Armplastik

Armplastik

Bättre form på armarna

Oavsett om du har gått ner i vikt eller känner dig missnöjd med dina armars form hos oss får du alltid bästa råd och rätt behandling.

Armplastik på Estetikcentrum i Malmö

Vid en armplastik stramar vi upp lös hud på armarna och skapar på så sätt en bättre passform mellan hud och armens övriga vävnad. Ofta handlar det om att ta bort s.k. gäddhäng från överarmens baksida.

Ibland kombinerar vi armplastik och fettsugning för att både strama upp armens hud och samtidigt avlägsna fett eller skulptera fram en optimal form. Exakt vilken teknik vi väljer beror på dina önskemål och fysiska förutsättningar. Resultatet är alltid i fokus!

Det finns två behandlingsmetoder för att göra armarna slankare och vackrare: fettsugning och armplastik, eller överarmsplastik som ingreppet ibland kallas.

En fettsugning av armarna passar främst yngre kvinnor med kraftiga överarmar, där fettet sugs ut utan att behöva göra en kirurgisk hudsträckning. Emellertid har många patienter även problem med gäddhäng och överskott i huden. Då läggs ett snitt på insidan av armen och överskottshuden avlägsnas.

Fakta:

  • Med Estetikcentrum metoden får du minimala ärr
  • Med vår operationsteknik minskar risken för komplikationer och infektioner
  • Blodfri teknik för snabbare återhämtning
  • Hos oss arbetar endast erfarna och skickliga narkosläkare
  • Du har rätt till kostnadsfria återbesök i 12 månader efter operationen 

Vi har:

  • Vi i Estetikcentrum har utfört över 10 000 operationer och behandlingar
  • 1 års Trygghetsgaranti som ingår i alla våra plastikoperationer
  • Hög kundnöjdhet
  • Manliga och kvinnliga kirurger 

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Armplastik är till för dig som vill förbättra formen på dina armar och strama till huden. Ingreppet kan kombineras med fettsugning för att först minska den svåråtkomliga volymen i armarna. Hudens elasticitet försämras med åren och kan då upplevas som slapp och hängig. Även en stor viktnedgång eller graviditet kan resultera i överskottshud och gäddhäng - då är ibland enda utvägen att operera och fettsuga armar för ett smickrande utseende. Vi på Estetikcentrum vill hjälpa dig att vara bekväm i din kropp och står gärna vid din sida på resan mot ett förändrat liv!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Inför en armplastik operation

När du besöker oss för en inledande konsultation så lyssnar vi på dina förväntningar, önskemål och svarar självfallet på alla frågor som du har. Du får information om pris, en ungefärlig bild av hur slutresultatet kommer att bli och hur lång väntetid som gäller.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Vi går även igenom ditt hälsotillstånd och vår sjuksköterska informerar dig om hur du kan förbereda dig på bästa sätt för operationen. Ibland kan ärret vid en armplastik bli större än vad man från början hade planerat. Därför är efterbehandlingen av ärret mycket viktig och du får all information om egenvård av snittet för att resultatet ska bli så bra som möjligt.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Så fungerar en armplastik

Målet är att åstadkomma en bra utsträckning av överskottshuden/ditt gäddhäng på armarna. Det uppnås bäst genom att man lägger ett snitt på insidan av överarmen. Snittet går oftast från armhålan och nästan ned till armbågen. Ärrets längd beror på hur mycket hud som måste avlägsnas. Du får antingen narkos (blir sövd) eller sömnmedel och lokalbedövning. Det beror återigen på omfattningen av hudborttagningen och fettsugningen.


Boka en konsultation hos oss

Har du frågor eller funderingar angående armplastik är du välkommen att kontakta oss. Vi finns till för din skull och svarar gärna på frågor om ingreppet, priser, väntetid och andra frågor som du har. Tveka inte att kontakta oss för inledande och förutsättningslös konsultation!

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister. Hos oss har du alltid möjlighet att välja en kvinnlig kirurg.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.


För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Du kan känna dig trygg med Estetikcentrum

Efter din konsultation kring armplastik träffar du vår koordinator som hjälper dig med allt från operationsdatum och förberedelser inför operationen till hjälp med finansiering. Där kan ni tillsammans i lugn och ro gå igenom allt, och om du kommer på att du glömt ställa några frågor på konsultationen kan de besvaras här till dig.
På Estetikcentrum i Malmö är vi med dig hela vägen – före, under och efter operationen har du oss som ledsagare. För oss är det allra viktigast att du känner dig trygg som patient under resans gång.

Vi har samlat ett unikt team av erfarna och skickliga kirurger, alla med målet att förverkliga din dröm.
Hos oss är du inte bara “en i mängden”. Det är viktigt att din upplevelse ska kännas trygg och speciell. Som patient kan du ringa oss dygnet runt på vår jourtelefon och du kan sjukskrivas efter din operation.

Vi tror på att vi kan förändra våra patienters liv!

Boka behandling: Kropp-övrig kirurgi

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.