Bröstlyft

Professionellt Bröstlyft i Malmö

Ett bröstlyft passar dig som känner att brösten hänger men inte vill göra en bröstförstoring eller bröstförminskning. Tunga och hängiga bröst kan ge upphov till en rad olika problem så som ryggsmärtor men handlar oftast om utseendet och den estetiska upplevelsen. Ett bröstlyft skiljer sig med andra ord från andra bröstoperationer eftersom det främst handlar om att forma bysten och inte förminska eller förstora. Ingreppen vid bröstlyft och bröstförminskning skiljer sig något åt, där man vid en bröstförminskning tar bort överflödig hud och vävnad avlägsnar man endast lite överflödig hud vid ett bröstlyft. Ett bröstlyft kan även gå under namnet hängbystkorrektion och går utmärkt att kombinera med en bröstförstoring om man känner att brösten dessutom är för små.

Exempel på före- och efter en bröstlyft.

Estetikcentrum om Bröstförstoring

Inför ett bröstlyft

Är du intresserad av denna operation är du alltid välkommen att kontakta oss på Estetikcentrum och boka in en konsultation för bröstlyft. På detta möte kommer vi att svara på dina frågor, förklara operationen i detalj och självklart lyssna på dina förväntningar och önskemål. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med oss och har fått all information när du tar ditt beslut. Dina önskemål och förväntningar är viktiga för oss. Tillsammans kommer vi fram till vad ett bröstlyft kan göra för just dig och hur slutresultatet kan komma att se ut. Har du frågor får du gärna skriva ned dessa inför ditt första besök, du kommer få mycket information och då är det lätt att man glömmer bort de frågor man själv ville ställa.

Hur går ett bröstlyft till?

När du har varit på vår klinik i Malmö för en konsultation och tillsammans med kirurgen bestämt att ett bröstlyft är rätt för dig bokar vi in en tid för operation. På operationsdagen kommer du få träffa din kirurg som inledningsvis kommer fotografera och rita på operationsområdet. Bröstlyft utförs alltid under full narkos och snittet läggs utmed hela bröstvårtan för att sedan gå ner mot bröstets veck i formen av ett upp och nervänt T. Med andra ord lägger vi snittet nedanför bröstet i stället för under armhålan. Det minskar risken för komplikationer och infektionsrisk. Genom att ta bort överflödig hud lyfts sedan bröstet och operationen med så kallade dolda stygn, dessa absorberas sedan av kroppen, dock kan det synas ett litet diskret ärr efter operationen. Operationen tar ungefär en timme och du är sövd under hela ingreppet. Efter operationen är det vanligt att man upplever nedsatt känsel, värk och svullnad. Detta bör dock successivt försvinna under nästkommande veckor efter operationstillfället.

Efter ett bröstlyft

Vi arbetar alltid för att resultatet av ditt bröstlyft ska vara så naturligt och nära din målbild som möjligt. Även om slutresultatet inte går att fastställa förrän ca sex månader efter din operation bör man kunna se en tydlig förändring redan efter någon vecka. Alla kroppar är unika och din återhämtningstid beror på hur just din kropp läker, dock brukar de flesta kunna gå tillbaka till sitt arbete efter en veckas tid. Vi rekommenderar att man håller sig ifrån träning och tyngre fysisk aktivitet under de första tre till sex månaderna, detta tillsammans med direkt sol kan göra ärren mer framträdande.

Pris bröstlyft

Bröstlyft 34 000 kr.
Med Medical Finans kredit, ca 785 kr/månad med 5 års återbetalningstid, eller ca 496 kr/månad under 10 år. Läs mer om Medical Finance här.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum!