Brazilian Buttlift (BBL) på Estetikcentrum

Fyllig och välformad rumpa efter brazilian buttlift

Vi erbjuder just nu inte denna operation på Estetikcentrum. Du får gärna kontakta oss om du vill veta om det finns en annan operation som kan passa dig.

Brasilianskt rumplyft på Estetikcentrum

Vill du ha mer volym i stussen? Med åren tappar man naturligt både muskelmassa och hudelasticitet. Det kan även vara svårt att återfå volymen på rumpan efter exempelvis viktminskning och graviditet.

På Estetikcentrum i Malmö utför vi Brazilian buttlift, även kallat BBL eller brasiliansk rumpförstoring. Det är ett kirurgiskt ingrepp där vi använder fettsugning och fettransplantation för att ge volym på och forma rumpan.

Vi skulpterar rumpan genom att ta bort fett från oönskade delar av kroppen och istället placera det på stussen. Du får ett naturligt resultat som passar din kropps proportioner, framhäver dina kurvor och ger en stuss du älskar att se i spegeln.

Vid ett rumplyft skulpteras konturerna på midja, lår, nedre delen av ryggen och magen med hjälp av fettsugning. Ditt eget fett transplanteras sedan till rumpan för att ge volym och form. Resultatet är en snyggare form och fylligare rumpa.

Snabbfakta

5/5
” Mycket pålitlig klinik med fantastiskt vårdande och trygg personal. Är mycket nöjd med resultatet av min operation.”
– Petra

Brazilian Buttlift / Rumpförstoring med eget fett

Pris från 67 900 kr

Finansiering

Delbetala från 1258 kr per månad

Tid på kliniken

4-6 timmar

Tillbaka på jobbet

2-3 veckor

Fylligare rumpa efter rumplyft

Varför välja Estetikcentrum?

På Estetikcentrum Malmö sätter vi alltid patienten först, oavsett behandling eller ingrepp.

När du väljer Estetikcentrum för din rumpförstoring kan du känna dig helt trygg med att vi använder modern och avancerad utrustning för din säkerhet och för bästa resultat.

Vi på Estetikcentrum i Malmö gör alltid vårt yttersta för att minimera ärrbildning efter operation. Alla snitt som görs är mycket små - så lite som 2-4 millimeter - på naturliga platser på huden. Vid själva fettransplantationen görs endast nålstick, som snabbt läker av sig själva.

Vid rumpförstoring hos Estetikcentrum i Malmö kan du alltid vara säker på att vi sätter dig som patient i främsta rummet. Våra kirurger har lång erfarenhet i yrket så du är i säkra händer både före, under och efter din operation.

Patientvård i världsklass

Vi finns vid din sida hela vägen från konsultation till slutkontroll. Vi är en liten klinik med patientvård i världsklass där följande är inkluderat:

Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum
Spela video om Två vitklädda receptionister på Estetikcentrum

Om våra kirurger

Vi berättar om kliniken

Interaktiv simulator: se ditt slutresultat

Steg 1: ladda upp en bild

Klicka på kameraikonen i det övre vänstra hörnet för att ladda upp din bild. Alternativt kan du använda en av modellbilderna.

Steg 2: simulera ditt slutresultat

Använd de olika verktygen för att forma, förstora eller förminska delar av ansiktet eller kroppen. När du är klar trycker du på knappen "Visa före/efter" för att jämföra den retuscherade bilden med originalfotot. Du kan sedan spara bilden.

Steg 3: boka en konsultation med kirurg

Du kan ta med din simuleringsbild för att hjälpa din kirurg att förstå precis vilket slutresultat du vill ha efter din operation.

Före- och efterbilder

Före- och efterbild på en kvinna som gjort en rumpförstoring på Estetikcentrum

Rumpförstoring med eget fett, kvinna 43 år

Före- och efterbild på en kvinna som gjort ett rymplyft på Estetikcentrum

Rumpförstoring med eget fett, kvinna 34 år

Kvinna står med ryggen mot kameran med blommor i bakfickan

Modern teknik för din rumpförstoring

På Estetikcentrum använder vi oss av Body-jet® vid fettransplantationer:

Micro-air

Vi använder oss även av Micro-air, en maskin som kopplas till själva fettsugningsmaskinen. Den gör att kanylen vibrerar, vilket i sig bidrar till att fettet lossnar lättare, att vi kan arbeta med större noggrannhet och orsaka minimal vävnadsskada. Micro-air gör även att underhuden stimuleras, vilket hjälper huden att bättre dra ihop sig efter operationen.

