Byte av bröstimplantat i Malmö

Byte av bröstimplantat

Få nya implantat från världsledande tillverkare

Vi är specialister inom bröstoperationer och samarbetar med dem mest känd tillverkare i världen för att erbjuda dig implantat som har många års garanti.

Byte av bröstimplantat på Estetikcentrum i Malmö

Många patienter söker sig till oss på Estetikcentrum för att man vill göra ett byte av sina bröstimplantat. Den vanligaste orsaken är inte att man har problem med sina implantat utan att man vill byta storlek. I några fall söker man för att man behöver justera formen på brösten efter åldrande, viktförändring eller graviditet.

På Estetikcentrum har vi stor erfarenhet av bröstförstoringar och hur olika implantat påverkar hur brösten upplevs. Inte bara till form och storlek utan även i rörelse av olika påfrestningar och inte minst över tid. Detta ger oss en unik möjlighet att hjälpa våra patienter att fatta rätt beslut, nu och för framtiden.

Oavsett varför du vill byta dina bröstimplantat är du alltid välkommen att boka tid för en konsultation hos oss på Estetikcentrum. Vi finns i centrala Malmö och ger dig den hjälp du behöver.

Fakta:

  • Vi lägger det kirurgiska snittet i bröstvecket, vilket minskar risken för komplikationer och infektioner jämfört med andra placeringar av snittet.
  • Utöver att det går att byta implantat är det även möjligt att ändra placering av implantaten.
  • En av de vanligaste anledningarna till att byta implantat är en önskan att förändra storlek. Hos oss kan du byta till mindre implantat, och större!

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen.
  • Möjlighet att byta implantat till Mentor eller Motiva, båda med 10-års garanti.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet.

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Här pratar Dr. Ali Bagher lite mer ingående om bröstoperationer och byte av implantat

Dr. Ali Bagher är en erfaren estetisk kirurg, medlem i Svensk Kirurgisk Förening, som brinner för det konstnärliga som yrket erbjuder. Sedan år 2016 är han verksam på Estetikcentrum, men har innan dess flera års erfarenhet inom både estetisk kirurgi, allmänkirurgi och forskning på världsnivå som gör honom till en exceptionellt erfaren och skicklig kirurg.

Byte av implantat är inget ovanligt, och orsaken bakom är oerhört individuell. Livet och kroppen förändras med tiden, och det implantat som en gång var helt rätt val kan idag vara upphov till osäkerhet. Har man tidigare genomgått en bröstförstoring har man insikt om bland annat riskerna och återhämtningen, men även den fantastiska skillnaden på självkänslan som operationen ger!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur går ett byte av implantat till?

Ett byte av implantat inleds alltid med en konsultation, under detta första möte kommer du och din kirurg att gå igenom dina önskemål och förväntningar på operationen. Ta gärna med dig bilder på bröst du tycker om, men det är även viktigt att veta vad du inte vill ha.

Du kommer få information och rådgivning inför operationen, men även prova ut nya implantat för att du ska hitta den volym och projektion som känns bäst.

En bröstförstoring hos oss på Estetikcentrum görs vanligen genom vi lägger ett snitt under bröstet, detta för att minska risken för synliga ärr. Om man vid första operationen har lagt snittet under brösten går man genom det gamla ärret vid ett byte av implantaten.

Ett byte av implantat sker alltid under full narkos och vi rekommenderar alltid att du har någon som hjälper dig hem senare under dagen. Vi har valt att inte operera in implantaten genom armhålan då det är kombinerat med större risk för komplikationer, så som kapselbildning och infektioner.


Bröstimplantat från Mentor och Motiva

På Estetikcentrum har vi valt att arbeta med bröstimplantat från Mentor och Motiva. Mentor är världens största implantattillverkare; de har över 40 års erfarenhet av tillverkning och utveckling av högkvalitativa bröstimplantat.

Implantattillverkaren Motiva har under mer än 30 års tid utvecklat högkvalitativt råmaterial för silikon. Motiva är idag en av världens mest populära och mest ansedda tillverkare av bröstimplantat. Produkten är mycket eftertraktad tack vare sin oerhört naturliga konsistens. Motiva finns i fyra olika projektioner:

-Mini – ett implantat med mjuk och låg projektion

-Demi – ett implantat med medellåg och medelmjuk projektion

-Full – ett implantat med full och hög projektion

-Corsé – ett implantat med full och högsta projektion

Motiva Implant Matrix är ett innovativt implantat framtaget för att möta kirurger och patienters höga krav. Implantatet har en TrueMonobloc design för starkare och bättre livsförande, tillsammans med TrueTissue Dynamics för ett naturligare utseende och känsla.

Bröstimplantaten från Motiva är fyllda med ProgressiveGel, ProgressivGel PLUS och ProgressivGel Ultima för en optimal form och mjukhet. Implantaten har en mer ruggad yta som bidrar till att minsta risken för komplikationer såsom kapselbildning.

För din trygghet och säkerhet lämnar Motiva alltid 10 års garanti mot kapselbildning och ruptur. 


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Kombination – byte av implantat och bröstlyft

 

Det är inte helt ovanligt att man väljer en kombination av bröstlyft och byte av implantat. Brösten blir med tiden hängiga, vill man byta sina implantat är det många gånger en god idé att samtidigt genomföra andra mindre korrigeringar så som bröstlyft för att uppnå ett så naturligt och bra resultat som möjligt.

En av de största anledningarna till att kvinnor väljer att byta sina bröstimplantat är för att få tillbaka mjukheten. Äldre implantat kan med tiden bli hårda och få en onaturlig form vilket i sin tur bidrar till obekväma och hårda bröst.

Hårda och onaturligt formade bröst kan även bero på att de första implantaten har placerats ovanpå bröstmuskulaturen. Om så är fallet genomför man ett byte av bröstimplantat och lägger de nya implantaten under bröstmuskeln för ett naturligare och mjukare intryck.

Har du funderingar eller frågor gällande detta plastikkirurgiska ingrepp är du alltid välkommen att kontakta oss eller boka en konsultation för byte av implantat. Operationen kan utföras av kvinnlig kirurg om det önskas.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Priser Byte av bröstimplantat

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Rätt storlek, form och profil varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Bröst

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.