Inåtvända bröstvårtor på Estetikcentrum

Operera inåtvända bröstvårtor

Många kvinnor drabbas av inåtvända bröstvårtor och detta kan ge upphov till problem. Den främsta orsaken till indragna bröstvårtor är att bindvävsstråken mellan körtelgångarna i brösten är för korta och strama. På Estetikcentrum kan vi hjälpa dig att återfå normala bröstvårtor.

Få hjälp med inåtvända bröstvårtor på Estetikcentrum

Inåtvända bröstvårtor är inte farligt, men kan orsaka estetiska och sociala besvär för dem som drabbas.

Inåtvända bröstvårtor, även kända som inverterade bröstvårtor eller indragna bröstvårtor, är ett tillstånd där bröstvårtorna dras inåt istället för att vara utåtriktade. Det kan vara medfött eller uppstå som ett resultat av ändringar i bröstvävnaden, efter amning, eller andra faktorer.

Hos kvinnor som ammar kan indragna bröstvårtor orsaka funktionella problem. Det är också vanligt att man upplever någon form av hudutslag och eksem till följd av indragna bröstvårtor. Detta beror på att det ofta samlas smuts och fett i de gropar som bildas.

En operation för att korrigera inåtvända bröstvårtor är relativt okomplicerad och kan göras under lokalbedövning eller full narkos.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Inåtvända bröstvårtor

Pris från 24 900 kr

Finansiering

Delbetala från 508 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2 veckor

Slipp inåtvända bröstvårtor

Varför välja Estetikcentrum?

Våra kirurger på Estetikcentrum i Malmö har många års erfarenhet inom bröstoperationer. Vår expertis är att anpassa varje operation till dig som patient.

Det är viktigt att konsultera en erfaren plastikkirurg för att bedöma ditt specifika tillstånd och diskutera vilket behandlingsalternativ som skulle vara bäst för dig. Våra kirurger har utfört över 2000 bröstoperationer, så vi vet vad vi gör.

Vid operation av inåtvända bröstvårtor hos Estetikcentrum i Malmö placeras snitten för att efter läkning vara så gott som osynliga.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om våra kirurger

Vi berättar om kliniken

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Våra erfarna kirurger har utfört över 2000 bröstoperationer. De har stor expertis och bistår med både utbildning av nya plastikkirurger och föreläsningar.

Plastikkirurg och överläkare

Chefsläkare och estetisk kirurg

Överläkare i plastikkirurgi

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om operation av inåtvända bröstvårtor nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Inåtvända bröstvårtor är en anatomisk anomali där bröstvårtan i stället för att peka utåt, är dragen inåt eller ligger platt mot bröstet.

Detta kan vara medfött eller förvärvat på grund av skador eller sjukdomar som påverkar bröstvävnaden.

Inåtvända bröstvårtor är vanligtvis inte farliga, men kan orsaka obehag eller problem med amning.

Det finns olika behandlingsalternativ för inåtvända bröstvårtor, inklusive bröstvårtskorrigering, bröstsugning och andra kirurgiska ingrepp.

Priserna börjar från:

Inåtvända bröstvårtor 24 900 kr

Vårtgårdsförminskning  27 900 kr

Kontakta oss för att få en personlig offert baserad på just din kropp och dina önskemål.

Operationen är förhållandevis enkel men vissa patienter upplever minskad känsel i och kring bröstvårtan efter operationen.

Det finns olika metoder att behandla inåtvända bröstvårtor med.

Vanligtvis lägger man ett snitt som skär av de bindvävsstråk som är för korta och orsakar stramheten. Denna metod innebär att du som kvinna fortfarande kan amma.

Det finns dock även andra tekniker då man istället väljer att helt skära av körtelgångarna.

Under konsultationen kommer du att få information och rådgivning angående de olika metoderna och tillsammans med kirurgen bestämmer ni vilken metod som passar din kropp bäst.

Ingreppet är enkelt och patienten går hem redan samma dag.

Det krävs ingen större återhämtning efter ingreppet jämfört med andra bröstoperationer, så du kan träna igen så fort du känner dig bekväm med det.

Alla kroppar är olika. Därför kan läkningsprocessen variera från person till person. Vanligtvis kan du återgå till ditt normala liv efter bara några dagar.

En operation för att åtgärda inåtvända bröstvårtor är i de flesta fallen helt permanent. Dock kan bröstvårtorna börja dra sig inåt igen efter en tid.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om Inåtvända bröstvårtor?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.