Lårplastik & lårlyft i Malmö

Lårplastik

Bättre form på låren

En lårplastik ger dig ett förbättrat form på låren som du en gång hade. Våra erfarna läkare hjälper dig nå ditt önskade resultat.

Slankare lår genom plastik

Målet med en lårplastik är att förbättra formen på låren. Det görs genom att huden sträcks, vilket ökar dess fasthet. Lårplastik kan med fördel kombineras med fettsugning. Då formas låret först smalare genom fettsugning och huden sträcks ut och anpassas till den nya formen.

Lårplastik på Estetikcentrum i Malmö

En lårplastik är ett större ingrepp som alltid utförs under narkos. Vid ingreppet lägger vår erfarna plastikkirurg ett T-format snitt längs insidan av låret och upp till ljumsken. Ärret är från början klart synligt, men bleknar med tiden till nästan osynligt.

Smärtan efter dessa lårlyft är oftast relativ lindrig, men man får ändå räkna med cirka 1-2 veckors sjukskrivning efteråt. Under tiden måste man även ha en åtsittande gördel kring låret, dygnet runt. Därefter bärs gördeln under ytterligare ett par veckor endast under dagtid.

Exempel på före- och efter en lårplastik.

Exempel på före- och efter en lårplastik.

Bilder före och efter lårplastik

Det kan vara svårt att sätta sig in i vad för resultat du faktiskt kan förvänta dig av lårplastik. För att få en bättre bild av vad lårplastik kan åstadkomma kan du titta på andras före- och efterbilder från deras lårplastik i Malmö. Det kan ge dig inspiration både till vad du vill och inte vill ha utav operationen. Medan du studerar andras bilder bör du tänka på att varje kropp är unik, och det i sin tur påverkar resultatet av ingreppet. Ha din egen kropps möjligheter i åtanke och kom ihåg att våra kirurger strävar efter att ge dig det bästa resultatet för just dig.

lårplastik before
lårplastik after

Lårplastik och fettsugning av lår

59-årig 3-barnsmamma som önskar att få mindre lår, fettsuger insida lår på 0,4 liter.

Lårplastik before
Lårplastik after

Lårplastik

60 årig kvinna. Utfört fettsugning höfter+lårplastik

Fakta:

  • Det är inte ovanligt att kombinera lårplastik med fettsugning av lår.
  • Oftast kan du åka hem samma dag som operationen.
  • Lårens slutgiltiga resultat är synligt tidigast sex månader efter ingreppet.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Lårplastik är till för dig som vill strama upp och släta till huden runt dina lår. Med åren tappar huden sin spänst och blir allt slappare, men kan även ha svårt att återfå sin elasticitet efter viktminskning eller graviditet. Just vid låren kan slappare hud skapa friktion och skava när man rör på sig, vilket gör vardagen besvärligare än den behöver vara. Vi på Estetikcentrum vill att du ska vara bekväm i din kropp och står gärna vid din sida på väg mot ett förändrat liv!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Efter operationen

När ingreppet är klart kan du oftast gå hem samma dag för att sedan komma tillbaka på återbesök om en vecka. Då gör vi en sårkontroll och checkar så att allt ser normalt ut i övrigt. Stygnen tas bort cirka två veckor efter operation. Ärren vid ljumsktrakten brukar bleka bort med tiden. Som all annan kirurgi finns det risk för infektioner, men de är sällsynta vid lårplastik.


Varmt och personligt omhändertagande

På vår klinik i centrala Malmö går du tillsammans med kirurgen igenom dina önskemål och förväntningar inför din lårplastik. Hos oss är våra patienters trygghet allra viktigast. Därför får du redan vid inledande konsultation träffa vår skickliga och erfarna plastikkirurg. Tillsammans diskuterar ni då målet med din lårplastik och dina förväntningar och förutsättningar. Generellt finns goda förutsättningar att behandlas med lårplastik vid någon av följande besvär:

• Ridbyxlår

• Slappa lår

• Lår som är oproportionerligt stora mot överdelen av kroppen

 


 

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Boka en konsultation hos oss

Har du frågor eller funderingar angående en lårplastik är du välkommen att kontakta oss. Vi finns till för din skull och svarar gärna på frågor om ingreppet, priser, väntetid och andra frågor som du har. Tveka inte att kontakta oss för inledande och förutsättningslös konsultation!

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister. Hos oss har du alltid möjligheten att välja en kvinnlig kirurg.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö för din lårplastik!

Estetikcentrum doctors

Priser Lårplastik

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Kropp-övrig kirurgi

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.