LÅRPLASTIK

Slankare lår genom plastik

Målet med en lårplastik är att förbättra formen på låren. Det görs genom att huden sträcks, vilket ökar dess fasthet. Lårplastik kan med fördel kombineras med fettsugning. Då formas låret först smalare genom fettsugning och huden sträcks ut och anpassas till den nya formen.

Lårplastik på Estetikcentrum i Malmö

En lårplastik är ett större ingrepp som alltid utförs under narkos. Vid ingreppet lägger vår erfarna plastikkirurg ett T-format snitt längs insidan av låret och upp till ljumsken. Ärret är från början klart synligt, men bleknar med tiden till nästan osynligt.

Smärtan efter dessa lårlyft är oftast relativ lindrig, men man får ändå räkna med cirka 1-2 veckors sjukskrivning efteråt. Under tiden måste man även ha en åtsittande gördel kring låret, dygnet runt. Därefter bärs gördeln under ytterligare ett par veckor endast under dagtid.

Exempel på före- och efter en lårplastik.

Efter operationen

När ingreppet är klart kan du oftast gå hem samma dag för att sedan komma tillbaka på återbesök om en vecka. Då gör vi en sårkontroll och checkar så att allt ser normalt ut i övrigt. Stygnen tas bort cirka två veckor efter operation. Ärren vid ljumsktrakten brukar bleka bort med tiden. Som all annan kirurgi finns det risk för infektioner, men de är sällsynta vid lårplastik.

 

Varmt och personligt omhändertagande

På vår klinik i centrala Malmö går du tillsammans med kirurgen igenom dina önskemål och förväntningar inför din lårplastik. Hos oss är våra patienters trygghet allra viktigast. Därför får du redan vid inledande konsultation träffa vår skickliga och erfarna plastikkirurg. Tillsammans diskuterar ni då målet med din lårplastik och dina förväntningar och förutsättningar. Generellt finns goda förutsättningar att behandlas med lårplastik vid någon av följande besvär:

• Ridbyxlår

• Slappa lår
• Lår som är oproportionerligt stora mot överdelen av kroppen
 

Boka en konsultation hos oss

Har du frågor eller funderingar angående en lårplastik är du välkommen att kontakta oss. Vi finns till för din skull och svarar gärna på frågor om ingreppet, priser, väntetid och andra frågor som du har. Tveka inte att kontakta oss för inledande och förutsättningslös konsultation!

Läs om Medical Finance här.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister. Hos oss har du alltid möjligheten att välja en kvinnlig kirurg.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö för din lårplastik!

Priser Lårplastik

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

 

Steg 1 av 3

Välj behandling

Steg 2 av 3

Välj datum

Steg 3 av 3 – slutför bokning

Till sist så ska du fylla i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Slutför bokning

Fyll i dina personuppgifter. Titta också på bokningsdetaljerna så att de stämmer, och klicka på Bekräfta bokning när du vill slutföra din bokning.

Behandling:

Datum: {{ data.selectedSlot.time }}

Du behöver ha ett svenskt personnummer för att kunna boka tid online. Har du inget är du välkommen att kontakta oss på 040-65 66 660 så hjälper vi dig.

You need a Swedish personnummer (social security number) to book online. If you don't have that please contact us at 040-65 66 660 and we will help you.

Tack, din bokning är nu genomförd!

Behandling:

Datum: {{ data.booking.timeStart }}

Tack, din bokning är nu genomförd! En bokningsbekräftelse kommer att skickas till den mejladress du uppgav vid bokningen.

Uteblivet besök debiteras med 500 kr. (775 kr för tandläkarbesök). Avbokning sker minst 24 h innan.