepp.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister inom pannlyft i Malmö. Operationen kan utföras av kvinnlig kirurg om det önskas.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

 


För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses som rätt varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg inför ditt pannlyft i Malmö.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Ansikte

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.