Våra skickliga kirurger levererar resultat i världsklass

Kirurgerna som utför rumplyft hos Estetikcentrum i Malmö har lång erfarenhet. De håller föreläsningar och utbildar nya plastikkirurger, så hos oss är du alltid i säkra händer.

Chefsläkare och estetisk kirurg

Vanliga frågor

Läs svaren på de vanligaste frågorna vi får om rumpförstoring/BBL nedan. Om du har andra frågor får du gärna kontakta oss.

Ett Brazilian buttlift (BBL) är en rumpförstoring där eget fett från mindre önskvärda delar av kroppen används för att ge mer volym på stussen.

Fettsugning görs vanligtvis på mage och höfter, och fettet transplanteras sedan till rumpan.

Alla snitt som görs är mycket små för att minimera ärrbildning. Vid fettsugningen är snitten endast 2-4 millimeter och placeras så naturligt som möjligt. Vid förflyttningen av fettet görs endast nålstick som snabbt läker av sig själva. 

Priset börjar på 63 900 kr, men varierar beroende på din kropp. Kontakta oss gärna för att få en personlig offert.

Vi börjar med en konsultation, där du får med dig ett operationsavtal, hälsodeklaration och komplikationsrisker som du kan läsa igenom i lugn och ro hemma. Vi går även igenom ditt hälsotillstånd.

Dagen innan din operation ringer vår sjuksköterska och informerar dig om hur du bäst förbereder dig inför ingreppet.

Du kan även boka in en andra konsultation kostnadsfritt om du har fler frågor.

Snitten vid Brazilian buttlift är mycket små och placeras på naturliga platser där synligheten blir minimal.

Trots detta är det mycket viktigt att vårda sår och ärr efter operationen för bästa möjliga läkning.

På Estetikcentrum erbjuder vi behandlingar som hjälper ärrminskning, såsom microneedling och fraktionerad laser. Fråga oss gärna!

Efter operationen är det viktigt att du följer läkarens ordinationer för bästa möjliga resultat. Tänk på att:

  • Du kommer inte att kunna sitta eller ligga på rygg i tre veckor efter operationen eftersom detta kan skada fettet och ge ojämna resultat.
  • Du kan sitta med en kudde under låren för att lyfta upp rumpan. Sitt inte i mer än tio minuter åt gången.
  • Sov på magen eller på sidan.
  • Återhämtningen från ett brasilianskt rumplyft involverar även kompressionsplagg, som hjälper till att jämna ut de områden där fett togs från utan att lägga tryck på rumpan.

 

Exakt hur lång tid läkningen tar beror på hur stort ingreppet var, men de flesta kan återgå till arbetet efter en vecka. Om du har ett jobb där du sitter kan du behöva vänta tre veckor eller mer.

De flesta kan återgå till vanliga aktiviteter efter 4-8 veckor, men hela läkningsprocessen kan ta 3-4 månader.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Var först med att höra allt om våra erbjudanden och nyheter.

Våra produkter

5/5
Jag hade en mycket positiv upplevelse på kliniken! Personalen var vänlig och professionell, och läkaren var kunnig och lyhörd för mina behov.
Isme
5/5
Skulle vilja ge Estetikcentrum en stark 5:a. De är fantastika. Allt från ett gott bemötande i receptionen till hela operationen.

Asa
5/5
Jag blev så väl bemött, tandläkaren Randa och hygienisten var väldigt professionella och varma. Hela upplevelsen på Estetikcentrum var fantastisk!
Frida

Delbetala din behandling eller operation räntefritt

Låna 30 000 kr

Betala 1 200 kr/mån

Vi gör det lätt för dig att dela upp betalningen på ett sätt som passar dig. Månadskostnaden beräknas på ett lån på 36 månader.

BMI-kalkylator

BMI, eller Body Mass Index, är en internationella riktlinje för kroppsvikt. Denna kalkylator visar hur olika BMI-värden klassificerar gränserna för undervikt, normalvikt och övervikt.

Räkna ut ditt BMI genom att knappa in din vikt i kilo och din längd i meter.

21.8

normalvikt

Gränserna gäller endast vuxna och bör kompletteras med annan information för att ge en fullständig bild av din hälsa. BMI räknas ut genom att att dela vikt med längd upphöjd till två.

Har du en fråga om BBL?

Ställ din fråga nedan så kontaktar vi dig. Du kan välja om du vill bli kontaktad på telefon eller via email.
Hur vill du bli kontaktad?