Operation

Operationer

Vi har många års erfarenhet inom plastikkirurgi och har utfört tusentals operationer. Här hittar du en sammanfattning av olika typer av skönhetsoperationer.

Skönhetsoperationer och Plastikkirurgi i centrala Malmö

På vår toppmoderna klinik i centrala Malmö utför vi estetiska operationer och plastikkirurgi med omsorg och hög kvalitet. Du som söker dig till oss har en önskan om att förbättra eller omforma ansikte eller figur med hjälp av en skönhetsoperation.

Oavsett skäl är din investering i ditt yttre något som vi ser som betydelsefullt för dig. Teamet på Estetikcentrum har hög specialiserad kompetens i kombination med välbeprövade metoder, inom sina områden. Vårt gemensamma mål är att skapa ett värde för dig under många år.

Välj en seriös klinik för din skönhetsoperation

Lorem ipusm

I Sverige görs årligen 25 000 skönhetsoperationer och av dem står kvinnor för cirka 85 procent. Antalet män som opererar sig ökar alltmer. Vanligast är att man opererar sig i åldersspannet 25-45. Frekvent förekommande skönhetsoperationer är:

– Fettsugning lår, mage och armar
– Bröstförstoring (kvinnor)
– Ögonlocksplastik
– Halslyft
– Hårtransplantation
– Rumpförstoring (Brazilian buttlift)

Skönhetsoperationer och plastikkirurgi utförs främst av estetiska skäl. Syftet är att förbättra utseendet medhjälp av kirurgisk operation. Det är särskilt vanligt att kvinnor som har passerat 40-årsåldern lider av hängande bröst, oönskad hårväxt, rynkor, slapp rumpa och andra besvär. Likaså är det vanligt att kvinnor efter graviditet upplever problem med hängbröst och putmage. Det här kan lätt leda till nedstämdhet och olustkänsla. Men med träning kan man ofta komma en bra bit på vägen tillbaks till en slankare och ungdomligare kropp. Om träning inte hjälper eller tar för mycket tid kan en skönhetsoperation vara ett mycket bra alternativ. Med kosmetisk kirurgi avgör du i stor utsträckning själv hur länge du vill behålla ditt ungdomliga och fräscha utseende.


Välj en seriös klinik för din skönhetsoperation

Välj en seriös klinik för din skönhetsoperation. En skönhetsoperation är en tämligen stor investering som du självfallet vill ha god valuta för. Det kan vara att bli fri från kroppsliga komplex som påverkar din självkänsla. En seriös och erfaren aktör inom plastikkirurgi ska bland annat kunna ge dig svar på:

– Om du är en lämplig kandidat för en skönhetsoperation – Vilka resultat du kan förvänta dig av ingreppet – Vilka alternativ och valmöjligheter det finns just i ditt unika fall – Vilka risker och obehag som är förknippade med din operation – Hur lång konvalescenstiden är och om sjukskrivning blir aktuellt – Hur mycket operationen kostar och när den kan göras

Vår klinik kan även visa före- och efterbilder på operationen. Det är viktigt att du vid den inledande konsultationen känner förtroende för din valda klinik. Här på Estetikcentrum arbetar vi hårt för att du som patient ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Vi är självfallet ansvarsförsäkrade och arbetar med den senaste tekniken inom skönhetsoperationer för att du ska få ett så säkert och bra resultat som det bara går. Nöjda kunder är en förutsättning för att vi ska kunna bibehålla och utveckla vår verksamhet.


Ett Besök
Ett Förändrat Liv

Läkarkonsultation

Skönhetsoperation – ditt val

Många drömmer om en perfekt figur och ett helt symmetriskt ansikte. För kvinnor är timglasfiguren något av ett eftersträvansvärt ideal – det vill säga en slank midja med utmärkande höfter och byst. Men få av oss föds med denna figur. Det är ditt val om du vill hjälpa naturen på traven och skapa eller återskapa ett vackrare och ungdomligare utseende. Vi vet av erfarenhet att skönhetsoperationer ofta stärker självkänslan. Åldrandet kan vi inte stoppa, men vägen dit kan bli både längre och trevligare med hjälp av våra moderna kosmetiska metoder.

Här bokar du tid online för konsultation av våra specialister.
Du kan också ringa oss på 040-65 66 660.

Varmt välkommen till oss på Estetikcentrum i Malmö!

 

Operation

 

 


​​​Priser Operationer

För hjälp med finansering kontakta Resurs Bank.

Resurs Bank

Priser