Bröstoperationer

Bröstoperationer

Professionella bröstoperationer

Vi erbjuder olika typer av bröstoperationer som våra specialister utför varje dag. Få brösten du förtjänar med ny innovativ teknik som ger mindre ärr.

Skönhetsoperationer och Plastikkirurgi i centrala Malmö

På Estetikcentrum i centrala Malmö vet vi att utsidan återspeglar insidan. Känner man sig missnöjd med sin kropp kan det leda till osäkerhet och oro, och vi erbjuder därför plastikkirurgi för ett ökat välmående.

Vi utför alltid din operation med största respekt för dina specifika önskemål, trygghet och säkerhet.

Nedan har vi samlat information om olika bröstoperationer för att du ska kunna välja det som passar just dig. Du är alltid välkommen att boka en tid för konsultation om bröstoperationer. På vår klinik i centrala Malmö går du tillsammans med kirurgen igenom dina önskemål och förväntningar för att sedan välja den bröstoperation som passar dig och din kropp bäst.

Bröstförstoring – den vanligaste bröstoperationen

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Bröstförstoring är en av de vanligaste formerna av bröstoperation och ett ingrepp som ständigt ökar i antal per år. I takt med mer erfarenhet, kunskap och utveckling blir riskerna färre och resultaten bättre.

Idag utförs bröstförstoring med stort fokus på naturliga resultat, detta innebär till exempel att vi nästan alltid väljer att lägga implantaten in under bröstmuskeln. Denna kunskap och utveckling har bidragit till mindre komplikationer och en mjukare och naturligare känsla för patienten.

Boka din tid online eller kontakta oss så besvarar vi dina frågor.


Operation och bröstimplantat

Inför en bröstförstoring träffar du alltid den kirurg som kommer att utföra ingreppet. Tillsammans går ni igenom hur operationen kommer att gå till och väljer ut implantat som passar just din kropp. För ett fylligare bröst väljer vi ett implantat med högre projektion och större volym. För en diskretare bröstförstoring väljer vi ett implantat med en mjukare projektion.


Naturlig känsla med Mentor och Motiva

Operation

Mentor

På Estetikcentrum använder vi oss alltid av bröstimplantat från implantat tillverkarna Mentor och Motiva. Mentor är globalt ledande av implantat tillverkning, och deras implantat har utvecklats efter tiotusentals timmars forskning. Mentor är ett också ett av få bröstimplantat som i USA är godkända av det amerikanska läkemedelsverket FDA (Food and Drug Administration).

Sedan starten för cirka 40 år sedan har Mentor gjort sig kända som en marknadsledande tillverkare för högkvalitativa bröstimplantat. Mentorimplantat finns både som runda och som så kallade anatomiska, dvs droppformade, vilket liknar bröstens normala utseende.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Motiva

Motiva är ett nyare implantat som använts framgångsrikt av många av de största plastikkirurgiska klinikerna i Sverige. Implantatets utomordentligt naturliga konsistens upplevs av många kvinnor som mycket attraktivt för att man vill att brösten skall kännas så naturliga som möjligt.

Motiva kommer från ett företag som utvecklat medicinskt silikon i USA i över 30 års tid och deras produkt är numera spridd över hela världen.

Motiva Implant Matrix finns i fyra olika projektioner: Mini, Demi, Full och Corsé. Motiva har både runda implantat och så kallade Ergonomix implantat, som efter inplantering ändrar sin form till att likna den naturliga formen av ett icke opererat kvinnobröst. De runda implantaten är dock de allra vanligaste.

Kombinationen av Motivas speciella gelé tillsammans med implantatets mycket elastiska struktur medför att operationssnittet kan göras mindre än andra implantat på marknaden.


Vår teknik ger mindre ärr

Vi väljer oftast att lägga snittet under brösten för att minska risken för synliga ärr, men den kan också läggas in via snitt i armhålan om du så önskar. Vi har dock valt att i första hand inte operera in implantaten genom armhålan, då det är kombinerat med större risk för komplikationer. Under konsultationen inför din bröstoperation kommer du få prova dig fram till det implantat som uppfyller din målbild och dina önskemål.

Vi på Estetikcentrum lämnar alltid 5 års kapselgaranti till våra bröstoperationer. Vilket innebär att vi opererar dig kostnadsfritt inom 5 år om du skulle få en kosmetiskt besvärande kapselbildning kring dina implantat.

Dessutom lämnar även implantat tillverkarna Mentor och Motiva garantier under 10 års tid, läs mer om deras garantiprogram under bröstförstoring.

Skulle resultatet efter operationen mot all förmodan bli misslyckat trots att du har följt våra rekommendationer eller några komplikationer uppstå längs vägen, så har du alltid rätt att kostnadsfritt bli opererad en gång till. Läs mer om bröstförstoring här.

Här bokar du tid online för konsultation av våra specialister.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum !

 


​​​Priser Bröstoperationer

För hjälp med finansiering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Våra priser