Bröstförstoring i Malmö

Bröstförstoring med kroppseget fett

Större bröst med moderna tekniker hos specialister

Bröstförstoring med eget fett ger ett naturligt resultat och är optimalt för dig som vill ha en mindre dramatisk förändring. Även mindre förändringar kan ha en fantastiskt effekt på självförtroendet!

Är du intresserad av en bröstförstoring utan implantat?

Ett ingrepp som bröstförstoring är definitivt ett beslut man ska känna sig helt säker på alla delar av och inte bara några. På Estetikcentrum erbjuder vi även bröstförstoring med kroppseget fett. En sådan bröstförstoring utan implantat beskrivs ge ett naturligt resultat och är optimalt för dig som vill ha en mindre dramatisk förändring. Även mindre förändringar kan ha en fantastiskt effekt på självförtroendet!
Det finns flera anledningar till varför kvinnor väljer att göra en bröstförstoring. Missnöje över form och bröstasymmetri kan påverka självkänslan. Viktnedgång, graviditet eller bara tidens gång kan förändra hur ens kropp ser ut och känns. Kanske tänker du tillbaka på hur dina bröst såg ut tidigare i livet. Känner du att en mindre förändring av din byst hade hjälpt ditt självförtroende att öka, då kan bröstförstoring med kroppseget fett vara något för dig!

Hur går bröstförstoring med kroppseget fett till?

Vi utför en varsam fettransplantation till brösten. Vad det innebär är att vi avlägsnar oönskat fett från platser på din egen kropp och tillför det till dina bröst, allt under samma operation! Utöver att du får en fylligare byst reduceras även fett på andra platser på kroppen och du slimmas till på köpet. Du slår två flugor med en smäll helt enkelt!

Fakta:

  • En fettransplantation till brösten kan förändras naturligt över tid.
  • En bröstförstoring utan implantat har mindre risker än vid bröstförstoring med implantat.
  • Det tar cirka 6 månader för dina bröst att återhämta sig helt, men läkningsprocessen anses lättare än vid bröstförstoring med implantat.

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter din fettransplantation till brösten.
  • Body-jet, en av de senaste och lyxigaste teknikerna inom estetisk kirurgi.
  • Både manliga och kvinnliga kirurger.
  • Hög kundnöjdhet

 

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Specialister på bröstförstoring

Det blir allt vanligare att förstora brösten med eget fett, då det upplevs som en mer naturlig metod. Dessutom blir resultaten fantastiska! Genom att förflytta kroppseget fett kan du få en fyllig och jämn byst, samtidigt som du blir av med oönskat fett på andra ställen på kroppen. En sådan bröstförstoring passar dig som bara vill ha en mindre förstoring, eller föredrar en mer naturlig bröstförstoring.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Hur går en bröstförstoring med kroppseget fett till?

Vi på Estetikcentrum är erfarna inom den här typen av bröstförstoring i Malmö och finner många fördelar – med hjälp av eget fett kan du förutom att förstora brösten också få en bättre symmetri, släta ut ojämnheter och ge dem ett mindre lyft. Alltihop görs under narkos, med hjälp av en fettransplantation till brösten. Fettet hämtas från ställen där du har ett oönskat överflöd, det innebär att du får ut två goda ting av samma ingrepp. Du får större bröst samtidigt som du slimmar till kroppen och varsamt skulpterar där du tycker att det behövs! En bröstförstoring med eget fett passar dig som är ganska nöjd med din naturliga bröststorlek, men framförallt vill förändra form och fasthet.


Lorem ipusm

Vilka är fördelarna med en fettransplantation till brösten?

En bröstförstoring med kroppseget fett är betydligt skonsammare för din kropp än en vanlig bröstförstoring med implantat. Du slipper riskerna för kapselbildning eller deformiteter, och kroppen kommer inte att behöva starta en läkningsprocess med okänt material vid vävnaderna.

Ingreppet är 100% naturligt då vi vid en sådan bröstförstoring för över dina egna fettceller från en kroppsdel, tex magen, till dina bröst. Vi gör detta med hjälp av en av den senaste tekniken, och placerar fettcellerna i dina bröst för att ge dig en fylligare och vackrare byst. Du kommer dessutom att få betydligt mindre ärr genom att förstora brösten med eget fett, det lämnar bara minimala instickshål som sedan blir i stort sett osynliga. Ingreppet är inte heller lika smärtsamt som en förstoring med implantat, du kommer att återhämta dig fortare och med mindre risk för komplikationer.

Läkningsprocessen efter en bröstförstoring utan implantat är oftast mycket lättare än efter en bröstoperation med implantat. Du kan börja jobba redan efter ett par dagar om du har ett vanligt kontorsarbete och ca en vecka efter operationen om du har ett fysiskt arbete. Du kan börja träna ca 2 till 3 veckor efter bröstoperationen. Det fullständiga slutresultatet efter en bröstförstoring med eget fett kommer efter ca 6 månader.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Finns det något jag bör tänka på inför ingreppet?

Det du bör ha i åtanke är att du inte kommer att kunna uppnå en lika dramatisk förändring om du väljer att förstora brösten med eget fett jämfört med inläggning av bröstimplantat. Det blir ett mer naturligt och mjukt resultat i jämförelse mot om du skulle välja att lägga in silikonimplantat.

En livsfaktor som viktnedgång kan påverka resultatet av din bröstförstoring i framtiden, så innan du satsar på att förflytta fett till din byst bör du vara ganska nöjd med din vikt. Det säger vi i all välmening för att du ska kunna njuta av ett hållbart och vackert resultat.

Hur resultatet efter en bröstförstoring med eget fett blir är väldigt individuellt och det är många faktorer som kan påverka resultatet. Är du en smal och vältränad person har plastikkirurgen mindre fett att ta ut än vad som kanske är optimalt för bröstförstoringen. Detta på grund av att ca 20 – 30 % av det transplanterade fettet stannar kvar i kroppen efter läkningsprocessen. Därför kan det ibland behövas upprepade fettransplantationer för att uppnå önskat resultat.


​​​​​​

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Varför ska jag göra min bröstförstoring med eget fett på Estetikcentrum?

Först och främst för att vi har en lång erfarenhet av bröstförstoring i Malmö – våra kirurger har utfört tusentals förstoringar på nöjda patienter. Dessutom är vi en mindre klinik med stora hjärtan – vi är duktiga på att pyssla om och skämma bort alla våra kunder. I våra operationssalar finns flera av den senaste tekniken och för fettransplantation till brösten använder vi Body-Jet – en av de lyxigaste teknikerna som finns på marknaden. Den ger goda resultat och får fler fettceller att stanna på plats, samtidigt som maskinen under förflyttningen automatiskt renar fettet. Body-Jet är definitivt en av de nyare och mest avancerade teknikerna för fettransplantation, och används när vi gör bröstförstoring i Malmö på Estetikcentrum.

Är du intresserad av att veta mer om en förstoring av brösten med eget fett? Boka en förutsättningslös konsultation med våra kirurger på Estetikcentrum – vi svarar gärna på alla frågor du kan tänkas ha. Välkommen för ett första steg mot en bröstförstoring i Malmö!

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses rätt storlek eller form varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Bröst

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.