Fillers

Fillers (Juvéderm/Restylane)

Läpp och rynkorbehandlingar

Få volym eller ta bort rynkor med fillers. Vi samarbetar med de största och internationellt mest kända varumärken i marknaden.

Fillers i Malmö

Injektioner används för att förbättra konturen kring främst ansikte och hals. Vanligtvis använder man sig av kroppseget fett eller hyaluronsyra vid injektioner. Vi på Estetikcentrum använder oss av endast utvalda och erkända varumärken när det gäller fillers.

På Estetikcentrum utförs all injektionsbehandling med fillers endast av våra estetiska kirurger eller sjuksköterskor.

Estetikcentrum om Fillers

Hos oss på Estetikcentrum i Malmö finns injektionsbehandling med fillers för läppar och rynkor. Beroende på vad du är ute efter och vad för område som ska behandlas anpassas behandlingen efter dig. Metoden är ett bra alternativ om du vill ha en förändring, men inte riktigt vill göra den permanent. Vi på Estetikcentrum hjälper dig gärna att uppnå den förändringen genom kvalitativa fillers i Malmö!

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Tyvärr förlorar huden sin ungdomlighet och spänst med åren, men det finns effektiv hjälp att få. Med fillers injektioner i ansiktet slipper du rynkor runt ögon och mun. Fina linjer och mycket annat som är förknippat med ett åldrande ansikte. Din naturliga skönhet kommer åter och framhävs diskret, men tydligt. Produkten är naturlig och innehåller inga som helst gifter. 

Fillers

Effekten och säkerheten är bevisad i flera kliniska studier och fillers påverkar aldrig ansiktsuttrycken eller ansikts rörelserna. Fillers är en naturlig skönhetsprodukt som förskönar ansiktets konturer, ger fylligare läppar, slätar ut rynkor och föryngrar huden. Det verksamma ämnet i fillers är hyaluronsyra, ett ämne som också återfinns naturligt i kroppen.

Fillers produkterna har utvecklats med avancerad teknologi, för att ge ett mycket naturligt och hållbart resultat. Vanliga behandlingsområden är ansikte, hals och läppar. Självfallet är produkten helt säker och används av läkare och sjuksköterskor över hela världen.

Vid behandling av fillers injicerar vi produkten i små doser under huden och volym och struktur återskapas. Behandlingen är alltså icke-kirurgisk, vilket gör att återhämtningstiden är minimal. Denna unika kristallklara gel används dagligen över hela världen. Resultaten av en behandling är långvarig och håller i flera månader, men aldrig permanenta. Olika produkter håller olika länge.

Juvederm

Olika behandlingsmöjligheter med fillers

Rynkor

Alla behandlingar är unika och skräddarsys efter ditt utseende, dina former och egna önskemål. Fillers slätar snabbt ut dina rynkor och linjer och ger dig ett piggare och ungdomligare utseende. Produkten återställer hudens struktur och ger extra volym. Resultaten kommer direkt. Det är till exempel möjligt att behandla:

  • Kråksparkar
  • Linjer mellan munnen och näsan
  • Rök- och skrattrynkor
  • Bekymmersrynkor

Läppbehandlingar

Behandling skräddarsys alltid efter din person, utseende och egna önskemål. Det finns många olika typer av läppbehandlingar, men de vanligaste är:

  • Förbättring av läppkonturen
  • ”Gladare” mungipor genom borttagning av linjer/rynkor
  • Korrigering av osymmetriska läppar
  • Fukttillförsel till läpparna
  • Volym återskapande av läpparna
  • Förstoring av läpparna
Restylane Logo

​​​​​


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Fillers

Trötta ögon

Problem med hängande påsar och trötta ögon är mycket vanliga hos patienter som kommit upp lite i åren. Orsaken är att volymen under ögonen har minskat kraftigt. Trötta ögon kräver vanligen flera behandlingar, då man behöver injicera lite i taget. När vävnaden är på plats så håller resultatet nästan ett helt år. Rekommenderas varmt för den som har mörka ringar/påsar under ögonen.


Efter behandling med Fillers

Våra specialiserade kirurger och sjuksköterskor ger dig råd om efterbehandling för att du i möjligaste mån ska slippa obehag. Filler är mycket skonsamt, men vissa personer kan ändå känna en viss ömhet och svullnad dagarna efter behandlingen. Du bör undvika starkt solljus och hård träning under de första veckorna efter behandling.


Estetikcentrum reception

Olika produkter används för olika ändamål

Lyft

Vi använder Juvedérm VOLUMA för att återställa förlorad volym i ansiktet. Ansiktet får tillbaka sin ungdomliga form och behandlade områden lyfts och förbättras. Resultatet blir mer skarpare ansiktskonturer med rundare och fastare drag. Det får dig att se både yngre och mjukare ut.

Definiering

För området kring mun och läppar använder vi Juvedérm VOLBELLA. VOLBELLA är en mjuk gel som injiceras med en ytterst tunn nål. Den ger en härligt naturlig och mjuk känsla och fyller effektivt ut linjer och rynkor kring läpparna. Hyaluronsyran verkar samtidigt på djupet innanför huden och drar till och behåller fukt. Effekten håller i sig ett helt år.

Vi använder också Juvedérm VOLIFT som är en produktgel mellan Volbella och Voluma. Den är en mer lättflyktigare gel än Voluma men som ger en större volymförändring än Volbella. Volift används oftast i ansiktet såsom i vecket mellan munnen och kinden, i nasolabialvecket.

Vid behov kan vi också erbjuda andra välkända produkter från andra fabrikat såsom Skinbooster, SubQ och Perlane.

Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

 


Priser Fillers (Juvéderm/Restylane)

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Skinbooster

Kontakta oss för en konsultation!

Att genomgå en estetisk behandling med fillers för läppar eller rynkor kan kännas både nervöst och spännande, med all rätt! Det gäller ju ändå ett beslut som är tänkt att förverkliga din skönthetsdröm. Vi på Estetikcentrum vill göra ditt besök hos oss så avslappnat som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med vår personal komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och förutsättningar, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum i Malmö får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säker eller uppnåelig!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Filler- Läppförstoring - Restylande/Juvéderm

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.