Operation av bröstvårtor i Malmö

Inåtvända bröstvårtor

Få hjälp med inåtvända bröstvårtor

Det finns flera kvinnor som drabbas av inåtvända bröstvårtor som kan ge olika sorts av problem. Vi hjälper dig med vår teknik och erfarenhet.

Operation av inåtvända/ indragna bröstvårtor

Den främsta orsaken till indragna bröstvårtor, eller inåtvända bröstvårtor som det även kallas för, är att bindvävsstråken mellan körtelgångarna i brösten är för korta och strama.

Inåtvända bröstvårtor är inte farligt men orsakar ofta estetiska och sociala besvär för de män och kvinnor som drabbas. Hos kvinnor som ammar kan dock indragna bröstvårtor orsaka funktionella problem. Indragna bröstvårtor innebär att det nyfödda barnet inte har någon vårtknopp att suga på och även om det finns hjälp och specifika tillbehör kan det skapa stora problem.

Det är vanligt att man upplever någon form av hudutslag och eksem till följd av indragna bröstvårtor. Detta beror på att det ofta samlas smuts och fett i de gropar som bildas.

Är du en av de många kvinnor eller män som lider av indragna bröstvårtor? Då är du välkommen att boka tid för en konsultation hos oss på Estetikcentrum.

INÅTVÄNDA BRÖSTVÅRTOR

Exempel på före- och efterbild på korrigering av inåtvända bröstvårtor

Fakta:

  • Operationen kan ske med lokalbedövning eller narkos
  • Ingreppet är relativt okomplicerat, du kan åka hem redan samma dag!
  • Det krävs ingen större återhämtning efter ingreppet, jämfört med andra bröstoperationer.

 

Vi har:

  • Ett team med stor expertis som är vid dina sida ända fram tills du vaknar efter operationen
  • Både manliga och kvinnliga kirurger
  • Hög kundnöjdhet

 

Boka din konsultation nu:

Här nedan ser du de första lediga tiderna. För fler tider klicka vidare på knappen nedan och välj den tid som passar dig.

Estetikcentrum professionellt team

På Estetikcentrum möts du av ett professionellt team av kirurger och glad personal. Vår högsta ambition är att alla våra patienter ska få det dröm resultat de önskar.

Inåtvända eller indragna bröstvårtor beskrivs som naturliga, men samtidigt som en orsak till stort obehag för både kvinnor och män. Genom att operera bröstvårtorna åtgärdas position och utseende, och resultatet är i de flesta fallen permanent. Vilken metod som används avgörs tillsammans med din kirurg utifrån dina förutsättningar och önskemål. Operationen är förhållandevis okomplicerad, för vissa räcker det med lokalbedövning, men resultaten kan göra stor skillnad på hur man ser på sina bröst.

Inåtvända Bröstvårtor

Ingrepp mot inåtvända bröstvårtor

Under vår första konsultation kommer vi tillsammans att gå igenom dina förväntningar och önskemål, vi ger dig information om operationen samt besvarar alla eventuella frågor du har.

En operation mot inåtvända bröstvårtor kan göras under lokalbedövning eller full narkos, känner du dig orolig inför detta moment finns alltid våra sjuksköterskor till hands för att besvara frågor.


Inåtvända Bröstvårtor

Inåtvända bröstvårtor – operationen

Det finns ett par olika metoder att behandla inåtvända bröstvårtor med. Vanligtvis lägger man ett snitt com skär av de bindvävsstråk som är för korta och orsakar stramheten. Denna metod innebär att du som kvinna fortfarande kan amma. Det finns dock även andra tekniker då man istället väljer att helt skära av körtelgångarna.

Under konsultationen kommer du att få information och rådgivning angående de olika metoderna och tillsammans med kirurgen bestämmer ni vilken som passar din kropp bäst. Ingreppet är enkelt och patienter går hem redan samma dag.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Inåtvända Bröstvårtor

Efter operationen

Operationen är förhållandevis enkel men vissa patienter upplever minskad känsel i och kring bröstvårtan. Alla kroppar är unika och därför kan läkningsprocessen se olik ut från person till person. En operation för att åtgärda inåtvända bröstvårtor är i de flesta fallen helt permanent. Dock kan bröstvårtorna börja dra sig inåt igen och då kan ett nytt ingrepp vara aktuellt.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister. Hos oss har du alltid möjlighet att välja en kvinnlig kirurg.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

Inåtvända Bröstvårtor

Priser Inåtvända bröstvårtor

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser

Lorem ipusm

Kontakta oss för en konsultation!

När en större livsförändring ska genomföras kan det vara pirrigt, men även skrämmande på samma gång! Vi på Estetikcentrum vill göra din resa mot ett förändrat liv så smidig som möjligt. En konsultation är till för att du ska kunna ställa frågor, prata om dina funderingar och tillsammans med din kirurg komma fram till det bästa beslutet för just dig. Vad som anses vara det rätta beslutet varierar alltid utefter dina önskemål och din kropps anatomi, vilket gör konsultationen otroligt betydelsefull! På Estetikcentrum värdesätter vi ärlighet och är transparenta om processen så du kan känna dig trygg.

När du bokar en konsultation hos oss på Estetikcentrum får du ta del av heltäckande information av sakkunnig personal. Vi vägleder dig till ett bra beslut baserat på dina förutsättningar och det resultat du är ute efter. Det finns mycket att ha i åtanke vid varje operation och behandling, som rent kan påverka vad vi rekommenderar just dig. Vi skulle aldrig genomföra en operation eller behandling som vi själva inte upplever som säkert eller uppnåeligt!

Låt oss vara din trygga partner i resan mot ett förändrat liv!

Boka behandling: Bröst

Om du inte hittar en tid som passar dig, ring oss gärna på 040-65 66 660 eller maila oss på info@estetikcentrum.se så hjälper vi dig hitta en tid som passar.