Kropp

Kropp

Plastikoperationer för varje behov

Känner du dig inte bekväm i din kropp? Vi hjälper dig få ett bättre självmående och utseende. Här hittar du en sammanfattning av olika kroppsoperationer.

Övriga plastikoperationer på Estetikcentrum i Malmö

Som ett komplett plastikkirurgiskt centrum erbjuder vi en rad olika plastikoperationer, även sådana ingrepp som inte tillhör de allra vanligaste på marknaden. Hudens förslappande med åren och fettansamlingar på midja, stuss och lår gör att det finns en stor efterfrågan på bukplastik, lårplastik och fettsugning.

Hos oss får du alltid en plastikkirurg som är specialiserad på just den formen av operation som du ska genomgå, vilket gör att du alltid kan känna dig trygg och säker. Vi har lång erfarenhet av olika typer av plastikoperationer och hundratals nöjda patienter kan intyga om vår breda kompetens.

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Bukplastik

Förutom bröst – och ansiktsoperation är det här den vanligaste formen av kirurgiskt ingrepp. Ofta upplever patienten besvär med utputande mage och/eller slapp hud runt midjan vilket kan leda till obehag och dåligt självförtroende. Vid bukplastik stramar vi upp och stärker huden kring buken. Vi har stor erfarenhet av bukplastik och skillnaden upplevs ofta som monumental av våra patienter efter ingreppet. Fördelarna är många och inte enbart estetiska; en bukplastik ger dig oftast en bättre hållning och ryggbesvären avtar eller försvinner.


Plastikoperationer för armar och lår

Överskott av hud på armar och lår är vanligt bland våra medelålders patienter. Med stigande ålder så blir huden mindre elastisk och veckar sig mer. Samma sak kan inträffa vid snabb viktnedgång, exempelvis efter omfattande bantning. Många mår dåligt av det här, men med modern lår- och armplastik sträcker vi ut huden och ökar dess fasthet. Det är en vanlig typ av kirurgiskt ingrepp och för patienten är den stora vinsten en utomordentlig förbättring av formen av armar och/eller lår. Arm- eller lårplastik kombineras ofta med fettsugning för optimalt resultat.


Fettsugning

Fettsugning är ett effektivt kirurgiskt ingrepp för att ta bort oönskat kroppsfett. Här förminskar din plastikkirurg vissa kroppsområden genom att avlägsna fett från dem. Vi har den mest moderna tekniken för fettsugning och den kan numera göras både skonsamt, säkert och snabbt. Vanliga områden som fettsugs är:

  • Låren
  • Rumpan
  • Höfterna
  • Knäna
  • Överarmarna
  • Halsen
  • Magen

Fettsugning är ett mycket bra alternativ när du kämpar med att bli av med oönskat fett på vissa ställen på kroppen, där träning och dieter inte ger önskat resultat.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Rumplyft/förstoring

Rumpan är ett av de ställena på kroppen som med åren påverkas mest av åldrandet och gravitationen. Många, främst kvinnor, upplever problem med hängig och slapp rumpa när de börjar närma sig medelåldern. Vi utför både rumplyft och rumpförstoring eller brazilian buttlift som ingreppet kallas ibland. Vi arbetar med den senaste tekniken och utför rumplyft och rumpförstoring huvudsakligen genom fettsugning. En fin och välproportionerlig rumpa upplevs som attraktivt av omgivningen och ger ett lyft till ditt självförtroende.


Plastikkirurgi i Malmö | Estetikcentrum

Övriga plastikoperationer

Hittar du inte vad du vill ha hjälp i vår meny? Ingen fara, kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa även dig. Vår långa erfarenhet och stora yrkeskunnande gör att vi kan hjälpa till inom nästan allt som rör plastikkirurgiska ingrepp.

Här bokar du tid online för konsultation till våra specialister. Hos oss har du alltid möjlighet att välja en kvinnlig kirurg.

Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!


Priser övriga plastikoperationer

För hjälp med finansiering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

VÅRA PRISER