Läppförstoring i Malmö

Läppförstoring

Nå din önskade form och volym

Det finns olika sätt att göra en läppförstoring och vi erbjuder både kirurgiskt ingrepp och fillers. Vi erbjuder rätt behandling enligt dina förutsättningar.

Läppförstoring på Estetikcentrum i Malmö

En läppförstoring kan utföras som ett kirurgisk ingrepp eller som en enklare estetisk behandling. Ingreppet utförs för att återställa volym, form och spänst i området runt munnen.

Med åldern börjar läpparnas konturer och former att sakta suddas ut. Detta beror på att hudens elasticitet och fyllighet minskar med åren och kan ibland leda till att man får ett surt eller sorgset intryck – trots att det inte alls är så man känner sig.

Oavsett vilket skäl man har för sin läppförstoring kan den utföras med hjälp av fillers eller ett kirurgiskt ingrepp.

Fakta:

  • Det finns två metoder för att förstora läpparna; med fillers eller med en fettransplantation till läpparna.
  • Fettransplantation till läpparna ger ett långvarigt resultat.
  • Ingreppet kan göras under narkos eller med lokalbedövning.
  • Eftersom det är ett mindre ingrepp så kan du åka hem redan samma dag!

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Läppförstoring passar dig som inte nöjd med form eller volym på dina läppar. Kanske har tidens gång satt sina spår, eller så upplever du kanske att dina läppar inte passar resten av ansiktet. Beslutet om du ska förstora läpparna med fillers eller med fettransplantation till läpparna tas tillsammans med din kirurg och baseras på dina förväntningar och förutsättningar. Vi är gärna med dig på resan mot ett förändrat liv genom en vackert utförd läppförstoring i Malmö!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Fillers eller kirurgiskt ingrepp?

Läppförstoring är ett förhållandevis enkelt ingrepp och görs oftast i samband med konsultationen om man väljer att förstora läpparna med fillers. Detta ingrepp kräver ingen narkos.

När du bokar tid hos oss för läppförstoring kommer du att få träffa en av våra kirurger. Tillsammans går ni igenom dina förväntningar och önskemål för att se hur en läppförstoring kan hjälpa dig. Om du har förutsättningar för ingreppet kommer du och din kirurg att diskutera vilken metod som passar just dig bäst. Det beror till stor del på dina förväntningar och förutsättningar. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig optimalt.


Läppförstoring med fillers

Läppförstoring med fillers gör vi med de mest välrenommerade produkterna. Dessa fillers är mycket uppskattade av våra patienter eftersom de bland annat innehåller Hyaluronsyra, som är en sockermolekyl som finns naturligt i kroppen, och behandlingen ger omedelbart synligt resultat.

Ingreppet kan inledas med bedövning om du som patient önskar detta, antingen med en lätt bedövande salva eller lokalbedövning (liknande vanlig tandläkarbedövning). Själva fillers produkterna har också bedövningsmedel i sig.

Läppförstoring med fillers innebär att kirurgen injicerar fillern med hjälp av en tunn nål som förs in under huden. Även om ingreppet anses vara relativt smärtfritt och enkelt kan du uppleva små spänningar och stickningar under själva injektions tillfället.

En vanlig fråga vi får angående läppförstoring med fillers är hur länge resultatet varar. Detta är individuellt och kan variera från person till person, vanligen består resultatet i flera månader. Du kan sedan välja om du vill göra om ingreppet.

Efter en läppförstoring med fillers är det vanligt att läpparna svullnar upp och rodnar. Det är en naturlig följd av sticken i dina läppar. Du kan minska svullnaden genom att hålla något kylande över svullnaden under några minuter. Symptomen försvinner redan efter 2-5 dagar.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Läppförstoring med fett och traditionell kirurgi

Den andra populära metoden är att förstora läpparna genom att suga upp fett från den del av kroppen där fettet förekommer rikligt, det vill säga från buken/midjan eller låren/höfterna för att sedan injiceras i läpparna. Metoden är mycket effektiv och upp till cirka 30 procent av den volym fett som sugs upp, stannar sedan kvar i läpparna.

Effekten av en läppförstoring med fett är permanent och man slipper upprepade behandlingar med fillers. Ingreppet utförs vanligen under narkos och tar cirka en timmes tid.

Vill du ha större läppar så är den effektivaste metoden oftast V-Y-plastiken. Vid läppens insida läggs då ett V-formigt snitt som sedan sys ihop i Y-format. På så sätt skjuts slemhinnan framåt.

En läppförstoring med V-Y-plastik kan med fördel även kombineras med fettinjektioner för att göra läpparna fylligare. Fett hämtas från någon del av din kropp, rengörs noggrant och injiceras därefter i dina läppar.

Även rynkor kring mungiporna eller neddragna mungipor kan åtgärdas med enklare kirurgiska ingrepp. Här lägger din plastikkirurg ett snitt i vinkel i och ovanpå mungipan. Är överläppen för lång lägger kirurgen ett snitt precis ovanför näsan (så kallad överläppssplastik)


Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hemgång redan samma dag

Ett mindre ingrepp kan göras i lokalbedövning. Även om ett ingrepp har utförts under narkos så räcker det oftast med några timmars vila och omhändertagande på vår klinik, sedan går det i allmänhet bra att åka hem.

Det är viktigt att ha realistiska förväntningar på behandlingen. De flesta patienter upplever en utomordentlig förbättring.

Det är möjligt att kombinera en läppförstoring med exempelvis ett ansiktslyftögonlocksplastik eller fettsugning. Vi diskuterar tillsammans med dig hur just dina valmöjligheter ser ut. Operationen kan utföras av kvinnlig kirurg om det önskas.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister inom läppförstoring i Malmö.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö för att utföra din läppförstoring! 

 


Priser läppförstoring

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Kirurgen går igenom ingreppet med dig, vilka risker som finns och vilket resultat du kan förvänta dig. Vad som anses som rätt val varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Kropp-övrig kirurgi

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.